CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Tiny Republic Willi Puslebord - Hvid

FRI FRAGT

Specialpris 899 kr

Vejl. pris: 1.199 kr

Specialpris 899 kr

Vejl. pris: 1.199 kr

OBS: Er du ikke medlem, bliver du det automatisk ved at sætte flueben her.
Du kan altid fravælge medlemskab igen ved checkout

Produktbeskrivelse
 • Elegant og simpelt design
 • Fantastisk opbevaring, to hylder og én skuffe
 • Testet i henhold til EN12221:2013(pusleborde) samt EN 71-3 (maling)
 • Max vægt: 11 kg.
 • Mål: 100H x 54B x 75D og ca. 90 cm. puslehøjde
 • Materiale: (Massivt træ), hvidmalet
 • Puslemadras skal tilkøbes med mål op til 50x70 cm.

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Willi puslebord fra Tiny Republic

Et Willi puslebord er en livsredder, for dig der mangler en pusleplads, og samtidig godt kunne bruge ekstra opbevaringsplads. Det gode ved et Willi puslebord er et det ikke optager særlig meget plads, så hvis pladsen allerede er lidt trang derhjemme, så er dette helt sikkert puslebordet for dig. Et Willi puslebord er utrolig stilrent, og passer sammen med de fleste indretninger, og så passer det perfekt ind på bade- eller børneværelset.

Puslebordet er udstyret med 2 hylder og én skuffe. Desuden så skal en puslemadras tilkøbes, du kan benytte puslemadrasser i størrelsen helt op til 50x70 cm. De 2 hylder er gode at have til de ting, som er rart at have lige ved hånden, når pusletiden er igang. hvorimod skuffen med fordel kan benyttes til de ting, som man måske ikke lige skal bruge under akten, da det jo kan være svære at komme i skuffen. Selvfølgelig gør I lige som det passer jer bedst!

Willi puslebord er testet i henhold til EN12221:2013 (pusleborde) hvilket betyder at der er en maximal vægtbelastning på 11 kg samt EN 71-3 (maling)
Mål: 100H x 54B x 75D med en puslehøjde på ca. 90 cm.
Materiale: (massivt træ), hvidmalet

Bemærk, efterlad aldrig dit barn på puslepladsen uden opsyn.

Specifikationer
 • Varenummer: 714968106456
 • Materiale: Træ
 • Farve: Hvid
 • Mærke: TINY REPUBLIC
Bedømmelser
Siri 02-09-2020
Puslebordet passer perfekt ind i en lille krog på vores badeværelse, som var et must, da vi ledte efter et puslebord til vores kommende søn.
Leanderpuden passer perfekt ned i hullet, udtrækket er godt til skumklude og vand og kvaliteten af bordet er højere end forventet (især prisen taget i betragtning). Et godt køb til prisen.
Vis mere
Cecilie 27-07-2020
Et puslebord med plads til det hele. Vi kan både have bleer, skumklude, håndklæder, stofbleer og tøj på hylderne og derud over er der stadig plads til at have et lille lager af bleer og skumklude på nederste hylde. Det dejligt praktisk at der er en skuffe til de mindre sager såsom hårbørste, d-dråber, zink salve, termometer mm. Vi bruger sidehylden når der skal pusles. Det nemt at trække hylden ud til tøjet der tages af eller det der er lagt frem til hun skal have på, eller det vi lige har brug for ved hånden. Også fylder det minimalt, når hylden kan skubbes ind igen. God arbejdshøjde for os begge to.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Andre har også købt