-30%

Tiny Republic tremmeseng Nora hvid 120x60 cm. + Neonate 5800 babyalarm

Specialpris 1.595 kr

Pris: 2.298 kr

Spar 703 kr

Specialpris 1.595 kr

Pris: 2.298 kr

Spar 703 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Nora 120x60 cm. i hvid
  • Neonate babyalarm BC 5800D

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Nora tremmeseng fra Tiny Republic

Leder du efter en henrivende seng, der kan udgøre de optimale rammer for den gode nattesøvn? Så er Nora tremmesengen fra Tiny Republic et godt valg! 

Nora tremmesengen er ikke blot smuk af udseende, men også praktisk i brug! I den første tid kommer du uden tvivl til at tage dit barn op fra sengen og ned igen en hel del gange, og derfor har tremmesengen hele tre højdeindstillinger. Højdeindstillingerne fra bunden til toppen er: 61 cm, 46 cm og 31 cm. Bunden kan dermed hæves når dit barn er helt spæd, så I begge opnår en større tryghed. Ved at hæve bunden er det også nemmere for dig at få et godt greb om din baby på vej op og ned i sengen samtidig med at du skåner din ryg ved ikke at belaste den for meget. Når dit barn bliver større kan du gradvist sænke bunden, så det passer til behovet. Tremmesengen er lavet i bøgetræ og passer nemt ind i den øvrige indretning på dit barns værelse. Babysengens tremmer er flade med afrundede sider, og hoved- og fodgærde er en hel plade. Når dit barn er blevet for stor til tremmesengen, kan du tage den ene side helt af, og bruge sengen som en hyggelig sofa inde på dit barns værelse. På den måde kan du bruge babysengen i længere tid!

Så put dit barn med sin dyne og yndlingsbamse i den fine Nora babyseng, hvor du ikke behøver lulle “Se min kjole” længe, før øjenlågene bliver tungere og tungere, for til sidst at lukke helt i. I denne tremmeseng vil dit barn vågne op glad og veludhvilet. Med Tiny Republic er du sikker på at få et produkt, hvor der er taget hensyn til funktionalitet, holdbarhed samlet i et nordisk inspireret design, til overkommelig pris. Med Nora tremmesengen fra Tiny Republic får du altså det oplagte transportmiddel, der sikrer dit barn en god rejse til drømmenes verden.

BC 5800D fra Neonate 

Her er en suveræn babyalarm, som har vundet stor succes blandt forældre med sin praktiske størrelse samt uhyre gode funktionalitet! 

Neonate BC 5800D er en lille smart sag, der nemt kan være i lommen. Med sin praktiske størrelse behøver du ikke bekymre dig om, hvor der er plads til den i fx barnevognen, da den kan placeres hvor som helst uden problemer. 

Babyalarmen Neonate BC 5800D har stor skærm, der viser temperatur i displayet og virker ned til minus 19 grader, så dit barn også kan sove ude på kolde vinterdage. Med visningen af temperaturen kan du altid holde øje med, om dit barn ligger behageligt. Med denne Neonate BC 5800D babyalarm kan du også indstille en temperatur advarsel, så alarmen giver lyd, hvis temperaturen stiger eller falder til et særligt niveau. På Neonate BC 5800D forældreenheden er der en vibrator samt volumenknap. Vibratoren er smart, hvis du for eksempel støvsuger, og hvor det kan være svært at høre lyden fra alarmen: med vibratorfunktionen kan du nemlig have alarmen i lommen, og dermed straks mærke, hvis dit barn giver lyd fra sig.
Desuden har skærmene et natlys, så Neonate BC 5800D babyalarmen ikke forstyrrer dit barns søvn, når det er mørkt. Skærmene er intelligente, og aktiveres ved støj og lyde. Mens de ikke benyttes, er de på stand-by mode, hvilket sparer på batteriets levetid.

Selve batteriet på Neonate BC 5800D er et lithium batteri, der uden problemer kan oplades igen og igen. Fordelen ved dette batteri er også, at det ikke forringes i kvalitet af klatladning. Når batteriet er fuldt opladet har den en stand-by tid på op til 80 timer. Med babyalarmen medfølger desuden en intelligent turbolader med ladestation til begge enheder, hvor batterierne oplades på kun 3-4 timer. Og er batteriet ved at være helt fladt, vil babyalarmen komme med en advarsel, så du kan reagere og sætte den til opladning, inden den går død.

En anden stor fordel ved disse babyalarmer er den høje rækkevidde. Neonate BC 5800D babyalarmerne er digitale, hvilket gør, at de ikke bliver forstyrrede af andre signaler. Alarmerne har en rækkevidde på helt op til 800 m og er udstyret med en en alarm, der advarer dig, når du kommer udenfor rækkevidde. Babyalarmen har lav stråling - maks. 20mW (4 % af DECT) og ingen pulserende stråling. Produkterne er skabt med stor omtanke for børns sikkerhed, og med dens meget lave stråling, der faktisk er den laveste på markedet, skal du ikke være nervøs for dit barns helbred. 

Denne babyalarm er desuden kompatibel med Neonate 5700.

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413750+5801
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×