JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

×
-54%

Baby Jogger City Elite Single - Charcoal Denim Klapvogn

Specialpris 2.599 kr

Pris: 5.699 kr

Spar 3.100 kr

Andre udgaver

 • Baby Jogger City Elite Single - Sort Klapvogn
 • Baby Jogger City Elite Single - Slate

Specialpris 2.599 kr

Pris: 5.699 kr

Spar 3.100 kr

Specialpris 2.599 kr

Pris: 5.699 kr

Spar 3.100 kr

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
 • Luksuriøs, komfortabel og sikker.
 • Ideel til både by og skov
 • Vægtkapacitet: 34 kg.
 • Lang liggelængde på 90 cm. med god plads til fx. en Voksi Classic eller Sleepbag.
 • Store 12" punkterfrie dæk. Gummihjul fyldt op med EVA skum, så hjulet stadig har den naturlige affjedring fra gummiet.
 • 360 grader svingbart og låsbart forhjul med støddæmper
 • Parkeringsbremse
 • Kan, med én hånd, foldes helt sammen for nemmere opbevaring og transport.
 • UV50+ i stoffet, og stor kaleche, men udluftning i siderne.
 • Vognen vejer 11,9 kg

 

Se vores Demonstrations video til City Elite under "læs mere"

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Charcoal Denim City Elite Single klapvogn fra Baby Jogger

Luksus letvægtsklapvogn (11,9kg.), der er let at klappe sammen og have med. Vognen klappes hurtigt ud og er klar til at køre afsted. Klapvognen er, med dens punkterfrie baghjul med quick-release-funktion og lukkede kuglelejer, oplagt til mange slags terræn, og er en luksus klapvogn, der kan bruges fra nyfødt og lang tid frem. Svinghjulet foran gør vognen let at styre.

Vognen har mange gode funktioner, fx:

Vognen har ventilation i sædet, som hjælper barnet med at komme af med varmen på en varm sommerdag. Sædet kan desuden justeres og næsten ligges helt ned, hvormed det efter en lang dag på farten er muligt for barnet at snuppe en lille middagslur i vognen.

Vindafskærmninger, der beskytter barnet mod træk.

Støddæmpende funktion, der øger komforten for barnet, fordi den absorberer diverse bump på turen.

Kalechen kan justeres efter behov i tre forskellige positioner. Den har et gennemsigtigt vindue, således barnet kan kigge ud og ventileringsnet der fastgøres magnetisk.

Den justerbare 5-punkts sikkerhedssele har beskyttelsespuder, der gør selen behagelig samtidig med, at den er en god sikkerhed.

Desuden har vognen mulighed for diverse tilkøbsmuligheder, således vognen kan tilpasses netop dine behov.

Bremsen sidder på siden af vognen.

Vognen har flere opbevaringsmuligheder, som gør det nemt for dig at have diverse udstyr med til dagens små udfordringer. Opbevaringskurven kan bære op til 4,5 kg. Der er desuden en lomme til opbevaring på sædets bagside.

Vægtkapaciteten er 39,5 kg.

Mål: L119 x B67 x H84-117 cm, L85 x B67 x H36 (sammenklappet)

Herunder kan du se hvordan Baby Jogger City Elite kan bruges som kombivogn. 

 

Specifikationer
 • Varenummer: 745146134966
 • Farve: Sort
 • Mærke: BABY JOGGER
 • Antal børn: 1 Barn
 • Justérbart styr: Ja
 • Med sele: Ja
 • Kan lægges helt ned: Ja
Bedømmelser
Rebekka Svinth 27-11-2019
Intet negativt at sige. Køre super dejligt, nem at have med, nem at klappe sammen og have med i bilen, fylder ikke så meget.. det eneste skulle være at man ikke kan sætte ryglænet helt op, så de sidder med på en stol, men ikke noget vi som sådan har haft behov for endnu!
Vis mere
Laura Kodal 26-11-2019
Så nem og praktisk!
Vis mere
Maja 26-11-2019
Rigtig let at slå sammen. Fylder ikke ret meget.
Vis mere
Charlotte 19-11-2019
Det er den bedste vogn man kan få. Det er perfekt med de store hjul når man er ude på forskellige underlag
Vis mere
Laura K 22-10-2019
Vi er simpelthen så glade for vores klapvogn! Den er nem og praktisk
Vis mere
Maria 12-10-2019
Vi er super glade for vores. Den er utrolig let at slå sammen og fylder meget lidt. Derudover er den let at gå med, og man kan let komme omkring alle vegne.
Vis mere
Jannie Truelsen 18-09-2019
Den fylder ingenting, når den slås sammen, hvilket er virkelig let at gøre. Vores søn elsker at sidde i den.
Vis mere
Mette 29-08-2019
Vi startede med at have Baby Jogger mini GT, den var vi også rigtig godt tilfreds med, men denne er langt nemmere at styre og bedre til grus/markveje ☀️
Vis mere
Louise 20-08-2019
Svært at finde en klapvogn der kan måle sig med Babyjoggers handy håndtering
Vis mere
Louise 04-08-2019
Let at gå/ løbe med. Let at kappe sammen og fylder ingenting!
Vis mere
Louise 04-08-2019
City elite baby jogger er den bedste klapvogn, vi har prøvet. Den er let at gå/ løbe med, den er let at folde sammen og så fylder den ingenting.
Vis mere
Camilla 02-08-2019
Lækker barnevogn der er nem at have med rundt
Vis mere
Mikkel 08-07-2019
Har netop købt en Baby Jogger City Elite og er meget tilfreds med kvaliteten af vognen. Den kører super solidt og er pæn og funktionel samtidig. Stor anbefaling.
Vis mere
Sara 06-07-2019
Meget funktionel og kører rigtig godt. Jeg er især glad for bremsen, og at man kan se ned til barnet gennem et “vindue” og de mange ventilationsmuligheder. Eneste minus er at man ikke kan vende sædet, om og at jeg kom til at bestille den forkerte farve.
Vis mere
Trine 04-07-2019
Virkelig en ben og handy klapvogn, kan slåes sammen og smides i bilen med 1 hånd!

