★ FLASH SALE! Spar op til 60% ekstra Shop her

Tiny Republic

Gå på opdagelse i Tiny Republics inspirerende og rolige univers, hvor tiden kan få lov til at stå stille et øjeblik. Med de støvede, afbalancerede farver og det nordiske design, skaber Tiny Republic et stilfuldt udtryk, der passer ind i ethvert børneværelse eller hjem – og samtidig indbyder til leg.

Uanset om du er på udkig efter et hyggeligt tipitelt, et sjovt boldbassin, praktiske foldekasser eller en klassisk tremmeseng, så har Tiny Republic et fint og funktionelt produkt. Med deres brede sortiment tilbydes produkter til både pusletid, legetid, spisetid og til børneværelset.

Gå på opdagelse og lad dig inspirere nedenfor.
Funktionelle produkter uden kemi

Uanset om du er på udkig efter produkter til pusletid, legetid, spisetid eller til børneværelset, så har Tiny Republic et fint og funktionelt produkt til en pris, hvor du også kan være med – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

 

Alt til baby og børn

Inden for pusleting finder du bl.a. de praktiske pusletaskersmarte pusleborde og bløde puslepuder.

Trænger børneværelset til en opgradering, så tag et kig på de flotte foldekasser i masser af farver, de fine opbevaringsbænke eller Tiny Republics hyggelige belysning. Et kreativt område, der indbyder til leg og fantasifulde nørklerier er et hit på ethvert børneværelse. Med møbelsæt eller fine små børnestole i nordisk design, kan du skabe et hyggeligt sted at tegne, lege med perler eller hvor rollespildet kan udfolde sig med et tebord til alle bamserne.

Er det puttetid, så finder du både klassiske tremmesenge til børn og babyer, sengehimler og sengerande i flere forskellige farver og eventyrligt print.

Tiny Republic har også de populære boldbassiner, som er et kæmpe hit hos alle børn, og både stimulerer dit barns sanser og motorik!

Du finder hele sortiment af Tiny Republic her.