Crazy Days - Vanvittige priser

Mærke
 1. BABY DAN (8)
 2. CHILDHOME (1)
 3. HAUCK (4)
Pris
 1. kr40
  kr900

Trappegitter

Børnesikring af et hjem i flere etager kræver ofte et trappegitter. Hos Pixizoo forhandler vi trappegitre fra de bedste mærker som markedet, bl.a. Baby Dan og Childhome. Se hele vores udvalg af trappegitre til børnesikring af hjemmet herunder.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Med en trappe, er et trappegitter en nødvendighed

Et trappegitter en nødvendighed, når man har en trappe i sit hjem. Når dit barn begynde at kunne mave sig fremad eller kravle, kan de hurtigt komme hen til områder i hjemmet, hvor du ikke ønsker dit barn skal være. Trappen er en af de områder. Babyer er frygtløse, de er ikke født med en frygt som os andre. Måden de lærer, at noget er farligt er ved at prøve det, og de vil blive ved - også selvom det går ondt. Så dit barn vil blive ved med at søge hen til trappen, og derfor er det nødvendigt med et trappegitter. Når barnet kan bevæge sig, kan det på et splitsekund nå hen til trappen, så det kan gå hurtigt. Som forældre skal man kunne slappe af, mens barnet bevæger sig omkring i hjemmet. mens barnet bevæger sig omkring i jeres hjem. Et trappegitter giver jer ro i sindet, når barnet bevæger sig omkring.

  

Det rette trappegitter til jeres hjem

Alt efter jeres behov, findes der forskellige gitterløsninger. Et presmonteret trappegitter er nemt at installere, da du ikke skal bruge skruer for at sætte gitteret op. Det er en let og tilgængelig løsning, som kan gøre hverdagen lidt nemmere. Ellers kan du vælge et skruemonteret trappegitter, hvis du vil være helt sikker på, at gitteret sidde fast. Når der er tale om et sikkerhedsgitter til trappen, så er det som regel ikke nok med et. Det er bedst, hvis du har en ovenfor trappen og et nedenfor trappen. Der findes mange forskellige størrelser af trappegitre. Det kan være din trappe har mål, som passer præcis til et standard trappegitter, men det kan være, at målene på din trappe ikke passer, så er kan det være smart med en mere fleksibel model, som kan tilpasses din trappe. Det smarte med et fleksibel gitter er, at de også kan bruges andre steder i hjemmet, eller hvis I flytter, kan I tage det med, og så vil det højst sandsynligt også kunne bruges i jeres nye hjem. En anden løsning, hvis du vil holde til barn væk fra farlige områder i hjemmet, er en kravlegård. Med en kravlegård kan du være sikker på, at dit barn bliver inden for et begrænset område, hvor det ikke kan komme til skade.

  

Vær på forkant med børnesikring

Det er god idé at være på forkant med børnesikringen. De fleste børn kan bevæge sig omkring ved 9 måneders alderen, så få installeret alt nødvendig børnesikring, før dit barn begynder at bevæge sig. Så få sikret dit hjem med et trappegitter hurtigst muligt. Synes du også, det er lidt overvældende med alle de steder i hjemmet som kan være potentielt farlige for dit barn, og synes du det er lidt vanskeligt at gennemskue, hvordan gør sit hjem sikkert, så frygt ej, vi har nemlig lavet en guide til hvordan du børnesikrer dit hjem . Du kan finde alt, hvad du skal bruge til børnesikring af dit hjem her hos Pixizoo.

  

Shop trappegitre i topkvalitet

Vi forhandler trappegitre i god kvalitet, som lever op til de sikkerhedsmæssige standarder. Hos Pixizoo har vi prisgaranti og prismatch. Det betyder, at du får dit trappegitter til markedets bedste pris, hvis du køber det hos os. Ring endelig på tlf. 88 88 74 15, hvis du har spørgsmål til os.