Jeg er fan, og sønnike elsker at kunne følge med i hvad ser sker omkring ham
Vis mere
Anja 23-06-2019
Det er anden gang jeg køber en baby jogger city elite, den første købte jeg brugt fordi vi ikke skulle bruge den i så lang tid, men efter at have fået lille bror købte vi en ny, og det er det bedste købt vi længe har gjort os
Vis mere
Camilla 31-05-2019
Har ikke åbnet pakken endnu da det er en fødselsdagsgave men jeg glæder mig til at se og høre fødselarens mor om hvordan den er:)
Vis mere
heidi 28-05-2019
Virkelig god klapvogn, nem at klappe sammen og fantastisk at køre med
Vis mere
Oxana 10-05-2019
Vi har netop anskaffet os en baby jogger City elite og vi kunne ikke være mere glade for købet! Den er så nem og kompakt at have med rundt og samtidig så dejlig nem at klappe sammen så den intet fylder i bilen. Har flere veninder og familie medlemmer som også har denne vogn og alle er lige så glade for den som vi er :-)
Vis mere
Camilla 24-04-2019
Urolig praktisk og nem at komme omkring med. Kan foldes sammen til næsten ingenting og vi har nydt at have den med på flyrejser.
Vis mere
Carina 16-04-2019
Super vogn, nem at gå med og klarer også en tur i ujævnt terræn! nem at pakke sammen - godt tilfreds med købet
Vis mere
Kristin 11-04-2019
City Elite er både nem og praktisk. Kører godt og stabilt. Kan bruges i det daglige, til ferien hvor den er nem at klappe sammen, og til at snuppe en løbetur med.
Kan kun anbefales.
Vis mere
Michelle 16-12-2018
Nem at håndtere, fylder meget lidt når den er klappet sammen. Rigtig god at køre med og barnet sidder godt. En mangel kunne være vendbar styr.
Alt i alt en super klapvogn.
Vis mere
Sara 29-11-2018
Super praktisk vogn!
Vis mere
Jane 19-09-2018
Jeg elsker at den kan være i min lille Fiat500, at den er relativt nemt at klappe sammen, og skøn at gå med :-) En meget lækker, flot og praktisk klapvogn, som jeg varmt kan anbefale :-)
Vis mere
Christina 31-08-2018
Nu har vi haft vores City elite i små 3 måneder og er så glade for den! Den er nem og praktisk at have med på tur, og kører fantastisk!
Vis mere
Carina 30-08-2018
Dette er simpelthen det bedste vi har købt. En super lækker vogn, der altid er nem at klappe sammen. Den kører godt, også i svært terræn, så snart der er rødder eller store sten, låses svinghjulet så den er nemmere at kører med, det samme hvis den bruges som løbejogger. Vores datter på snart 6, sidder stadig i den, og synes det er hyggeligt, når hun er med hendes far ude at løbe. En helt fantastisk vogn, der helt sikkert kan anbefales og så er det bare et plus, at den intet fylder, når den er klappet sammen,
Vis mere
Louise 02-07-2018
Vi er fantastisk glade for vores Baby Jogger, City elite.
Den er så nem at folde sammen, at gå fra sidde stilling til sove stilling er super nemt, og det har gjort vores udflugter nemmere. Når vores datter har været træt har vi lagt hende ned, og når hun har været vågen har hun sat op. Da hun var mindre var vi en tur i Mønsted kalkgruber, hvor det var umuligt at komme rundt med den nogle steder, så kunne den ene af os tage hende i en bæresele/vikle og den anden kunne med et nemt snuptag folde joggeren sammen og tage den i hånden med rundt når der ikke var plads til denne, det samme gælder når vi har været på café, restaurant osv. når vi ikke har kunnet se den fra hvor vi sidder har vi haft den med ind og stillet den i et hjørne, det har været helt perfekt. :-)
Vis mere
Bente 16-06-2018
Denne klapvogn er virkelig genial! Den fylder intet og er perfekt at have med i alle størrelse biler. Det er genialt at man kan bruge en barnevognssele i den hvis man fx. Vil have en madras i eller skal flytte fra barnevogn til klapvogn. Man skal dog huske at låse forhjulet i bussen, da klapvognen ellers kan vælte temmelig nemt. Kæmpe plus at den kan bruges til at løbe med også!
Vis mere
Pernille 15-06-2018
Superfin vogn som intet fylder sammenklappet, men alligevel har gode liggemål. I vintertiden er den super med en voksipose og om sommeren som den er. Lækker vogn
Vis mere
Fie 05-06-2018
Rigtig lækker klapvogn til pengene!
Vi er super glade for vores klapvogn!
Vis mere
Anja 15-05-2018
Genial klapvogn til alt, vi har brugt den på bil ferie, da den kan foldes sammen til ingen ting. Og med UV 50 er den perfekte til syden.
Vi har planer om at tilkøbe lift når næste baby melder sin ankomst
Vis mere
Anne-Mette 15-05-2018
Absolut genial. Fylder intet, lækker at køre med og god komfort.
Vis mere
Signe Vaaben Andersen 02-05-2018
Baby Jogger City Elite er en genial klapvogn og alle pengene værd. Den er lækker at køre med, LET at klappe sammen og komforten er i højsæde. God i forskellige terræn og yderst robust. Eneste ulempe er, at vognen ikke kan vende mod retningen - men afhængigt af barnet, er det ikke noget problem (det har det ikke været for os). Virkelig anbefalelsesværdig.
Vis mere
Rikke 29-04-2018
Vi købte klapvognen inden vi skulle bruge den men vi viste vi ønskede en som var nem og kunne være i vores lille bil. Nu har vi fået den i brug og det er vores bedste køb.
Vis mere
Matilde Jensen 22-04-2018
Jeg ville have en klapvogn, der kunne det hele, og det har jeg fået i City Eliten. Den er nem at folde, kan nemt være i bagagerummet på min lille by-bil og baby kan ligge ned i den.

