Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

-33%

Tiny Republic tremmeseng Pixi 120x60 cm. hvid + Baby Dan Airlux madras

Specialpris 1.255 kr

Pris: 1.898 kr

Spar 643 kr

Produktbeskrivelse
  • Tiny Republic tremmeseng Pixi 120x60 cm.
  • Baby Dan Airlux madras 120x60 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Hvid Pixi tremmeseng fra Tiny Republic

Her er en helt enkel og klassisk tremmeseng i god kvalitet fra Tiny Republic. Med denne Pixi tremmeseng kan du blive helt klar til den lille nye verdensborgers ankomst. 

Nattesøvnen er utrolig vigtig for dit barn, da det er under søvnen at alle dagens indtryk bliver bearbejdet, men samtidig er søvnen også noget, der påvirker dit barns sundhed. Derfor kan det være en god idé at investere i en kvalitets babyseng, og med Pixi tremmesengen går du ikke galt i byen! Rejsen til drømmeland bliver let som en leg, når du putter dit barn i Pixi tremmesengens rolige og trygge omgivelser. 

Tremmesengen er lavet i bøgetræ som gør, at den sagtens kan integreres som et smukt supplement til den øvrige indretning. Babysengens tremmer er flade med afrundede sider langs hele sengen. Pixi tremmesengen har hele tre højdeindstillinger, så du kan tilpasse den til dit barns aktuelle behov. Højdeindstillingerne fra bunden til toppen er: 61 cm, 46 cm og 31 cm. For eksempel kan det være betryggende for jer begge, at hæve tremmesengens bund til den højeste indstilling, i den spæde start. På den måde kan du nemlig være tættere på din guldklump i den første tid, men det gør det også nemmere for dig, at have et godt hold om dit barn på vej op og ned i sengen. Senere, når dit barn bliver større, kan du sænke bunden, så tremmesengen stadig er sikker for dit barn. 

Med Pixi tremmesengen fra Tiny Republic får du en klassisk udformet samt funktionel tremmeseng, der vil stå som skabt til dit barns værelse.

Airlux Madras fra Baby Dan

Denne Airlux madras fra Baby Dan er super lækker, da den har en skumkerne med memory skum i det øverste lag. Det gør at dit barn får en optimal komfort. Memory skum er bl.a. også med til at gøre, at dit barn får en rolig nattesøvn, fordi denne madras absoberer kropsvægten, så trykpunkter undgåes. Madrassen er også med til at minimere behovet for at vende og dreje sig i løbet af natten. Samtidig former madrassen sig efter dit barns kropsform og stilling, så nakke, ryg, skuldre og ben får den støtte, som dit barn har behov for. Hele dit barns krop bliver støttet i den korrekte anatomiske stilling, så rygsøjlen hviller i den bedste og mest naturlige sovestilling. 

Mange børn har det varmt, når de sover, og hvis du også kender til det, er madrassen og særlig god, da den har ventilationshuller og luftkanaler, der er med til at lede varmen væk fra dit barn. 

Specifikationer
  • Varenummer: 5907751413835+9357
  • Sengetype: Tremmeseng
Bedømmelser
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×