Få 200,- til at købe for, ved køb over 1.000,- | Kode: pix200 | Læs mere her

Tiny Republic Væghængt Puslebord - 85x76

1.799 kr
Produktbeskrivelse
  • Væghængt puslebord i hvidlakeret fyrretræ
  • Mål: H: 76, B: 85, D: 15 cm (D: 76 cm i åben tilstand)
  • Materiale: Hvidlakeret fyrretræ
  • Maks vægt 15 kg. 
  • Skruer til ophæng medfølger ikke
  • Testet i henhold til EN12221:2013 (puslebord) samt EN 71-3 (maling)

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Væghængt puslebord i fyrretræ fra Tiny Republic

Her er løsningen til dig, der skal bruge en pusleplads til den nye verdensborgers ankomst, men bor småt og dermed ikke har plads til et stort bord. Eller måske vil du gerne kunne pusle dit barn på badeværelset, men har ikke gulvpladsen til det. Dette væghængte puslebord fra Tiny Republic er funktionelt og pladsbesparende - også endda i et hvidt stilrent design!

Puslebordet er lavet i hvidlakeret fyrretræ, og er blevet overfladebehandlet, så det er resistent for fugt. På den måde er puslebordet altså brugbar i vådrum, og du kan derfor sagtens sætte puslebordet op på eksempelvis badeværelset. Puslebordet er udstyret med to smarte dæmpere, så den åbner sig langsomt. Derudover har den en fjederlukning der gør, at den ikke pludselig åbner op, når først du har lukket den. 

Dette puslebord er en bred model, så der er ekstra opbevaringsplads ved siden af puslepladsen. Men også i reolen er der opbevaringsplads, så du nemt kan have plads til alle de ting, du synes er gode at have ved hånden, når du pusler dit barn. På puslebordets side, er der to knager, der er formet som små dyrehoveder. Man kan altså tydeligt mærke, hvordan der er lagt vægt på funktionalitet og ikke mindst energi i de små bedårende detaljer, så puslebordet kan indgå som et stilfuldt element i den øvrige indretning.Til dette puslebord passer en puslemadras med målene 50 x 70 cm og maks 4 cm. i højden.

Alt i alt er det væghængte puslebord fra Tiny Republic en suveræn investering, da den har mange gode funktioner den kan placeres lige hvor du vil, uden at fylde det store!

Bemærk: Efterlad aldrig dit barn uden opsyn på puslepladsen.

Specifikationer
  • Varenummer: 5099070106496
  • Farve: Hvid
  • Mærke: TINY REPUBLIC
Bedømmelser
Conni 31-08-2020
Super lækker puslebord i et pænt design når det er lukket. Praktisk med det ekstra sideordnet hvor man lige kan ligge ting fra på når man ikke har et bord ved siden af.
Vis mere
Sofus 28-10-2019
Vi er meget glade for puslebordet her. Det er stærkt og stabilt og der er rigtig god plads. En klar vinder og stor anbefaling herfra.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×