MEN den er meget stor og bred at gå rundt med - faktisk bredere end barnevognen og så føles den en smule ustabil. Samtidigt synes jeg ikke at vores datter ser ud til at sidde godt i den, når hun sidder i klapvognens sele, fordi hun bliver trukket tilbage, og dermed sidder og hænger.

Hvis jeg kunne gøre mit køb om, ville jeg ikke købe denne vogn, selvom den opfylder alt det jeg gerne ville have i en klapvogn.
Vis mere
Camilla 15-04-2018
Denne vogn er så god til familien på farten. Er genial til både byture og længere udflugter, da den er så nem at klappe sammen, og tage med i bilen. Kan varmt anbefale den!
Vis mere
Nicoline O 29-03-2018
Vi bruger babyjoggeren altid. På indkøbsture er den nem at komme rundt med, og løbeture i terræn er intet problem. Baby kan sidde oprejst og ligge helt ned og sove. Og så fylder den ingenting at have i bilen eller med på charterferie.
Vis mere
Anne 29-01-2018
Vi købte Baby Jogger City Elite i 2014 og har brugt den til 2 børn. Den fungerer fortsat upåklageligt. Den er meget robust, og kan uden problemer anvendes i forskelligt terræn.
Vores børn har let kunnet sove deri også.
Ydermere er den super praktisk at have med i bilen (fylder ikke ret meget), og også på flyrejser.
Vi har virkelig været glade for denne model, og kan varmt anbefale denne. Eneste lille minus - som nok gælder alle vogne uanset mærke - en sort model bliver med tiden ret falmet, også selvom vi har opbevaret klapvognen indenfor, når den ikke har været i brug.
Vis mere
Nathali Perto 16-01-2018
Vi har været så lykkelige for denne vogn. Vi har barn nr 2 i vognen, og den fremstår stadig så god som ny. Den er super nem at køre med, og ligeså nem at klappe sammen. Den fylder ikke meget i bilen heller. Kan varmt anbefales!
Vis mere
Mette Werner 15-01-2018
Vi skiftede vores ellers lækre klapvogn ud med denne, og vi har bestemt ikke fortrudt, har mange gode funktioner og er nem at komme rundt med
Vis mere
Lene Gram 15-01-2018
Vi købte kort før jul, klapvognen med transportpose, da vi skulle have den med på ferie. Det har vi ikke et eneste sekund fortrudt! Den er super nem at have med rundt, kører virkelig godt og skal man ind på en cafe, hvor der ikke lige er plads til en klapvogn, er den super nem at klappe sammen og stille i et hjørne. Den fylder heller ikke meget i bilen.

Den kan ikke vendes, hvilket nok er tæt på det eneste minus jeg kan komme på, men til gengæld kan man kigge ind til sit barn flere steder - og ja, alle fordelene ophæver i den grad dette ene minus.

Rejser man meget, vil vi anbefale, at man køber transportposen med. Det har virkelig været nemt i lufthavnen.

