Spar 25% på vejl.* priser på udvalgte kategorier | Kode: pix25 | Find dem her

-35%

Tiny Republic tremmeseng Agnes 120x60 cm. hvid + Baby Dan Airlux madras

Specialpris 1.195 kr

Pris: 1.848 kr

Spar 653 kr

Specialpris 1.195 kr

Pris: 1.848 kr

Spar 653 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Agnes 120x60 cm.
  • Baby Dan Airlux madras 120x60 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Agnes tremmeseng fra Tiny Republic

Leder du efter en tremmeseng til dit barn som er helt enkel i udseende, men samtidigt funktionel og solid? Så led ikke mere, for Agnes tremmesengen fra Tiny Republic er det perfekte match!

Agnes tremmesengens funktionalitet består i, at den kan justeres i højden efter dit barns aktuelle behov. Således kan du i den første tid med dit barn hæve bunden helt op for at komme tættere på dit barn og skåne din ryg, under alle de mange løft op og ned i babysengen. Ved at hæve bunden, gør du også sådan, at du kan få et bedre og dermed mere sikkert greb om din baby. Og når dit barn bliver større og for eksempel lærer at sidde selv, kan du sænke bunden, så den stadig er fuldstændig sikker for dit barn at være i. 

Agnes tremmesengen er helt klassisk og i en traditionel hvid farve, som gør, at den vil stå perfekt til den øvrige indretning på dit barns værelse. Den har flade tremmestænger med afrundede sider, som går langs hele tremmesengen. 

Smuk, sikker og skandinavisk design - dét er hvad du får med en Agens tremmeseng fra Tiny Republic. Med de trygge og rolige omgivelser denne tremmeseng vil skabe, skal du ikke læse højt fra historiebogen længe, før dit barns øjne er lukket, mens åndedrættet tungt og langsomt. 

Airlux Madras fra Baby Dan

Denne Airlux madras fra Baby Dan er super lækker, da den har en skumkerne med memory skum i det øverste lag. Det gør at dit barn får en optimal komfort. Memory skum er bl.a. også med til at gøre, at dit barn får en rolig nattesøvn, fordi denne madras absoberer kropsvægten, så trykpunkter undgåes. Madrassen er også med til at minimere behovet for at vende og dreje sig i løbet af natten. Samtidig former madrassen sig efter dit barns kropsform og stilling, så nakke, ryg, skuldre og ben får den støtte, som dit barn har behov for. Hele dit barns krop bliver støttet i den korrekte anatomiske stilling, så rygsøjlen hviller i den bedste og mest naturlige sovestilling. 

Mange børn har det varmt, når de sover, og hvis du også kender til det, er madrassen og særlig god, da den har ventilationshuller og luftkanaler, der er med til at lede varmen væk fra dit barn. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413828+9357
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×