Babyboom! Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Shop her >

Tiny Republic Nora Tremmeseng 120x60 cm - Hvid

FRI FRAGT
999 kr

Andre udgaver

 • Tiny Republic Nora Tremmeseng 120x60 cm - Grå
999 kr

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
 • Nora tremmeseng fra Tiny Republic i hvid
 • Tre højdeindstillinger (fra bunden): 47 cm., 32 cm. og 17,50 cm.
 • Aftagelig side, så den kan bruges som sofa, når dit barn er for stor til tremmesengen
 • Kan kun bruges som bedside seng når bunden er i nederste niveau
 • Materiale: Bøgetræ med FSC-certificering
 • Mål: 120 x 60 cm
 • Højde: 85 cm
 • Anbefalet maks belastning: 25 kg.
 • OBS Madras medfølger ikke

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Nora tremmeseng fra Tiny Republic

Leder du efter en henrivende seng, der kan udgøre de optimale rammer for den gode nattesøvn? Så er Nora tremmesengen fra Tiny Republic et godt valg!

Nora tremmesengen er ikke blot smuk af udseende, men også praktisk i brug! I den første tid kommer du uden tvivl til at tage dit barn op fra sengen og ned igen en hel del gange, og derfor har tremmesengen hele tre højdeindstillinger. Højdeindstillingerne fra bunden til toppen er: 47 cm, 32 cm og 17,15 cm. Bunden kan dermed hæves når dit barn er helt spæd, så I begge opnår en større tryghed. Ved at hæve bunden er det også nemmere for dig at få et godt greb om din baby på vej op og ned i sengen samtidig med at du skåner din ryg ved ikke at belaste den for meget. Når dit barn bliver større kan du gradvist sænke bunden, så det passer til behovet.

Når siden på tremmesengen afmonteres, skal bunden være i det nederste niveau, og sengen er ikke testet/godkendt til at bunden kan være i øverste & mellemste niveau uden siden på. Dermed kan denne seng fungere som bedside seng men kun når bunden er i nederste niveau.

Tremmesengen er lavet i bøgetræ og passer nemt ind i den øvrige indretning på dit barns værelse. Babysengens tremmer er flade med afrundede sider, og hoved- og fodgærde er en hel plade. Når dit barn er blevet for stor til tremmesengen, kan du tage den ene side helt af, og bruge sengen som en hyggelig sofa inde på dit barns værelse. På den måde kan du bruge babysengen i længere tid!

Så put dit barn med sin dyne og yndlingsbamse i den fine Nora babyseng, hvor du ikke behøver lulle “Se min kjole” længe, før øjenlågene bliver tungere og tungere, for til sidst at lukke helt i. I denne tremmeseng vil dit barn vågne op glad og veludhvilet. Med Tiny Republic er du sikker på at få et produkt, hvor der er taget hensyn til funktionalitet, holdbarhed samlet i et nordisk inspireret design, til overkommelig pris. Med Nora tremmesengen fra Tiny Republic får du altså det oplagte transportmiddel, der sikrer dit barn en god rejse til drømmenes verden.

OBS Madras medfølger ikke, se udvalget her https://www.pixizoo.dk/madrasser

Specifikationer
 • Varenummer: 5907751413750
 • Sengetype: Tremmeseng
 • Mærke: TINY REPUBLIC
Bedømmelser
Anne 17-09-2021
Nem at samle, dejligt med tre højdeindstillinger. Når siden er taget af, kan den bruges som bedside. Flot grå farve. Alt i alt en rigtig fin tremmeseng, særligt til prisen.
Vis mere
Cecilie 16-08-2021
Min mand og jeg har netop samlet denne seng, hvilket var super nemt. Den har et smukt finish og vi glæder os til vores kommende søn skal ligge i den
Vis mere
Sara 06-03-2021
Nem at samle, og er man til det klassiske look er denne seng perfekt!
Samtidig er det dejligt at der er tre højde indstillinger og når barnet bliver større, kan siden tages af. Vi har kun været tilfredse med denne seng.
Vis mere
Line 05-03-2021
Super fin kvalitet og meget men at samle! Godt køb
Vis mere
Louise Linde 31-08-2020
Tremmesengen har en flot grå farve, den kan indstilles i 3 niveauer og det smarte er at siden kan tages af når barnet er stor nok til det.
Vis mere
Puk 28-07-2020
Har købt denne seng til begge mine drenge, og den er super fin og i god kvalitet.
Den er nem og samle, og så er jeg vild med den kommer med sengehest til, så man nemt kan skifte over når det er tid, uden at skulle købe en ny seng med det samme.
Vis mere
Jesper 02-12-2019
Tremmesengen er super flot. Den grå farve er virkelig fin. Til alt held var den også ret nem at samle, hvilket var vigtigt for mig der skulle samle den ;-) Flot finish og god kvalitet.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt