BLACK FRIDAY FORTSÆTTER | SE ALLE TILBUDDENE HER

-35%

Tiny Repbulic puslepude grå + Neonate BC5800 babyalarm

Specialpris 1.099 kr

Pris: 1.698 kr

Spar 599 kr

Specialpris 1.099 kr

Pris: 1.698 kr

Spar 599 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic puslepude i grå
  • Neonate BC5800D babyalarm

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Neonate BC5800D babyalarm og Tiny Republic puslepude i grå

Babyalarm BC 5800D fra Neonate 

Her er en suveræn babyalarm, som har vundet stor succes blandt forældre med sin praktiske størrelse samt uhyre gode funktionalitet! 

Neonate BC 5800D er en lille smart sag, der nemt kan være i lommen. Med sin praktiske størrelse behøver du ikke bekymre dig om, hvor der er plads til den i fx barnevognen, da den kan placeres hvor som helst uden problemer. 

Babyalarmen Neonate BC 5800D har stor skærm, der viser temperatur i displayet og virker ned til minus 19 grader, så dit barn også kan sove ude på kolde vinterdage. Med visningen af temperaturen kan du altid holde øje med, om dit barn ligger behageligt. Med denne Neonate BC 5800D babyalarm kan du også indstille en temperatur advarsel, så alarmen giver lyd, hvis temperaturen stiger eller falder til et særligt niveau. På Neonate BC 5800D forældreenheden er der en vibrator samt volumenknap. Vibratoren er smart, hvis du for eksempel støvsuger, og hvor det kan være svært at høre lyden fra alarmen: med vibratorfunktionen kan du nemlig have alarmen i lommen, og dermed straks mærke, hvis dit barn giver lyd fra sig.
Desuden har skærmene et natlys, så Neonate BC 5800D babyalarmen ikke forstyrrer dit barns søvn, når det er mørkt. Skærmene er intelligente, og aktiveres ved støj og lyde. Mens de ikke benyttes, er de på stand-by mode, hvilket sparer på batteriets levetid.

Selve batteriet på Neonate BC 5800D er et lithium batteri, der uden problemer kan oplades igen og igen. Fordelen ved dette batteri er også, at det ikke forringes i kvalitet af klatladning. Når batteriet er fuldt opladet har den en stand-by tid på op til 80 timer. Med babyalarmen medfølger desuden en intelligent turbolader med ladestation til begge enheder, hvor batterierne oplades på kun 3-4 timer. Og er batteriet ved at være helt fladt, vil babyalarmen komme med en advarsel, så du kan reagere og sætte den til opladning, inden den går død.

En anden stor fordel ved disse babyalarmer er den høje rækkevidde. Neonate BC 5800D babyalarmerne er digitale, hvilket gør, at de ikke bliver forstyrrede af andre signaler. Alarmerne har en rækkevidde på helt op til 800 m og er udstyret med en en alarm, der advarer dig, når du kommer udenfor rækkevidde. Babyalarmen har lav stråling - maks. 20mW (4 % af DECT) og ingen pulserende stråling. Produkterne er skabt med stor omtanke for børns sikkerhed, og med dens meget lave stråling, der faktisk er den laveste på markedet, skal du ikke være nervøs for dit barns helbred. 

Denne babyalarm er desuden kompatibel med Neonate 5700.

Puslepude fra Tiny Republic 

Her er en rigtig lækker puslepude fra Tiny Republic, som er lavet i lækkert og minimalistisk design, samtidig med den sikrer, at dit barn ligger godt og trygt når der skal skiftes ble. 

Puslepuden er lavet med et coated betræk i 100% bomuld, som desuden er OEKO-TEX®STANDARD 100 certificeret. En OEKO-TEX®STANDARD 100 certificering er din garanti for, at tekstilet er fri for skadelige stoffer og kemikalier. Du er dermed sikret at puslepuden her, er lavet i den bedste kvalitet for dit barn. Den vandafvisende overflade gør det desuden nemt at tørre puslepuden af. Hvis betrækket skulle trænge til en vask, er det nemt og hurtigt at tage af, og det kan vaskes ved 30 grader. 

Selve puden er lavet af polyurethan skum, som er komfortabelt for dit barn at ligge på. Derudover er puden designet med en uddybning, som gør det sværere for dit barn at trille ud over kanten, og den er dermed med til at gøre skiftningen lidt mere tryg.

Puslepuden fra Tiny Republic er lavet i standardmål, så den passer til de fleste pusleborde. 

Specifikationer
  • Varenummer: 795853334166+801
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×