Crazy Days - Vanvittige priser

Trybike

Leder du efter en super smart løbecykel, der kan bruges allerede fra 15 måneders alderen? Så er en TRYBIKE lige det, du leder efter. Den kan let omdannes fra en trehjulet til en tohjulet løbecykel. Den kan altså vokse med dit barn, hvilket er super praktisk, når den lille vokser i så hurtigt et tempo! God fornøjelse med at finde dit barns nye TRYBIKE!

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

TRYBIKE - hvad er det?
En TRYBIKE er en løbecykel, der kan købes med enten 2 eller 3 hjul. Det smarte ved denne løbecykel er, at selvom du starter med at købe en trehjulet, så kan den laves om til en tohjulet, når din guldklump er klar til det, og så er det ovenikøbet virkelig nemt, at montere.  Der er ingen tvivl om, at dit barn vil nyde det, når der trilles hurtigt afsted. Desuden er der rig mulighed for, at dit barn kan sætte sit helt eget kunstneriske præg på cyklen, da der medfølger seje klistermærker– sjovt for ethvert barn! 
Sædet kan justeres i højden fra 30 til 45 cm, og forhjulet kan desuden indstilles i to forskellige højder.

TRYBIKE har mange års erfaring med produktion af cykler, derfor er du sikker på, at du får et produkt, som holder til at blive leget med! Vi anbefaler, at cyklen opbevares inde, når den ikke er i brug.

Hvornår skal mit barn have en løbecykel?
Nogle børn er klar til at køre på en løbecykel, når de er 1,5 år. Andre er først klar når de er 2,5 år. Det er dermed ikke alderen, men balanceevnen der afgør, hvornår dit barn er klar til at køre på balancecykel. Her er en TRYBIKE super smart, og kan bruges tidligere end andre lignende cykler. Da den kan bruges både med to og tre hjul, er det en god begyndelse til at lære dit barn at bruge en balancecykel. HUSK at købe en cykelhjelm sammen med!

God til at styrke de motoriske evner
En løbecykel er en sjov måde at udvikle motorik, balance og kropsbevidsthed på. Desuden er løbecyklen et godt springbræt til, når dit barn engang skal have en almindelig cykel med pedaler. Ved at dit barn cykler på en TRYBIKE før en almindelig cykel, øges mulighederne for at skulle undgå støttehjul, da man aktiverer og forbedre balanceevnen fra et tidligt stadie i din trolds liv.Der er mange timers sjov træning af motorikken i en TRYBIKE. Tag den med når I skal ud at handle eller en tur i skoven – vi lover, at det er god træning til dit barn, og at der vil blive brugt en helt masse energi på turen.  

Køb dit barns TRYBIKE hos Pixizoo
Når du køber en af de flotte løbecykler fra TRYBIKE hos Pixizoo, kan du forvente den bedste kundeservice og de bedste priser. Vi har prisgaranti og prismatch, så finder du en vare billigere et andet sted, så hører vi gerne fra dig. Møder du nogle ubesvarede spørgsmål undervejs, er du velkommen til at kontakte vores altid hjælpsomme kundeservice.