★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

Tripp Trapp Newborn Set og betræk

Tripp Trapp Newborn Set og betræk

Kunne du godt tænke dig at have din lille guldklump med til bords helt fra når din baby er nyfødt? Så er det godt, at Stokke har gjort det muligt med Tripp Trapp Newborn Set. Tag et kig på vores smukke udvalg af Tripp Trapp Newborn Set og betræk, og se om der ikke skulle være en stol, der frister.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Start tidligt med de hyggelige stunder ved middagsbordet

Tripp Trapp Newborn Set er en babyindsats, der passer til modeller af den ikoniske Tripp Trapp højstol produceret efter maj 2003. For nybagte forældre kan det være enormt betryggende, når den lille nye verdensborger er lige indenfor rækkevidde. Så ved at give din baby mulighed for at sidde ved spisebordet sammen med jer, øger det fornemmelsen af tryghed for jer alle. Derudover er det rigtig hyggeligt for din baby at kunne følge med i, hvad der sker ved middagsbordet. Indsatsen er komfortabel og ergonomisk god at sidde i. Den har to indstillinger, som kan justeres med en enkelt hånd. I Tripp Trapp Newborn Set medfølger desuden en legebøjle, så dit barn har mulighed for at stimulere sine motoriske færdigheder. 

         

Sikkerhed og tryghed frem for alt!

Hos Stokke er dit barns sikkerhed et stort fokus. Så du kan roligt montere indsatsen med vished om at din baby sidder trygt og rart. 

Er du i tvivl om hvordan din Stokke Tripp Trapp Newborn set montering skal udføres? Frygt ikke, for det er faktisk ganske nemt. For det første er det ikke engang nødvendigt at hive værktøjet frem fra skuret for at sætte den af eller på stolen. For at du kan være sikker på, at dit Tripp Trapp Newborn Set er på monteret korrekt, er der røde og grønne indikatorer, der angiver, om den er monteret rigtigt. 

Tripp Trapp Newborn Set har desuden en fempunktssele samt skulderpuder, så din charmetrold er spændt sikkert fast, men samtidig har en god bevægelsesfrihed. 

Betrækket kan tages af og vaskes, mens du rengør plastdelene på dit Tripp Trapp newborn Set med mild sæbe og varmt vand.         

Når dit barn vokser ud af sit Tripp Trapp Newborn Set

Babyindsatsen kan bruges til dit barn vejer 9 kg. Når dit barn er blevet for stor til sit Tripp Trapp newborn set, kan du tage et smut forbi vores side med Tripp Trapp baby set. I dette sæt finder du bl.a. en plastikbøjle og rygstøtte, der nemt på monteres på højstolen. Den er brugbar til, når dit barn kan sidde op selv, men hvor der stadig er behov for støtte og ekstra sikkerhed. Og har du set vores udvalg af tilbehør til højstolen? Herinde vil du blandt andet kunne finde bakkeborde, seler og meget mere!  

Få et uforpligtende tilbud hos Pixizoo

Her hos Pixizoo ved vi, at det kan være en dyr fornøjelse at blive forælder. Er den første baby på vej, skal der købes stort ind, og hos os kan det godt betale sig for dig, at købe det hele samlet. Vi tilbyder nemlig uforpligtende tilbud, når du gerne vil købe flere ting. Alt du skal gøre er at udfylde denne tilbudsforespørgsel med de ting du gerne vil købe. Og husk, jo større du køber ind, jo bedre bliver det samlede tilbud. Når du så har sendt tilbudsforespørgslen til os, skynder vi os med at lave et personligt samlet tilbud. Derefter er det helt op til dig, om du har lyst til at benytte dig af tilbuddet eller ej. Er din ordre over 699 kr. får du endda gratis fragt til GLS pakkeshop!

Find mere info omkring Tripp Trapp stolene “her”