Spar 10% EKSTRA  i dag med rabatkoden "påske10*Gælder ikke: Priam, Cybex Platinum, Leander, Sebra senge, BeSafe, Modular, gavekort og personlige tilbud

Pris
 1. kr287
  kr7899
Justérbart styr
 1. Ja (27)
 2. Nej (3)
Antal børn
 1. 1 Barn (2)
 2. 2 Børn (28)
Sammenklappeligt
 1. Ja (29)
 2. Nej (1)

Tvillingevogne

Oplev vores store udvalg af forskellige vogne, som passer til netop dig. Tvillingevogne er både til dig med tvillinger, men også dig som har to børn tæt på hinanden. Hvad end du har børnene med på cyklen eller skal bruge vognen til at have med på tur, så er der sikkert en vogn, som passer dig. Vognene fås i et væld af kombinationer med både klapvognsdele, lift og autostole.  

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Hvad er tvillingevogne?

Tvillingevognene er til dem, som har fået tvillinger. Men de kan også være til dem, som har fået børn med få års mellemrum. En tvillingevogn er en vogn, som har plads til to børn. Hvad enten de sidder ved siden af hinanden eller foran hinanden, så sikrer vognen, at du nemt og bekvemt kan have begge dine børn med på tur, hvad enten det er ud og handle, eller hvis I bare skal have en hyggelig eftermiddag på legepladsen. Fordelene ved at købe en tvillingevogn, når man har to børn tæt på hinanden er, at man har mulighed for at give begge børn en pause, uanset om de trænger til en lur eller bare skal hvile benene. Den gør det også nemmere for dig at nå alle hverdagens gøremål, selvom du har to børn med dig rundt. Tvillingevognene har masser af plads til begge børn, så du kan let som ingenting have begge hænder fri, samtidigt med at du klarer dagens indkøb. 

 

Kært barn har mange navne 

Tvillingevogn, søskendevogn, duovogn. Ja, kært barn har mange navne. Nogle gange kan det være svært at se, hvorfor de hedder noget forskelligt. Søskendevogn bruges ofte om de vogne, hvor børnene sidder foran hinanden. Vognene er særligt velegnede til søskende fordi det ene sæde ofte er lidt større end det andet, og vognen passer derfor godt til børn med forskellige aldre. Tvillingevogn bruges mest, når man snakker om vogne, hvor de sidder ved siden af hinanden. De er særlig velegnet, når man har fået tvillinger, da man her kan have begge børn på en gang. Duovogn er lidt af en fælles betegnelse. Duovogn bruges også, når man kan justere bredden, så vognen både passer til et barn og to børn. Eller når man kan skifte de forskellige siddedele ud, så du både kan have et barn, som ligger, og et som sidder.   

 

Opfylder vognen dine behov? 

Når du køber en vogn, hvad enten det er en tvillingevogn eller en almindelig klapvogn til et barn. Så er det vigtigt, at du gør dig nogle tanker om, hvad vognen skal bruges til. Forstiller du dig, at I skal på lange cykelture med begge børn? Eller måske bare cykle en gang i mellem? Skal børnene med på løbetur? Tvillingevogne fås i mange forskellige størrelser og varianter. Der er modeller, som er ideelle til den aktive familie, som er super terrængående. Det er også modellen som nemt kan klappes sammen og smides op i bilen til dem, som er på farten. 

 

Kom ud og hør mere om tvillingevogne 

Du skal være velkommen til at komme ud i vores Pixizoo Butik, hvor du kan opleve forskellige typer tvillingevogne. Vores personale står altid klar til at svare på spørgsmål. Tag gerne dine børn med, så kan I sammen prøve og undersøgen hvilken type vogn, der lever op til lige netop jeres ønsker og behov i hverdagen eller på ferien. Hos Pixizoo har vi altid de samme priser i butikken, som dem vi har på nettet. Husk! Vi har fri fragt ved køb over 699,-!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×