Både regnslag og insektnet, kan godt være lidt besværligt, men når man har prøvet det et par gange, fungerer det rigtig fint.Vis mere
Sanne 15-01-2018
Verdens bedste klapvogn, super godt at køre med i byen med sit 360 grader drejelige forhjul. Passer i de fleste lille biler - super nem at have med på ferie, kan pakkes sammen således den fylder minimalt.
Vis mere
Rikke Knudsen 15-01-2018
Super dejlig klapvogn. Nem lige og klappe sammen og have med omkring. Rigtig praktisk at man kan have en lidt deri så den allerede kan bruges fra baby. Vi er super tilfredse med den
Vis mere
Signe 30-12-2017
Vi har endnu kun brugt den med lift, og er meget glade for den, nu hvor vi bor midt i byen. Den er super nem at komme rundt med.
Vis mere
Lise 29-12-2017
Vi bor på 2.etage i en lille opgang og stellet passer perfekt i opgangen til trods. Den har mange funktioner og kan tilpasses meget. Super at manøvrere rundt med i byen. Har endnu kun brugt den med liften som er god og let, men snart for lille. Så må vi se hvordan næste trin fungerer:)
Vis mere
Lisa C 29-12-2017
Rigtig god vogn som er let at køre rundt overalt og genialt let at klappe sammen.
En ting kunne hjjjjbb jj Kbh være bedre: for det først ville det være smart hvis ryglænet kun rejses mere lodret op (barnet sidder meget tilbagelænet, hvilket en 2-3 årig aktiv dreng sjældent vil...). Men det er stadig en super god klapvogn.
Vis mere
Nanna 29-12-2017
Den er simpelhen ideel for en aktiv mor da den kan tages med over alt selv skov taring .
Vis mere
Sara 29-12-2017
Alle pengene værd, vi bruger den til vores piges middagslur, og hun sover Fantastisk, og så er den så dejlig at kører med. Eneste minus er at den ikke kan vendes om så barnet vender mod en.
Vis mere
Allan 29-12-2017
Den er ok let at samle og folde sammen og fylder ikke meget sammenklappet. Der er rigtig mange gode funktioner og den er gennemtænkt.
Når man kører men den lyder specielt forhjulet meget plastik agtig og billigt, men selve køreegenskaberne er virkelig lækre.
Alt i alt rigtig godt tilfreds.
Vis mere
Christine 29-12-2017
Jeg har nu brugt denne vogn i 2 år og kan kun på det varmeste anbefale den til andre.
Vis mere
Marie Ormstrup 15-12-2017
Vi er så glade for vores vogn. Den er nem at køre med, nem slå op og pakke sammen og fylder meget lidt i bagagerummet. Vi har en minibil og den kan være i bagagerummet uden jeg skal tage hjulene af.
Vi har brugt den fra nyfødt med voksipose i og vores dreng på snart 6 år kan også klemme sig derind hvis han har behov for det. Så det er en vogn man kan have glæde af i mange år.
Vis mere
Sofie 29-10-2017
Let at køre, super let af folde sammen, og fylder ikke meget i bilen. Den har en god kaleche, som skygger godt, og som sagtens kan holde til lidt regn. Vores dreng sidder dog lidt tilbagelænet, hvilket kan genere lidt. Til gengæld er liggemålet så stort, at der kan være en voksipose med plade i vognen.
Efter knap 2 år fik vi problemer med den tap der skal hilde forhjulet i fastlåst position. Det krævede en reparation at få set ordnet.
Vis mere
Jeanette Sørensen 19-09-2017
Vi har købt denne vogn for ca 1 år siden. Vi havde ledt længe og tænkte denne måtte være den bedste. Men vores søn sidder helt forfærdeligt i den! Selv med bakkebord og puder skal han selv trække sig op og holde i bordet for at holde sig oppe da han ellers ligger helt ned, hvilket han ikke gider med mindre han skal sove. Når økonomien blive til det skifter vi den ud med et andet mærke.
Vis mere
Catharina 18-09-2017
Fantastisk klapvogn. Let at køre, let af folde sammen, og fylder ikke meget i bilen. Den har en god kaleche, som skygger godt, og som sagtens kan holde til lidt regn, hvis man havner i en byge.
Det eneste lille minus er at barnet sidder en smule tilbagelænet i sædet, hvilket gør det svære at kigge ud til siden.
Vis mere
Rikke 24-08-2017
En helt fantastisk vogn, som bare er gennemført med lækre detaljer.
Super nem at køre! Langt liggesår og skønt at den kan ligges helt ned. Super nem at klappe sammen. Lækre magnet detaljer, fremfor lynlåse eller knapper.
Kan i den grad anbefales!
Vis mere
Jeppe 18-07-2017
