-35%

Tiny Republic tremmeseng Nora 120x60 cm. hvid + Baby Dan Airlux madras

Specialpris 1.295 kr

Pris: 1.998 kr

Spar 703 kr

Specialpris 1.295 kr

Pris: 1.998 kr

Spar 703 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Nora 120x60 cm. i hvid
  • Baby Dan Airlux madras 120x60 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Nora tremmeseng fra Tiny Republic

Leder du efter en henrivende seng, der kan udgøre de optimale rammer for den gode nattesøvn? Så er Nora tremmesengen fra Tiny Republic et godt valg! 

Nora tremmesengen er ikke blot smuk af udseende, men også praktisk i brug! I den første tid kommer du uden tvivl til at tage dit barn op fra sengen og ned igen en hel del gange, og derfor har tremmesengen hele tre højdeindstillinger. Højdeindstillingerne fra bunden til toppen er: 61 cm, 46 cm og 31 cm. Bunden kan dermed hæves når dit barn er helt spæd, så I begge opnår en større tryghed. Ved at hæve bunden er det også nemmere for dig at få et godt greb om din baby på vej op og ned i sengen samtidig med at du skåner din ryg ved ikke at belaste den for meget. Når dit barn bliver større kan du gradvist sænke bunden, så det passer til behovet. Tremmesengen er lavet i bøgetræ og passer nemt ind i den øvrige indretning på dit barns værelse. Babysengens tremmer er flade med afrundede sider, og hoved- og fodgærde er en hel plade. Når dit barn er blevet for stor til tremmesengen, kan du tage den ene side helt af, og bruge sengen som en hyggelig sofa inde på dit barns værelse. På den måde kan du bruge babysengen i længere tid!

Så put dit barn med sin dyne og yndlingsbamse i den fine Nora babyseng, hvor du ikke behøver lulle “Se min kjole” længe, før øjenlågene bliver tungere og tungere, for til sidst at lukke helt i. I denne tremmeseng vil dit barn vågne op glad og veludhvilet. Med Tiny Republic er du sikker på at få et produkt, hvor der er taget hensyn til funktionalitet, holdbarhed samlet i et nordisk inspireret design, til overkommelig pris. Med Nora tremmesengen fra Tiny Republic får du altså det oplagte transportmiddel, der sikrer dit barn en god rejse til drømmenes verden.

Airlux Madras fra Baby Dan

Denne Airlux madras fra Baby Dan er super lækker, da den har en skumkerne med memory skum i det øverste lag. Det gør at dit barn får en optimal komfort. Memory skum er bl.a. også med til at gøre, at dit barn får en rolig nattesøvn, fordi denne madras absoberer kropsvægten, så trykpunkter undgåes. Madrassen er også med til at minimere behovet for at vende og dreje sig i løbet af natten. Samtidig former madrassen sig efter dit barns kropsform og stilling, så nakke, ryg, skuldre og ben får den støtte, som dit barn har behov for. Hele dit barns krop bliver støttet i den korrekte anatomiske stilling, så rygsøjlen hviller i den bedste og mest naturlige sovestilling. 

Mange børn har det varmt, når de sover, og hvis du også kender til det, er madrassen og særlig god, da den har ventilationshuller og luftkanaler, der er med til at lede varmen væk fra dit barn. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413750+9357
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Nicoline Kira Kyhl 11-03-2020
Super lækker tremmeseng, som er nem at samle og madrassen er utrolig god kvalitet. Et utrolig godt køb!
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×