WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (16)
 2. Forlænget leveringstid (5)
Pris
 1. kr69
  kr2999

UMAGE

At gøre sig umage og gå skridtet længere. Det er grundstenene i denne virksomheds utrættelige stræben efter at give dig produkter af god kvalitet, og derfor også baggrunden for deres unikke navn. Blandt de lækre produkter, kan du finde højkvalitetsprodukter, der er både smukke og praktiske. Elegant, smagfuldt design, der virkelig kæler for detaljen.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

UMAGE er lækkert skandinavisk design

UMAGE begyndte sit forretningseventyr i 2008, og har siden udvidet massivt. I dag kan du finde UMAGEs produkter i over 2000 butikker i over 40 lande verden over.

Med sine minimalistiske og smukke, skandinaviske designs, er det tydeligt, at virksomheden har gjort sig UMAGE med at findes sin helt egen stil og tilgang til lampeproduktion. Æstetik, funktionalitet og kvalitet kommer i allerforreste række i designet af virksomhedens skønne lamper. Det er tydeligt, når man ser på det lækre udvalg, at der er tanker bag håndværket og at virksomheden virkelig har gået den ekstra mil. Det er ikke bare lamper. Det er lamper, der giver dit hjem personlighed og varme. Og så er de også super anvendelige. Man kunne frygte, at der ved produkter så æstetiske, ville være mangler ved funktionaliteten, men det er langt fra tilfældet med UMAGEs fjerlette gåsefjerslamper. De bringer uden problemer lys ind i dit hjem.

         

UMAGEs klimapolitik

I kampen for at blive bæredygtige, arbejder UMAGE med af effektivisere globale logistikker, reducere opbevarings- og transportomkostninger så virksomheden minimerer sit klimafodspor. Virksomheden går hele tiden efter at maximere sit etiske engagement og ansvarlighed i forhold til globale klimaudfordringer.

Derfor bliver alle UMAGEs produkter blandt andet pakket i flade, stilfulde kasser. På den måde kræver pakkerne mindre plads til opbevaring under transport, og der kan transporteres flere produkter ad gangen.

                

Design i konstant bevægelse

Hos UMAGE er indstillingen, at man altid kan blive bedre. Man kan altid forbedre sit produkt. Altid udvikle og skabe nyt. Virksomheden stræber altid efter perfektion. Med stor dedikation til sit håndværk tager designvirksomheden til stadighed nye skridt for at forny sine produkter. Uanset hvilket stykke interiør, firmaet producerer, kan du være sikker på at modtage et produkt, der har stor designmæssig valør uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Design hos UMAGE står aldrig stille. De er altid i bevægelse og altid i gang med at blive udviklet.

       

Opnå gratis fragt

Med Pixizoo Plus får du for 39 kroner om måneden fri fragt på alle ordrer. Derudover vil et Pixizoo Plus-medlemskab også give dig mulighed for at handle hos Pixizoo til helt specielle medlemspriser, der naturligvis er lavere end normalprisen. Hvis der ikke er en speciel medlemspris på varen, har du mulighed for at optjene bonuskroner, du kan bruge på et senere køb. Bonuskronerne er også kun for medlemmer af Pixizoo Plus.

Som Pixizoo Plus-medlem, kan du drage fordel af alle Pixizoos mange samarbejdsfordele og spare penge på blandt andet produkter og oplevelser.

Hvis du har spørgsmål om Pixizoo Plus, produkter eller noget tredje, kan du tage et kig på vores ofte stillede spørgsmål her. Skulle du mod forventning ikke finde dit svar her, kan du ringe til os på telefon 88 88 74 15 eller mail [email protected]

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×