Da vi skulle købe barnevogn til vores kommende baby, undersøgte vi markedet grundigt for diverse vogne - både normale barnevogne og kombivogne. Der er så mange forskellige modeller med plus og minus ved hver model/mærke. En dag kørte vi i Pixizoo for at kigge på Cybex Priam fordi vi havde forelsket os i den. Den dag havde de tilfældigvis et knaldgodt tilbud på Baby Jogger City Elite vognen, som vi ikke rigtig havde skænket en tanke inden - primært pga at den kun har 3 hjul. Men efter at have prøvekørt den og set hvad den kunne, var vi solgt. Det er en billig vogn (specielt når den er på tilbud) og er simpelthen skræddersyet til forældre der bor i lejlighed midt i København eller Aarhus. Stellet klappes sammen i en bevægelse, alt er solidt og af høj kvalitet, og så er den bare let at køre rundt med. Forestil dig at du går rundt i et supermarked med en normal barnevogn vs en baby jogger. Der er verden til forskel. Og det allerbedste er at forhjulet er så stort. Det giver en meget bedre stabilitet end ved kombivogne der har 2 små forhjul.
Jeg er solgt, min hustru er solgt og vores lille søn elsker vognen.
Den kan varmt anbefales til alle der måtte være i tvivl og som bor på få m2 i byen.
Vis mere
Anne Sofir 18-07-2017
Købte denne klapvogn, da jeg havde brug for en vogn, der kunne klare skoven, en tur i sommerhuset lige ved stranden, storbyen, rejser og samtidig begynde at løbe igen - nu med barn! Alle disse ting kan baby joggeren klare! Mit barn er 6 måneder, og kan både sidde op og følge med på vejen, eller ligge helt ned og sove! Han er lang, og der er masser af plads til at vokse... Kan klart anbefale baby jogger City elite!!
Vis mere
Michella 18-07-2017
Vi er så glade for vores City elite!! Den er noget af det nemmeste at køre med og så kan det sagtens gøres med en hånd! Og ja som mor synes jeg det er fedt at kunne have en hånd fri, hvis der er et behov for det. Den er super nem og hurtig at klappe sammen og fylder meget lidt. Af alle klapvogne jeg har mærket på, er City elite den der er dejlig behagelig blød at sidde og ligge i for barnet! Selv med rygpladen er den stadig blød. For mig var det nemlig vigtig at ryglænet var blødt polstret og ikke for hård. Det andet gode ved liggedelen er at den er lang og barnet kan ligge helt fladt og sove godt i klapvognen. Solskærmen har UV 50+ Og kan trækkes meget ned. Det gør at barnet kan sove og hvile i fred og beskyttes fra solen. Der er kig og lufthuller i kalechen, som gør det nemt at holde øje med barnet og sørge for at der ikke bliver for varmt om sommeren fx. Det eneste minus og grunden til vi ikke giver fuld stjerner er at den ikke kan vendes om så baby kan kigge på mor og far. Men det løste vi ved at bruge kighullerne og ved at stikke hovedet hen på siden og snakke med vores datter. Selvom jeg nogen gange ville ønske vi havde en som kunne vendes om, har jeg stadig ikke fundet en jeg heller vil have end City eliten. Det betyder meget mere at mit barn kan ligge ordenligt og helt ned og ligge på et underlag som er blødt og ikke hårdt som gulv :)
Vis mere
Nhung 10-07-2017
Dejlig, let og robust vogn.
Vi elsker vores vogn og droppede barnevognen lige så snart vi fik Eliten! Jeg kan ikke undvære den. Vi bor inde i byen, så den skal være let, robust, nem at klappe sammen, gode hjul, lækker vogn, være i en lille bil. Vi havde så mange kriterier som skulle opfyldes og det gjorde eliten!
Hvis jeg skulle have et barn mere så vil jeg købe liften til og bruge den som barnevogn.
Vis mere
Malene Schanz 02-06-2017
Så let at klappe/folde ud. Dejlig let at køre med samt ligge babyen ned, hvis han bliver træt
Vis mere
Lisbeth 02-06-2017
Den bedste og eneste klapvogn, som du har brug for.
Nem at folde sammen, fylder ikke meget og god at have med på ferie.
Vis mere
malene askou 04-05-2017
Super fin klapvogn som også kan bruges med lift de første måneder.
Nem at have med, man river bare i en snor og så er den pakket sammen
Vis mere
Line Houkjær 02-05-2017
Den eneste rigtige klapvogn for os med en lille bil sombor i byen. Jeg har aldrig fortrudt købet! Og køber nu double, nu hvor lillesøster kommer.
Vis mere
Christina 21-04-2017
Dette er min tredje klapvogn, da de andre mærker ikke passede til mine behov. Tredje gang er lykkens gang
Vis mere
Pernille 19-04-2017
Elsker elsker elsker min nye klapvogn Baby Jogger City Elite!

