WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUD HER

Lagerstatus
 1. På lager (35)
 2. Forlænget leveringstid (9)
Pris
 1. kr99
  kr2099
Materiale
 1. Træ (1)
 2. Bomuld (4)
 3. Silikone (3)

Tiny Republic

Tiny Republic har skabt produkter til baby- og børneværelset og tilbyder alt lige fra børnemøbler og dekorativt interiør til funktionel og praktisk opbevaring. Alt sammen produkter, der er med til at skabe et helt unikt univers på et hvert børneværelse. 

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Skandinavisk design med kant:

Tiny Republic er til dig, der ønsker at skabe et hjem, hvor der er plads til at du og din familie kan koble af og lade tiden stå stille for et øjeblik. Deres produkters design er naturlige, rå, og i moderne rolige farver, der kan give dit hjem en unik kant. Men hos Tiny Republic er man ikke stoppet ved lækkert design - nej, for deres produkter er tilmed også funktionelle! For eksempel kan du løfte bordpladen på deres kurv af sort metal, og på den måde får du både plads til opbevaring og bordplads. Her kan du altså få produkter, hvor stilrent design, og funktionalitet til rimelige penge går hånd i hånd.

Med Tiny Republic har du dermed alle muligheder for at skabe det perfekte hjem hos jer.

    

Hyggelig atmosfære og charmerende hulestemning med Tiny Republic

Hvad er hygge? Det er uden tvivl et ord vi danskere elsker at bruge, og som vi er blevet kendt for i resten af verden. Vi elsker simpelthen hygge.

Hygge skabes bedst i trygge omgivelser og med et behageligt selskab. Hygge kan være en dæmpet belysning fra lyskæderne, mens familien er samlet i stuen omkring et brætspil. Hvor man bare slapper helt af i kroppen, og nyder nuet i et rum fyldt med hjertevarme. Tiny Republic gør det muligt at få indrettet så hyggelige rammer, at hverken du eller dit barn slet ikke har lyst til at forlade den lille familie boble igen.

Så altså - hvad er hygge? Det er Tiny Republic.

       

Skab rum for kreativ udfoldelse

En god stol er vigtigt, når man gerne vil sidde og fordybe sig i fantasifulde nørklerier. Skab et hyggeligt sted at tegne og være kreativ med Deco stolene fra Tiny Republic. Deco stolene er produceret i et klassisk nordisk design, og måske du har set dem før i en voksenudgave? Deco børnestole er nemlig inspireret af de klassiske spisebordsstole til voksne, som findes i rigtig mange hjem.

Lad dit barn sidde i timevis og frembringe små kogle trolde og kastanjedyr. Eller måske servere varm kakao og boller til alle vennerne, der sidder mageligt i Deco stolene omkring et børnebord. Mulighederne er mange, når man har en god stol.

     

Intet kan lure i mørket med Tiny Republic

“Vi ønsker tryghed og glæde for vores børn,” sagde den lille familie, da de blev spurgt, hvad de ønskede sig allermest. “Vi er bare glade, når de er glade”.

Hos Tiny Republic er glæde og tryghed et stort fokus, og mange af deres produkter er skabt med hensigten om gode rammer for dit barn.

Især ét sted i hjemmet, hvor glæde og tryghed er vigtigt, er dit barns værelse. Mange forældre oplever for eksempel, at deres børn er bange for at ligge i mørket om aftenen. Men husk, at selv en smule lys kan gøre mørket rart og trygt at være i. Med Tiny Republic kan du skabe god stemning og et trygt sted at sove, hvor monstre under sengen aldrig vil komme på tale.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×