Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

Spar 10% ekstra*. Kode: pix10

-31%

Tiny Republic Tremmeseng Huxi 120x60 cm. hvid + Neonate 5800 babyalarm

Specialpris 1.549 kr

Pris: 2.248 kr

Spar 699 kr

Specialpris 1.549 kr

Pris: 2.248 kr

Spar 699 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Huxi 120x60 cm.
  • Neonate babyalarm BC 5800D

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Huxi tremmeseng fra Tiny Republic

Søvn er alfa og omega for din lille nye verdensborger, da der er mange nye sanseindtryk, der skal bearbejdes hver eneste dag! Huxi tremmesengen fra Tiny Republic er en smuk traditionel tremmeseng, der samtidig er funktionel i brug. Dette er den blandt andet fordi den har hele tre forskellige højdeindstillinger, der gør, at babysengen kan tilpasses i takt med at dit barn vokser. Således kan du vælge at hæve tremmesengens bund i den første tid, hvor det er rart at dit barn er tættere på. Ved at hæve bunden, skåner du samtidig også din ryg, så den ikke bliver belastet for meget, når du skal have dit barn ind og ud af babysengen. Senere, når dit barn lærer at sidde selv og rejse sig, kan det være en fordel at sænke bunden igen, for at øge sikkerheden. Babysengen har flade, afrundede tremmer hele vejen rundt langs alle sider og let buet top på hoved- og fodgærde. Tremmesengen er lavet af bøgetræ, der er godkendt til børn. På den måde kan du være sikker på, at sengen er fuldstændig sikker for dit barn at sove i. 

Med denne tremmeseng er det ingen sag at putte din lille krudtugle ved sengetid! Læg dit barn ned sammen med yndlingsbamsen, og inden du har sunget godnatsangen færdig vil de små øjenlåg være faldet tungt i. Med Huxi tremmesengen fra Tiny Republic kan du trygt sende dit barn afsted på nattens rejse til drømmeland, velvidende, at dit barn vender frisk og veludhvilet tilbage!

BC 5800D fra Neonate 

Her er en suveræn babyalarm, som har vundet stor succes blandt forældre med sin praktiske størrelse samt uhyre gode funktionalitet! 

Neonate BC 5800D er en lille smart sag, der nemt kan være i lommen. Med sin praktiske størrelse behøver du ikke bekymre dig om, hvor der er plads til den i fx barnevognen, da den kan placeres hvor som helst uden problemer. 

Babyalarmen Neonate BC 5800D har stor skærm, der viser temperatur i displayet og virker ned til minus 19 grader, så dit barn også kan sove ude på kolde vinterdage. Med visningen af temperaturen kan du altid holde øje med, om dit barn ligger behageligt. Med denne Neonate BC 5800D babyalarm kan du også indstille en temperatur advarsel, så alarmen giver lyd, hvis temperaturen stiger eller falder til et særligt niveau. På Neonate BC 5800D forældreenheden er der en vibrator samt volumenknap. Vibratoren er smart, hvis du for eksempel støvsuger, og hvor det kan være svært at høre lyden fra alarmen: med vibratorfunktionen kan du nemlig have alarmen i lommen, og dermed straks mærke, hvis dit barn giver lyd fra sig.
Desuden har skærmene et natlys, så Neonate BC 5800D babyalarmen ikke forstyrrer dit barns søvn, når det er mørkt. Skærmene er intelligente, og aktiveres ved støj og lyde. Mens de ikke benyttes, er de på stand-by mode, hvilket sparer på batteriets levetid.

Selve batteriet på Neonate BC 5800D er et lithium batteri, der uden problemer kan oplades igen og igen. Fordelen ved dette batteri er også, at det ikke forringes i kvalitet af klatladning. Når batteriet er fuldt opladet har den en stand-by tid på op til 80 timer. Med babyalarmen medfølger desuden en intelligent turbolader med ladestation til begge enheder, hvor batterierne oplades på kun 3-4 timer. Og er batteriet ved at være helt fladt, vil babyalarmen komme med en advarsel, så du kan reagere og sætte den til opladning, inden den går død.

En anden stor fordel ved disse babyalarmer er den høje rækkevidde. Neonate BC 5800D babyalarmerne er digitale, hvilket gør, at de ikke bliver forstyrrede af andre signaler. Alarmerne har en rækkevidde på helt op til 800 m og er udstyret med en en alarm, der advarer dig, når du kommer udenfor rækkevidde. Babyalarmen har lav stråling - maks. 20mW (4 % af DECT) og ingen pulserende stråling. Produkterne er skabt med stor omtanke for børns sikkerhed, og med dens meget lave stråling, der faktisk er den laveste på markedet, skal du ikke være nervøs for dit barns helbred. 

Denne babyalarm er desuden kompatibel med Neonate 5700.

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413743+5801
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×