Crazy Days - Vanvittige priser

Tripp Trapp stol

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Med en perfekt ergonomi, der både støtter barnets ryg og fødder, gør den til det oplagte valg indenfor barnestole. Ydermere har højstolen flere indstillingsmuligeder, som sikrer, at stolen kan udvides i takt med, at barnet vokser. Find den tidsløse Tripp Trapp højstol i den farve der vil passe dit hjem bedst lige her. Se hele vores udvalg af Tripp Trapp stole herunder.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tripp Trapp Højstol

Den ikoniske Tripp Trapp højstol blev skabt tilbage i 1972, og har siden dengang været en af Stokkes mest succesfulde serier. Med en perfekt ergonomi, der både støtter dit barns ryg og fødder, er en Tripp Trapp højstol det oplagte valg indenfor barnestole. Højstolen har mange indstillingsmuligheder, som sikrer, at stolen kan udvides i takt med, at dit barn vokser. Find den tidsløse Tripp Trapp højstol lige her og vælg den farve der vil passe dit hjem bedst.

En klassisk højstol der vokser med dit barn

Skal dit barn have en ægte klassiker indenfor højstole, er en Tripp Trapp højstol det oplagte valg for dig og dit barn. Tripp Trapp højstolen er en ægte klassiker, som har prydet de danske hjem gennem flere generationer. Højstolen er elsket af mange forældre – og måske du endda selv havde én som barn? Med den ikoniske Tripp Trapp højstol, bringer du dit barn til spisebordet og tættere på familien.

  

Tripp Trapp højstolen går ikke på kompromis med hverken design eller funktionalitet og med en justerbar sidde- og fodplade, kan du tilpasse højstolen til dit barn og ændre den i takt med dit barn bliver større. Tripp Trapp højstolen er især kendt for sin store ergonomiske støtte og det tidsløse design. Her på siden finder du et stort udvalg af den tidløse Tipp Trapp højstol i forskellige farver. Tipp Trapp højstolen laves i neutrale træfarver i både eg og bøg, men også med fine farver og som en sort Tripp Trapp stol.

  

Tripp Trapp højstol – Det ergonomiske valg

Med en Tripp Trapp højstol, opnår dit barn en optimal siddestilling med god bevægelighed og støtte til fødder og ryg. Højstolen er kendt for dens mange forskellige indstillingsmuligheder, som gør det muligt at tilpasse siddestillingen efter dit barns behov. Er stolen først justeret korrekt, kan du være sikker på, at dit barn sidder rart og ergonomisk korrekt uanset alder og udvikling. Du tilpasser dit barns Tripp Trapp højstol ved at justere i sædedybden og fodstøtten på stolen.

    

For at skabe en god blodcirkulation hos dit barn, mens han eller hun bruger stolen, er det vigtigt der er to til tre fingres afstand mellem bagsiden af dit barns knæ og det forreste af stolen. Fodstøtten skal justeres, så vinklen på dit barns knæ er 90 grader, når han eller hun sidder ned. Med det dobbelt buede ryglæn, har dit barn en naturlig siddestilling og sikret optimal ergonomisk støtte.

  

Tripp Trapp højstol til babyer

Med et Tripp Trapp Newborn Set kan en Tripp Trapp højstol bruges fra dit barn er helt spæd. Sættet består af en babyindsats, som gør det muligt at have din baby med ved spisebordet – og samlet ved familien. Et Tripp Trapp Newborn Set fra Stokke, er designet til at give din baby en tryg, hyggelig og ergonomisk start på livet, men også kvalitetstid og tilknytning til hele familien.

  

Tripp Trapp Newborn sættet passer til en Tripp Trapp højstol som er produceret efter maj 2003. Børn vokser hurtigt – og når dit barn begynder at kunne sidde selv, men balancen måske stadig kan være en udfordring, er et Tripp Trapp Baby Set med til at sikre, at dit barn sidder trygt og ergonomisk godt med til bords.Et Tripp Trapp Baby Set består af en rygstøtte og en bøjleindsats, der fastspændes i højstolen. Babysættet passer til en Tripp Trapp højstol som er produceret efter maj 2003.

  

Tripp Trapp tilbehør i lange baner

Ud over et Tripp Trapp Newborn Set og et Tripp Trapp Baby Set, kan du designe og personliggøre din Tripp Trapp højstol med diverse Tripp Trapp tilbehør. På den måde skaber du den ultimative højstol til dit barn. Med fine Tripp Trapp hynder, kan du skabe en bekvemmelig og personlig højstol til dit barn. Tripp Trapp hynderne fås i farverige mønstre og fine ensfarvede puder. Se udvalget af Tipp Trapp hynder her.

  

Du finder også en Tripp Trapp sele, som sikrer at dit barn holdes sikkert i stolen, men også giver dit barn fri bevægelighed til at spise og lege. Selen kan nemt justeres og er designet med 5 punkter. Se mange flere tilbehørsvarer til din Tripp Trapp højstol her.

  

Tripp Trapp samler familien

Stokke, som er producenten bag Tripp Trapp højstolen, er god til at indtænke smarte løsninger, som bringer børn og forældre tættere sammen. Stokkes produkter er designet med henblik på at fremme dit barns udvikling og styrke båndet mellem dig som forælder og dit barn. I 1972 designede Peter Opsvik den ikoniske Tripp Trapp højstol, som sidenhen er blevet Stokkes kendetegn. Den ikoniske højstol har givet børn deres helt egen ergonomiske stol, som kunne tages med til spisebordet og vokse i takt med dem.

  

Designet på en Tripp Trapp højstol er tilpasset i højden på et almindeligt spisebord, så dit barn nemt kan tages med til bords. Højden på stolen er med til at skabe nærhed og tryghed, samtidig med at dit barn lærer og udvikler sig hurtigere, ved at få lov til at aflæse og kopiere dig som forælder og måske sine søskendes adfærd. Stokke er særligt kendt for deres fokus på bæredygtighed, da de ønsker at bidrage til at videregive et sundt miljø til fremtidens generation af børn og familier. Derfor er Tripp Trapp højstolen også fremstillet med respekt for miljøet og af de bedste materialer.

  

Køb din Tripp Trapp højstol hos pixizoo i dag

Hos Pixizoo giver vi dig som kunde en god pris og den bedste kundeservice! Vi elsker at yde en god kundeservice og den bedst mulige pris på markedet. Derfor tilbyder vi for eksempel prismatch, så du kan få den bedste pris på din Tripp Trapp højstol lige her! Er du på udkig efter et godt Tripp Trapp tilbud og skal have meget tilbehør til din højstol, kan du også vælge at få et uforpligtende tilbud her. Du udfylder blot formularen med de ønskede produkter, og så vender vi tilbage med en fordelagtig samlet pris for dit samlede køb.

   

Hos Pixizoo.dk vil vi være konkurrencedygtige, men ikke kun på vores priserne, men også når det kommer til selve kundeservicen. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at besvare spørgsmål fra vores kunder. Har du spørgsmål angående køb af din Tripp Trapp højstol, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores søde og behjælpelige kundeservice på [email protected] eller besøge os ved vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus N.