Den har bare alt hvad vi skal bruge i en klapvogn. Den er super nem at komme rundt med inde i byen, tak at være det routebar hjul der sidder foran. Vi er også en del ude i naturen og her er klapvognen også bare fantastisk, da den også er født til at køre rundt med i bakket terræn.

Klapvognen har en lækker stor kaleche som kan slåes henover vognen, så min søn ikke får solen i øjnene. Der er vinduehuller så man som forældre altid kan kigge ned til sit barn. Rigtig dejlig funktion når de ligger ned og sover. God ventilation i klapvognen.

Klapvognen er nem og slå sammen og så kan den være i vores lille polo uden vi skal skille den ad.

Til sommer skal vi en tur til syden og her skal vi bruge klapvognen som barnevogn. Vi har allerede testet det at sove i den og det fungere super fint - i voksiposen og så fungere det lige så godt som barnevognen.

BabyJogger City Elite ligger på min top 5 over \"Must Have\" til børn i alderen 6 måneder+.

Det eneste minus ved klapvognen er at det godt kan være svært at komme til kurven når sædet er lagt helt ned og min søn ligger i vognen. Men som andre har skrevet, så kan man komme til fra siden af vognen.
Vis mere
Julie 03-01-2017
Jeg ELSKER den vogn!

Den har stort set det hele.. Der vil altid være et par minusser men overordnet set har den det hele!!

Vognen er super let og kører som en drøm og hvis man vil låse forhjulet eller låse det op gøres det med et let skub..

Sædet kan ligges helt ned hvilket er fantastisk! Det er dog ikke 100% ret når man sætter det op men synes egentligt ikke det gør så meget, det er kun nu hvor min datter ikke er stor nok til at kunne hejse sig selv op at hun lige skal trækkes op en gang i mellem :)

Vognen har den mest fantastiske kaleche! Den kan næsten trækkes ned over hele vognen så når der soves er der ro og læ :)

Jeg var lidt skeptisk i starten over ikke at kunne kigge på mit barn men med de forskellige kighuller som så smart er med magnet og ikke larmende og irriterende velcro er det super nemt at holde øje :)

Der er nem adgang til varekurven selv når sædet ligger ned da man kan komme til det fra siderne hvilket jeg synes er genialt :D

Og sidst men ikke mindst er der forældrekonsolen som jeg synes er super praktisk! Der ka stå både drikkelse og man kan ha sin mobil og andre ting man gerne vil ha ved hånden liggende :)

Og så må vi ikke glemme at det er en mande venlig vogn! :D Den kræver ingen ting for at slå den sammen og samle den igen! ;)

Så herfra er der stort set kun plusser :D Den er virkelig alle pengene værd!!
Vis mere
Fie Staal Ejlerskov 25-09-2016
Baby Jogger City Elite er en mega praktisk og lækker vogn. Jeg har været glad for at bruge den i byen hvor pladsen er lidt træng. Den er super handy og fylder utrolig lidt.
Vis mere
Marta Chrobot 23-09-2016
Vi var meget glad for den. Nemt at køre og slå sammen. Tager ikke meget plads i bilen
Kan godt anbefale :)
Vis mere
Christinna Ølgaard Nielsen 09-04-2016
Det er en rigtig god klapvogn, som er super nem at tage med. Træk i håndtaget og klapvognen er klappet sammen og fylder ikke ret meget. En stor fordel når mor og baby skal alene afsted! Klapvognen vejer ikke så meget og er utrolig let at navigere med.
Jeg ville dog ønske at baby kunne sidde mere oprejst i den, da jeg synes at han hurtigt kommer til at ligge lidt ned og skal rettes op.

Ellers er vi meget tilfredse, og kan klart anbefale den.
Vis mere
Linette 29-03-2016
fod klapvogn især hvis man bor i større byer så den nem at komme omkring med
Vis mere
Majken 17-03-2016
Suveræn at have med bag i bilen, foldes sammen i et snuptag. Vi bruger den som et supplement til Oddervognen. Den kan bruges med Odder lift i, mens barnet er lille, og med Voksipose når banet bliver større. Kan styres med én hånd - perfekt til \"bykørsel\"
Vis mere
Ditte 15-03-2016
Super fin klapvogn. Kører som en drøm, og er super god når man er på shopping, da den ikke fylder så meget og har svingbare forhjul. Derudover er den let at klappe sammen, og den fylder heller ikke meget sammenklappet.
Vis mere
Julie 15-12-2015
den virker først lidt stor og uhandy, men ved nærmere bekendtskab kører den bare rigtig godt. Den vejer intet og klappes supernemt sammen, hvilket gør den ideel, hvis du fx skal opbevare den i en opgang. Særlig god til høje personer. Største minus er, at styret ikke kan vendes.
Vis mere
Karina Castrup 11-12-2015
Selv helt uden erfaring med baby-gear, er det tydeligt at Babyjogger City Elite er meget nem at håndterer og især nem at pakke sammen til bilen. Vigtigt! Ikke så sær vi har fået den anbefalet af mange!
Vis mere
Jannie S. Jensen 14-10-2015
Vi har haft vores city elite i knap 2 måneder.. og vi elsker den!!! Den er så nem og handy. Let at køre med. Let at klappe sammen. Nem at have med, selv om man har en lille bil. Vores søn er 10 uger, så vi bruger den pt. med deluxe liften. Den er ikke billig - men den er virkelig pengene værd.
Liften har dog ikke så langt liggemål.... så vores søn, der er ret lang, vokser nok ud af den, når han er 3,5-4 måneder...
Men selve vognen er fantastisk. Helt klart 5 stjerner ud af 5 mulige.
Vis mere
Louise 11-10-2015
Den er super nem at folde sammen og fylder ikke særlig meget, så den kan nemt være bag i bilen. Derudover er den bare super lækker at manøvrere rundt med når man er inde i byen og i butikker, hvor der ofte er lidt plads at manøvrere rundt på. Vi er meget glade for vognen.
Vis mere
Vinni rosenvold 10-08-2015
Kan klart anbefale City elite baby jogger som årets klapvogn. Den kan bruges længe. Den kan ha en lift m i starten og senere bruges uden. Den kører i alt terræn. Nem at klappe sammen og passer i alle biler. Vi er meget glad for vores
Vis mere
Majken 05-08-2015
Vi er meget glade for vores City elite, den er nem at have med, nem at klappe sammen og genial at have med. Super nem at komme rundt med, selv med et barn i den ene hånd og klapvognen i den anden.
Vis mere
Maria Bækdahl 18-05-2015
Denne klapvogn er fantastisk - kører virkelig lækkert og er super nem at slå sammen. Og så er det et kæmpe plus, at den kan lægges helt ned, hvis barnet falder i søvn på gåturen, ligesom den store kaleche er genial i sol og vind. Overvejer stærkt at købe den tilhørende lift, når vi engang skal have barn nr. 2. Jeg savner dog lidt plads til varer, når vi køber ind, og så er det altså også et minus, at den ikke kan vendes. Men alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med vognen. :-)
Vis mere
Malene Vallentin Ryberg 16-05-2015
Vi købte klapvognen, da min søn ikke ville sidde i den vi havde. Vi er så glade for den, da den er nem at klappe sammen og smide ind i bilen. Min søn er meget sensitiv og han trække tit kalechen helt ned,så han kan sidde og to og fred og blive skærmet for de mange indtryk. Det eneste lille minus er at jeg godt kunne bruge lidt mere plads mellem klapvognen og underkurven. Kan være lidt svært at få tingene ind og ud.
Vis mere
Tenna Christensen 15-05-2015
Super lækker klapvogn - nem at køre med pga det svingbare forhjul. Og virkelig nem at pakke sammen - hvilket er et must når man har 2 små børn med på tur og skal have børn, klapvogn og oppakning ind i bilen på 2 min.
Eneste ulempe er hvis man ønsker at bruge vognen til middagsluren, så skal man være meget opmærksom på at den kan tippe (da den kun har tre hjul) hvid barnet sætter sig op og læner sig ud over siden. Så mit råd er ikke ar lade større børn sove i den uden opsyn. Men vi elsker den stadig her hjemme
Vis mere
Pavenhimself 30-04-2015
Vi købte vognen for nyligt og vi er 100% tilfreds med den. Super let at køre rundt med. Bebs trives også vildt godt i den og så er den bare super handy.

