Forårsrabatkoder til dig | Se dem her

Tripp Trapp Stol - natural

1.549 kr

Andre udgaver

 • Tripp Trapp stol - Serene pink
1.549 kr

Testet: Produktanmeldelse fra vores kunde Charlotte > Klik her

Se og godkend instruktionsvideo før du kan købe

Før du kan lægge en Stokke Tripp Trapp højstol i kurven, ønsker Stokke® at vise en produktvideo, som du skal bekræfte at du har set.

Spar ekstra, køb som sæt

Produktbeskrivelse
 • Natural klassisk Tripp Trapp højstol fra Stokke
 • Mål: 78 x 49 x 46 cm,
 • Vægt: 7 kg
 • Materiale: bøgetræ
 • 7 års reklamationsret
 • Kan justeres i højde & dybde
 • Stolen kan bære op til 110 kg.
 • Læs samlevejledning inden du samler den. 

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Natural Tripp Trapp stol fra Stokke

Stokke Tripp Trapp højstol er en klassisk højstol med et ikonisk skandinavisk design til dit barn. Stolen er designet af Peter Opsvik i 1972. 

Tripp Trapp højstolen er kendt for at give suveræn ergonomisk støtte, hvilket er med til at gøre stolens design tidløs. Stolen giver dit barn mulighed for at blive en del af familiehyggen, når I sidder omkring middagsbordet. Stokke Tripp Trapp stolen kan justeres i både dybde og højde, så du let kan tilpasse den optimale position for dit barn. Det er også muligt at justere sæde og fodstøtte for at sikre at dit barns ben samt ryg støttes, uanset alder. Med denne højstol kan du være sikker på, at dit barn sidder sikkert, samtidig med, at der er god bevægelsesfrihed.  Dette sikrer den bedste komfort for dit barn. 

Materialet er bøgetræ, som er et meget solidt materiale, der er med til at sikre en meget lang brugstid. Derudover er det endda muligt at opnå hele 7 års reklamationsret ved køb af Tripp Trapp højstolen. Alt du skal gøre, er at gå ind på www.stokke.com og registrere produktet. Dette kan lade sig gøre netop fordi at, Tripp Trapp er i en så høj kvalitet. 

Tripp Trapp stolen måler 78 x 49 x 46 cm og vejer 7 kg. Stolen kan bære helt op til 110 kg., og er velegnet til børn over 3 år.

Det er også muligt at tilkøbe Tripp Trapp® Newborn Set og Tripp Trapp® Baby set til din Tripp Trapp stol. Med disse sæt, vil dit barn kunne bruge stolen i mange år. 

Vedligeholdelse af Tripp Trapp højstolen: Højstolen rengøres med en ren, fugtig klud. Overskydende vand skal tørres af med en tør klud.

        

Herunder kan du se, en video der viser, hvordan du samler stolen, det er vigtigt, at du krydsspænder den, når du samler den.

 

Specifikationer
 • Varenummer: 7040351001014
 • Farve: Træ
 • Mærke: TRIPP TRAPP
Bedømmelser
Anja 01-07-2018
God robust stol, som kan bruge i mange år.
Vis mere
Christina 09-04-2018
Jeg synes det er dejlig af der findes en stol som denne som kan bruges fra nyfødt og til barnet ikke længere har brug for at højstol den er nem og samle og indstillet og synes den er alle pengene værder
Vis mere
Christina 15-03-2018
Dejlig med en stol som kan bruges i mange år og som vokser med barnet jeg var overraske over hvor nem den var af samle ( selv jeg kunne finde ud af det)
Vis mere
Lisa 15-01-2018
God og stabil - kan klart anbefale den især hvis man har dyr som danser rundt om spisebordet da stolen bliver stående
Vis mere
Anita 29-10-2017
Denne stol har en fed farve. Lidt en blanding mellem lilla og pink
Vis mere
Louise 02-06-2017
Denne stol er guld værd og et midt at have i huset allerede fra den spæde start. Med et newborn set kan den lille baby komme godt op i højden så man rigtig kan nyde den lille og den lille kan nemt komme i kontakt med mor eller far. Stolen vokser med barnet og styrker barnets motoriske færdigheder.
Vis mere
Louise 02-06-2017
Denne stol er guld værd og et midt at have i huset allerede fra den spæde start. Med et newborn set kan den lille baby komme godt op i højden så man rigtig kan nyde den lille og den lille kan nemt komme i kontakt med mor eller far. Stolen vokser med barnet og styrker barnets motoriske færdigheder.
Vis mere
Ditte Kold 14-02-2017
Super klassisk flot stol som kan holde til det mest. Nem at indstille.
Vis mere
Emili W 08-10-2016
Vis mere
Candypop 15-01-2015
Dette er helt sikkert den bedste stol til børn i alle andre let at indstille efter barnets alder. Og masser af lækkert tilbehør. Stabil og ikke tungere end de lidt større børn selv kan flytte rundt på den.
Vis mere
Lise 19-06-2014
Fantastisk stol med mange muligheder - med newborn sættet og bøjle, kan du bruge den fra baby er nyfødt og hele livet igennem,
Vis mere
Susanne Munch 19-06-2014
Denne stol er bare rigtig god, den vokser med barnet og man kan få tilbehør til baby også, så de også kan gøre brug af den. Super flot design og nem at rengøre. Vi har 2 en til hver barn og jeg ville aldrig kunne undvære en af disse stole. Det er kram indenfor højstole.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×