3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Toy Story

Flyv mod det uendelige univers sammen med den famøse Buzz Lightyear, eller rid ud mod den fjerne horisont med den loyale sherif Woody. Giv legetøjet mulighed for at få et kærligt hjem, hvor dit barn kan skrive sit navn under støvlen på Buzz og Woody. Med legetøj fra Toy Story er dit barn uden tvivl sikret en ven for livet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Legetøj med succes

I 1995 udkom Pixar Studios første animerede film: Toy Story. Det var den første film, som var fuldstændig computeranimeret fra start til slut, og dermed også revolutionerende for filmteknikken. I filmen kunne børn opleve hvordan det velkendte legetøj man kunne finde i virkeligheden, som for eksempel myresoldater, Hr. Kartoffelhoved og Barbie, komme til live. Siden den første film, der blev en stor succes, er der kommet intet mindre end tre efterfølgere, hvoraf den nyeste er Toy Story 4. 

       

Hvad handler Toy Story egentlig om? 

Overvejede du nogensinde som barn, om dit legetøj havde sit eget liv når du ikke kiggede? Elskede din dukke dig, på samme måde som du elskede den? I alt sin enkelthed er Toy Story film, hvor legetøj bliver levende, når menneskene ikke er opmærksomme. Og dermed er det også film, hvor man ser verden fra legetøjets perspektiv. 

Den første film tager sit udspring hjemme hos drengen Anders, hvor hans ultimative favoritlegetøj er sheriffen Woody. Men så på Anders’ fødselsdag får han et nyt og ’galaktastisk’ legetøj; Space Rangeren Buzz Lightyear. Buzz’ ankomst vender op og ned på den lille verden på værelset. Buzz og Woody kommer galt afsted, da de falder ud af vinduet, og må derfor findes deres vej tilbage på børneværelset. 

         

“Mod det uendelige univers!”

Drømmer dit barn om at være Space Ranger på Star Command ligesom Buzz Lightyear og udforske den fjerne galakse? Eller måske vil dit barn gerne kunne hive i snoren på Sherif Woodys ryg, så han udbryder: “Der er en slange i min støvle!”. Lad dit barn fantasere sig til det vilde vesten som vicesherif, og hjælpe Woody med at holde byen fri for skurke. 

Her hos Pixizoo har vi Toy Story legetøj for enhver smag, så du nemt kan finde det dit barn ønsker sig. Og vores udvalg stopper ikke kun ved legetøj. For vi har nemlig også puslespil med motiver fra blandt andet den nyeste film, der giver mulighed for mange timers fordybelse. Eller hvad med tøj, der er prydet med de seje karakterer fra filmen? Du vil uden tvivl kunne finde noget, der falder i dit barns smag.

     

Køb Toy Story hos Pixizoo: 

Vi har et varieret udvalg af legetøj, om det så er en talende Toy Story Woody, Toy Story Buzz Lightyear eller Toy Story figurer fra den nyeste film dit barn har kastet sin kærlighed på. 

Vidste du, at du kan få exceptionelle fordele med et Pixizoo Plus medlemsskab? Som medlem af kundeklubben har du blandt andet udvidet reklamationsret, men også gratis fragt på alle dine ordrer! På den måde kan du købe lige det du står og mangler med det samme uden at bekymre dig om ekstra udgifter. Som Pixizoo Plus medlem vil der altid være fordele for dig, om det så er ekstra rabatter eller mulighed for at optjene bonuskroner, du kan bruge på fremtidige køb.