SOMMERUDSALG // Spar op til 60% | Se tilbud her

Tripp Trapp Tilbehør

Leder du efter Tripp Trapp tilbehør, der kan gøre hverdagen endnu nemmere, når det er tid til at spise? Vi har i denne kategori simpelthen samlet ALT, hvad dit hjerte kan begære indenfor smart og ikke mindst funktionelt Tripp Trapp tilbehør til den famøse og ikke mindst tidløse højstol fra Stokke.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Hvad skal du bruge Tripp Trapp tilbehør til?

I 1972 så den ikoniske Tripp Trapp stol for første gang dagens lys. En stol, der har vundet enorm succes gennem tiden, og som er kendt for sin holdbarhed og gode ergonomiske egenskaber. 

Siden sin skabelse, har serien udvidet sig en del, og det er nu muligt at anskaffe alverdens Tripp Trapp tilbehør, som kan være behjælpelig i en travl hverdag. Måske er du på udkig efter en sele, så din krudtugle ikke forvilder sig ud af højstolen eller måske mangler du en hynde, der kan optimere dit barns siddekomfort? 

Tripp Trapp tilbehør til højstolen er ikke en livsnødvendighed. Men når det er sagt, så er det trods alt tilbehør, der kan være med til at gøre jeres hverdag nemmere, og på den måde også give plads til at fokusere på den hyggelige stund med familien. 

       

Få glæde af højstolen i længere tid

Stokkes famøse højstol kan i sig selv bruges, når dit barn har helt styr på balancen og dermed kan sidde selv, helt uden hjælp. Men med Tripp Trapp tilbehør kan du nemt få glæde af højstolen, allerede inden dit barn har lært at sidde selv! Du kan nemlig købe en babyindsats, der sættes fast på højstolen. På den måde kan dit barn deltage ved middagsbordet helt fra starten, hvilket uden tvivl vil skabe tryghed for både dig og dit barn. Er du kun interesseret i babyindsatsen, kan du se hele vores udvalg af newborn sets lige her

Hvis dit barn er begyndt at sidde selv, men stadig ikke har helt styr på balancen, kan dit barn stadig sidde i stolen, hvis du anskaffer et babysæt. Sættet indeholder en ekstra rygstøtte og bøjle, så du kan være rolig, fordi du ved dit barn sidder fuldstændig sikkert. På vores side med babysæt til højstolen kan du nøjes med at se hele vores sortiment af sæt - vi har en stor palet af farver, så du kan finde den, der passer lige til den højstol I har. 

       

Undgå en madmassakre med Tripp Trapp tilbehør til højstolen!

Firmaet bag den succesfulde stol, har virkelig formået at producere Tripp Trapp tilbehør, som kan være med til at skabe ro i en hektisk situation. Når dit barn skal til at stifte bekendtskab med den nye kulinariske verden, er det ikke blot smagssansen, der bliver taget i brug. Nej, for dit barn udforsker i høj grad også de spændende madvarer med eksempelvis hænderne. Og selvom det er rigtig godt for dit barn, kan det nemt blive et værre rod, når middagsmaden er spist. Så er det godt, at Tripp Trapp tilbehør kommer til din redning! For eksempel kan du sætte en praktisk bordplade på højstolen. Med den er maden begrænset til et bestemt område, og ydermere er det et bord, der er super nemt at rengøre. 

      

Få skønne fordele med Pixizoo Plus!

Her hos Pixizoo kan du finde et kæmpestort sortiment indenfor Stokke Tripp Trapp. Vil du gerne se hele vores udvalg af både stole og tilbehør, skal du blot klikke her

Og hey! Vidste du, at vi har en kundeklub, der hedder Pixizoo Plus? Som medlem af kundeklubben får du ekstraordinære fordele såsom personligt tilpassede tilbud, mulighed for at optjene bonuskroner, rabatter ved vores samarbejdspartnere OG gratis fragt på alle ordrer!

Find mere info omkring Tripp Trapp stolene “her”

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×