Kan varmt anbefales
Vis mere
Jogger mor 18-04-2015
Vi havde egentlig en Emmaljunga big star supreme i tankerne, da vi ventede barn. Flere af mine veninder har en og ja, uden egentlig helt at vide hvorfor, så var den den vi så på.

Efter anbefaling fra en anden veninde, kiggede jeg dog også lige på en Babyjogger City elite. Da jeg så videoen på pixizoo med den tilhørende lift, så var jeg solgt.

Det giver totalt god mening at vognen er let og dejlig at komme rundt med i byen med lift på og at den senere kan bruges som klapvogn.

Jeg er kun kommet til at bruge den som lift, og det fungerer perfekt. Glæder mig til bette manden bliver større og kan sidde i klapvognen.

City elite med lift er den perfekte løsning for os ;-)
Vis mere
Ditte 01-04-2015
Super god, og fedt den ikke fylder meget når den pakkes sammen
Vis mere
Camilla Eriksen 14-03-2015
Den lækreste vogn. Er fantastisk nem at komme rundt med i byen og bussen. Rigtig nem at pakke sammen, og fylder ikke ret meget.
Vis mere
Jesper Bech 06-03-2015
Klapvognenes svar på en limousine. Det er virkelig kram, og det afspejler prisen selvfølgelig også. Den er ikke gratis, men i forhold til, hvor meget man bruger en klapvogn, så er det ikke stedet, man skal spare.

Den udmærker sig ved at være utrolig nem at klappe sammen. Det tager ikke mere end to sekunder, man løfter bare i en strop og vupti. Den fylder også overraskende lidt. Vi har blandt andet haft den med på ferierejser, hvor den er god, fordi ryglænet kan lægges helt ned og fodstøtten hives op, så barnet ligger helt udstrakt ligesom i en barnevogn.

