Thule

Pris
  1. kr139
    kr7999
Antal børn
  1. 1 Barn (16)
  2. 2 Børn (8)

Thule

Svenske Thule blev grundlagt tilbage i 1942. Siden begyndelsen har Thule brandet henvendt sig til udendørsentusiaster og aktive mennesker og familier. Med en cykelanhænger eller tilbehør fra Thule er alle forudsætningerne på plads for, at du og dem du mest holder af kan komme ud og opleve verden. Se det store udvalg af Thule og find det perfekte produkt for netop jer!

Side:
  1. Side 1 af 2

Om Thule

Thules mål er at hjælpe mennesker, med bedst muligt at kunne leve et aktivt liv.  Derfor er Thules funktionelle produkter udviklet og designet så de kan bruges til aktive udemennesker.

Hos Thule er man klar over at det kan være svært at komme ud og dyrke de aktiviteter man elsker, når man har små børn. Det er ikke foreneligt men Thules mål, derfor har de løst problemet med deres mange forskellige produkter til børnefamilier.

 

Nogle eksempler på produkter der kan gøre det nemt at tage af sted med familien er, Thules multifunktionelle trailere og barnebærestolen.

Multitraileren giver dig mulighed for at tage 1 eller 2 børn med, når du skal løbe, gå, cykle eller stå på ski. Der er desuden plads til at du kan medbringe det mest nødvendige på turen.

 

Med den ergonomiske barnebærestol kan du have barnet på ryggen, så i kan tage på længere ture sammen uden barnet behøver gå hele vejen. Denne smarte stol, kan indstilles så den passer perfekt til både barn og voksen.  

Thules produkter er af rigtig høj kvalitet, de er udviklet så de bedst muligt kan være en hjælp for mennesker der nyder et aktivt liv.

 

Thule komfort og kvalitet

Hos Thule er både kvaliteten og sikkerheden i højsædet når produkter udvikles, derfor er Thules produkter lavet med øje for både bruger og passager af produkterne. Deres produkter til børnefamilier er udviklet, så de kan tilpasses perfekt til barnets som er passager, det gælder både for klapvogne, multitrailer, cykeltrailer og barnebærestol, samt de mange andre produkter Thule laver til børnefamilier.

 

Det er ikke kun komforten for børnene der er taget højde for, deres produkter kan ligeledes indstilles så de passer til den person der bruger den, derfor kan de forskellige voksende i familien sagtens skiftes, og hurtigt indstille produktet så det passer dem.   

Med Thules produkter får du høj kvalitet og god komfort for både bruger og passager.

 

Thule produkter

Vi har nøje udvalgt de produkter vi forhandler fra Thule, du finder det store udvalg her på shoppen. Vi har valgt at have de produkter fra Thule der gavner børnefamilierne mest muligt.

Du kan her på siden finde de mange forskellige produkter vi har udvalgt, vi har blandt andet multitrailere, cykeltrailere, cykelstole, løbevogne, tasker og barnebærestole. Du finder naturligvis også tilbehør til disse produkter her på shoppen.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×