Spar 20% på IKKE nedsatte varer (Visse brands undtaget). Anvend koden "PIX20"

Filtrering

Tiny Love

Tiny Love har lavet babyprodukter til de helt mindste børn siden 1991. Det farverige og sjove legetøj er lavet, så det kan hjælpe babyer på vej med deres motoriske udvikling. Samtidig med at legetøjet stimulerer babyens sanser, så er kvaliteten og sikkerheden også i top hos Tiny Love, hvor der ikke bliver gået på kompromis. Se det brede sortiment med alt lige fra en baby uro til bøger og almindelig legetøj her!

Tiny Love

Tiny Love blev grundlagt i 1991 og har siden da lavet babyprodukter, de koncentrerer sig om at lave legetøj til babyer, der hjælper med barnets udvikling. I 2014 blev Tiny Love opkøbt af Dorel Industries, der ville udvide deres allerede respekterede børneafdeling, Dorel Industries ejer blandt andet også Maxi-Cosi.

Tiny Love bestræber sig på innovation og originalitet, her kan blandt andet nævnes Gymini aktivitetscentret, der er udviklet til at stimulere din babys sanser – centret har 5 funktioner i et produkt, det vil sige at det indeholder 11 forskellige aktiviteter til din baby. Målet for Tiny Love er at hjælpe dit barns udvikling gennem underholdende legetid, med stimulerende funktioner og sjovt legetøj. Alle Tiny Loves produkter bliver udvikling med hjælp fra eksperter. Eksperterne er kommet frem til 7 elementer til dit barns udvikling, Tiny Love udvikler produkter der dækker alle 7 elementer, af elementerne kan nævnes emotionel intelligens, fin motorik, fantasy og kreativitet samt sprog og kommunikation.

Alle produkter komme igennem flere skrappe tests, blandt andet en sikkerhedstest, der tester hvor holdbart produktet er, samt om der er smådele eller skarpe kanter der skal ændres – Den vigtigste test er selvfølgelig om udviklerne selv ville give legetøjet til deres barn, her godtages selvfølgelig kun et enstemmigt ja.

Hvis du har spørgsmål til et Tiny Love produkt kan du kontakte os på chatten eller sende en mail til [email protected] – Du kan også ringe til 88887415.

Husk at vi har gratis levering og prisgaranti på alt legetøj fra Tiny Love.