Spar 20% på IKKE nedsatte varer (Visse brands undtaget). Anvend koden "PIX20"

Filtrering
Antal børn
  1. 1 Barn (2)
  2. 2 Børn (2)
Justérbart styr
  1. Nej (2)
  2. Yes (3)
Pris
  1. kr59
    kr8899

Trille

TRILLE barnevogne startede tilbage i slut 90'erne, og er den dag i dag velfunderet på markedet. Udover klassiske barnevogne, så kan du her på shoppen ligeledes finde løbevogneklapvogne. Se det store udvalg - du vil med sikkerhed kunne finde noget du søger!

Trille barnevognen har eksisteret siden 1999 og er i dag et meget velkendt dansk mærke indenfor barnevogne, som derudover rummer klapvogne og institutionsvogne. Hovedfirmaet hedder i dag Babytrold og dækker ligeså over ABC Design og Bumbleride. Trille har et meget tæt samarbejde med Fobrugerrådet TÆNK og derfor lever fuldt ud til de danske krav.

Trilles barnevognsstel er af aluminium og derfor gør barnevognen meget let og nemmere at manøvre. Barnevognskassen, kan fås i flere forskellige farver og tekstiler. Det samme gælder Trille klapvogne. Klapvognen kan nemt foldes sammen og har automatisk foldelås.

 

Sporty familie – så er det Trille jogger!

Trille har også en barnevogn til familien, som ønsker at være aktive ved siden af deres forældrerolle. Joggeren har kabelbremse og er en letvægter på kun 7kg. Der er 5 punkts sele, så barnet er sikkert fastspændt, hvis turen går igennem en skov. Den har et solidt alustel, som gør at den er afstivet og gør den nem meget manøvredygtig.

 

Barnevogne til institutioner

Til børnehaver, vuggestuer og andre institutioner, har Trille også skænket jer en tanke. Den store robuste og topmoderne institutionsvogn, har seleringe til barnevognssele, fuld understøtning af barnevognskassen og meget mere sikkerhedsudstyr. Trilles institutionsvogne er designet til en lang levetid og hverdagens hårde slid.

Trille på Pixizoo

Trille produkterne er alle af høj kvalitet og lever op til den Europæiske sikkerheds standard EN 1888:2012 og bliver tilmed testet af forbrugerlaboratoriet. Med andre ord får du virkelig et kvalitetsprodukt når du køber Trille. Hos Pixizoo har vi også et bredt udvalg af barnevogne, klapvogne og insitutionsvogne.