Jeg bruger den også som løbevogn, hvor den også er rigtig god, da forhjulet kan låses fast i fremadrettet position.
Vis mere
Christina2605 25-02-2015
Nem at have med alle steder og kan bruges i alle situationer, både som klapvogn og \"barnevogn\". Vi var trætte af at slæbe den store barnevogn med hver gang vi skulle i sommerhus, det tog en evighed - nu hiver vi i et håndtag og smidt den ind i bilen, er så er der ovenikøbet masser af plads!
Vis mere
Christina2605 18-12-2014
Kan varmt anbefale denne! Nem at have med alle steder og kan bruges i alle situationer, både som klapvogn og \"barnevogn\". Vi var trætte af at slæbe den store barnevogn med hver gang vi skulle i sommerhus, det tog en evighed - nu hiver vi i et håndtag og smidt den ind i bilen, er så er der ovenikøbet masser af plads!
Vis mere
Maria 02-10-2014
Kan varmt anbefale Baby Jogger City Elite vognen. Pt. har jeg ikke prøvet selve klapvognsdelen, da min søn stadig ligger i den tilhørende pram/lift, men stellet/vognen fungerer virkelig godt. Vognen er super let at køre med og det svingbare forhjul gør vognen perfekt til kørsel hvor der er mange mennesker: man kan let køre slalom og styre udeonom folk og vognen kan nemt og på meget lidt plads drejes 180 grader rundt. Selvom dette er virkelig dejligt giver det også en meget \"livlig\" vogn, hvilket man skal være obs på, på f.eks. ujævne og skrånende underlag. Man har dog mulighed for at låse forhjulet fast, så det ikke er svingbart.
Det er utrolig let lige at trykke liften af og folde stellet sammen og så fylder det ikke særlig meget.
Når min søn ikke længere kan være i liften, skal han ligge i Voksipose i klapvognsdelen.
Vis mere
Heidi 28-08-2014
Jeg var meget i tvivl om jeg skulle købe en barnevogn eller en klapvogn.

Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at købe Babyjogger City Elite. Den kører fantastisk og det fungerer perfekt i kombination med en voksipose.

Det er fedt at den er så let at klappe sammen, når vi lige skal springe på bussen. Derudover er den god både i byen og når jeg bruger den til at løbe i skoven. Perfekt valg ;-)
Vis mere
Bettina 11-08-2014
Baby joggeren kan varmt anbefales!
Vognen er nem at håndtere, og kan nærmest styres med en finger også til terræn kørsel er den fantastisk.
Elsker at den er så nem at slå sammen, (blot hive i håndtag midt i sædet og den foldes sammen) og samtidig fylder den absolut ikke ret meget, hvilket gør den super nem at have med i alle biler.
Liggemålet er så langt at min søn nemt kan sove hans lure i den når vi er ude, plus udluftning ved hovedet og sider - gør man kan justere hvor meget luft/vind han skal have.
Joggeren har små rum ved styret, hvor der kan opbevares fx mobil, vandflaske eller sutter. Det er praktisk, at man kan have alle de vigtigste ting lige ved hånden.
Vognen er desuden super nem at løbe med da afstanden foran er så stor at man ikke løber på vognen.

Den kan helt klart anbefales.

Vis mere
Roar 02-08-2014
Jeg er for nylig blevet ejer af denne klapvogn og er meget glad for den! Da jeg først havde samlet den, virkede den meget stor og skrumlet i forhold til den gamle, men i farten er den meget let, og virker ikke stor. Den kører hamrende godt på vejen og man skal nærmest ikke lægge kræfter i, før den kommer fremad.

Min datter virker også til at være meget glad for den, hun skulle lige vende sig til den, da den er meget laid back, så barnet er meget passivt i den. Det kan være godt og skidt, men hvis man hovedsageligt bruger den inden og under lure, er det ganske godt. Min datter sover også rigtig godt i den, så det kan den fint bruges til!

Der er mange gode lommer, vinduer, åbninger og generelt smarte funktioner på babyjoggeren. Man kan fx vælge om forhjulet skal være fast fixeret, eller om det skal kunne dreje. Det første er godt, når man går ture, eller løber og det sidste er rigtig godt, hvis man køber ind, eller er steder, hvor pladsen er trang. Den er også meget let at klappe sammen, det kræver bare et løft i en rem og så kan man smide den i baggagerummet.

Der er rigtig mange gode ting at sige om Joggeren, men vær opmærksom på, at barnet er meget passivt i den. Jeg er rigtig glad for min og jeg vil klart anbefale den videre
Vis mere
Sidsel 01-05-2014
Jeg er nødt til at sige det som det er; jeg ELSKER denne klapvogn!

Inden jeg selv blev ejer så jeg den tit i bybilledet og undrede mig over, hvad det lige nøjagtigt er der gør denne til en klar forældrefavorit - i hvert fald blandt forældre i Århus.

Svaret er: Den kan alt. Den er let og derfor nem at komme rundt med og kan både manøvreres med én hånd og ind og ud ad busser og sågar nemt op og ned af trapper. Den er perfekt til middagsluren, da ryglænet kan ligges helt ned samtidig med, at den har et langt liggemål. Jeg kan desuden kun anbefale at købe det lille bakkebord til, der gør klapvognen til et perfekt lille picnicbord på turen. Kurven under vognen er ok rummelig og selvom der står man ikke må, kan man sagtens have en pusletaske på styret.

Den kan pakkes sammen så den ingenting fylder når vi skal ud at rejse og så er den perfekt lige til at tage med, hvis vi skal på besøg og ikke gider bøvlet med en weekendseng.

Der er dog ét minus ved vognen - ryglænet er når det er i fuld oprejst position stadig noget tilbagelænet, hvilket gør, at et lille barn let kan komme til at ligge en smule ned og skal rettes op engang imellem - dog ikke noget et lille tæppe i ryggen ikke kan udligne og når du første gang hiver i stroppen og vognen klapper nemt og hurtigt sammen - lige til at komme i bilen, glemmer du alt om ryglænet - det alene er alle pengene værd : )
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×