★ Spar 10% ekstra rabat på ALT legetøj på shoppen | LÆS MERE ★

Tripp Trapp Højstol

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Med en perfekt ergonomi, der både støtter barnets ryg og fødder, gør den til det oplagte valg indenfor barnestole. Ydermere har højstolen flere indstillingsmuligeder, som sikrer, at stolen kan udvides i takt med, at barnet vokser. Find den tidsløse Tripp Trapp højstol i den farve der vil passe dit hjem bedst lige her! Tripp Trapp stolen i sort er den mest populære

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tripp Trapp revolutionerede børnestolskonceptet tilbage i 1972, da Stokke lancerede den første højstol. Den ginale Tripp Trapp stol er designet til at vokse med barnet og kan reguleres i højden på sæde og fodstøtte, samt i dybden. Den er designet til at passe i højden på dit spisebord, så din baby kommer med ind i familien og kan lære og udvikle sig sammen med jer. Når stolen er korrekt justeret, sidder dit barn behageligt og ergonomisk korrekt uanset alder. Den ikoniske Tripp Trapp stol fra Stokke giver bevægelsesfrihed og frem for alt sikkerhed! Se hele vores udvalg af højstole her.

Mere end 40 år efter lanceringen af den ergonomiske Tripp Trapp stol, er Stokkes filosofi fortsat at designe produkter, der er i barnets bedste interesse. Virksomhedens produkter er designet med henblik på at fremme barnets udvikling og styrke båndet mellem forældre og børn. Produkter såsom Tripp Trapp Newborn set, Tripp Trapp Babyset og Tripp Trapp Højstol er designet med barnets behov som første prioritet.

Den intelligente Tripp Trapp stol er udviklet med et tidløst design, som passer ind i enhver indretning og går aldrig af mode. Højstolen fra Tripp Trapp findes i flere forskellige farver og der kan tilkøbes forskelligt Tripp Trapp tilbehør til højstol. Se vores udvalg af Tripp Trapp højstole her! 

Find mere info omkring Tripp Trapp stolene “her”