KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

Pixizoo Plus fordel: 10% ekstra på køb over 1000,- Kode: ppekstra10

Tiny Republic Anton kravlegård 105x105 cm - hvid

1.299 kr
Produktbeskrivelse
  • Hvid Anton kravlegård fra Tiny Republic
  • Praktiske hjul, som kan låses
  • Tre højdeindstillinger (fra bunden): 61 cm., 46. og 31 cm.
  • Materiale: Bøgetræ med FSC-certificering
  • Mål: 105 x 105 cm.
  • Indvendigt mål: 99,5 x 99,5 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Anton kravlegård fra Tiny Republic

Her er en lækker, klassisk kravlegård i hvid fra Tiny Republic. Mangler dit barn en sikker base, kan Anton kravlegården komme dig til hjælp! 

Læg dit barn ned i kravlegården, når de mange sanseindtryk bliver lidt for overvældende. Anton kravlegården kan fungere som den genkendelige og sikre havn, hvori dit barn kan få en mental pause fra de mange nye indtryk eller måske en lille afslappet lur. Ydermere er dit barn mere beskyttet for træk fra gulvet, ved at kravlegårdens bund er hævet fra jorden. Du kan sagtens bruge Anton kravlegården lige fra den spæde start. Dette kan du fordi, denne kravlegård er så funktionel, at den har hele tre højdeindstillinger i hhv. 61 cm., 46 cm. og 31 cm fra bunden. Så når din guldklump er helt lille kan du hæve bunden til den højeste indstilling, så du nemmere kan få et godt greb når du tager din baby op og ned i kravlegården. Derudover vil du samtidig også skåne din ryg. I takt med at dit barn vokser, kan du så sænke bunden igen, så kravlegården er tilpasset dit barns behov. Bunden er desuden dækket af et tyndt, vatteret underlag.

Tremmerne på kravlegården er flade stænger med afrundede sider, og for at gøre det endnu nemmere for dig at integrere kravlegården i indretningen, er den udstyret med smarte hjul. På den måde kan du nemlig flytte rundt på den, som du har lyst. Vil du gerne have, at den står fast, skal du blot låse hjulene. 

Med Anton kravlegården fra Tiny Republic får du en skøn traditionel kravlegård, der nemt kan forvandles til dit barns trygge og beroligende helle, når behovet opstår. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413804
  • Mærke: TINY REPUBLIC
Bedømmelser
Benjamin Jensen 03-04-2020
De kan ikke pakke den ordenligt ind så den er højst sandsynlig transportskadet når man modtager og dernæst er beslag som skal holde bund ikke lande nok så man kan skrue dem fast derfor er denne vare livsfarlig for dit barn!
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×