3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Trampoliner

Børn skal aktiveres hver dag, hvorfor et oplagt valg er en trampolin til at få dit barn og vennerne til at agere aktivt og socialt sammen. Det er et stensikkert valg til dit barn, vennerne eller familien i haven, for at få gode og uforglemmelige oplevelser sammen. Her på siden finder du et bredt udvalg, så tøv ikke med at dykke ned i vores fantastiske univers.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Trampoliner fra det populære mærke Salta

Det hollandske mærke, Salta, har fra start haft en vision om at skabe de bedste trampoliner på markedet. Gennem en innovativ arbejdsproces har de nytænkt den traditionelle havetrampolin, hvor blandt andet unikt design har været i centrum. Salta har et stort udvalg, hvor sikkerhed, pris, holdbarhed og funktionalitet er i højsædet. Det brede udvalg sikrer, at der stensikkert vil være en model, pris eller kvalitet til jeres behov, da der er størrelser til forskellige aldre, der elsker aktiv leg i hverdagen og weekenden med eller uden sikkerhedsnet.

  

Trampoliner til enhver smag

De fleste haveejere kender til ønsket om, at haven skal se ordentlig ud. Derfor er der ligeledes et bredt spænd af designs, for at tilfredsstille og dække dit behov. Trampoliner skal ikke bare lægge op til leg og aktivitet, men de skal også pynte i haven. Her finder du alt fra runde- og rektangulære trampoliner samt til nedgravning. Samtidig skal trampoliner for alt i verden være sikre, derfor har de gennemgået flere tests i holdbarhed og sikkerhed, for ligeledes at sikre en lang levetid. Alt metal i trampolinerne, herunder fjedre og rammer, har gennemgået en galvaniseringsproces. Dette resulterer i et stærkere og mere rustmodstandsdygtigt metal, der kan modstå alt slags vejr.

  

Sjove og uforglemmelige stunder

Leg og glæde er medvirkende til, at vi som mennesker får minder for livet. Hvilket barn kunne ikke tænke sig at hoppe på trampolin og finde på alverdens finurlige lege med sin venner eller familie på en varm sommerdag? Eller hvad med de utallige timer, som bliver brugt på at lære nye tricks? Leg er jo en fantastisk måde at udvikle grovmotorikken på. Samtidig vil dit barn blive aktiveret og stimuleret på en social og sjov måde, som skaber sjove og uforglemmelige stunder. Nu kan du som forælder sikkert side og blive helt misundelig, men her er det gode, at trampolinerne er beregnet til alle aldre. Så hvad venter I på? SPRING ud i det!

  

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Her hos Pixizoo har vi alt, hvad et forælder-hjerte begærer, når det kommer til at glæde sit barn med nyt legetøj. Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.