Se udvalgte rabatkoder

Underlag

Om du er på jagt efter et lækkert frottéunderlag, smart pusleunderlag eller måske en hyggelig legemadras, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi har hos Pixizoo lagt os i selen for at finde de absolut bedste bud på skønne underlag til dit barn. Med små spirrevipper har du brug for mange forskellige underlag – og vi har helt sikkert noget, du vil synes om!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse

Fordele ved en legemadras

En legemadras er en rigtig god ide at anskaffe sig. Madrassen vil fungere som en tryg base for dit lille barn, og det er vigtigt. Tryghed er et basalt og stort behov for et lille barn i de første leveår. Hvis ikke barnet oplever den fornødne tryghed, vil det være i en form for alarmberedskab, og derved mangle den fornødne ro til at udforske og gøre opdagelser i dets nye univers.

 

Hos pixizoo har vi skønne legemadrasser med fine prints i det blødeste økologiske bomuld. En legemadras måler typisk 100 x 100 x 3 cm, så der er plads til hygge.

 

Hvis du også elsker Småfolk, har vi flere varianter fra det æbleglade firma. De er nemme at transportere i den medfølgende stofpose, hvis I skal besøge venner eller familie. Er du helt tosset med, at tingene skal matche hinanden, så kan du finde et stort udvalg af fine Småfolk produkter her. Vi har alt fra ammepuder, badekåber til de smukkeste sengesæt.

 

Hvilke underlag har jeg brug for?

Udstyr er et spørgsmål om temperament. Der findes utallige udførlige og kreative babytjeklister på nettet. Men se dem som vejledende og tænk over hvilken hverdag jeres familie vil få. Er I meget på farten, vil et pusleunderlag og en Baby Carrier være need to have. Er I mest til hjemmelig hygge, vil et legeunderlag være rart at boltre sig på.

 

På vores Magasin har vi lavet en række forskellige tjeklister til dig. Du skal selvfølgelig krydre listerne med en portion sund fornuft, og muge ud i det som vil være overflødigt hjemme hos jer.

 

Lav skønne hygge-miljøer

At være sammen med dit lille ynglings-menneske er i sig selv en fantastisk gave. I hygger, pusler, pludre og nyder livet. Børn elsker huler, gemmesteder og generelt trygge rammer. Når du shopper underlag, kan du eventuelt også kigge på en fin sengehimmel – den skaber ægte hygge.

Placer sengehimlen over en legemadras, en tremmeseng eller en bunke puder. I dagtimerne kan I læse eventyrbøger eller lege i hulen, og om natten kan den bruges til at skabe det bedste sovemiljø – smart!

 

Køb de bedste underlag hos Pixizoo

Shop alle dine underlag på Pixizoo.dk og få dem fragtet direkte hjem til din hoveddør. Står du og skal købe mere end et enkelt underlag, så kontakt os endelig. Vi ved, at det kan være dyrt at købe stort ind af babyudstyr, derfor hjælper vi jer gerne med et fordelagtigt tilbud på et større samlet køb.

Vores samarbejdspartnere er lynhurtige på landvejen, og du kan forvente dine varer indenfor 1-3 hverdage, forudsat at de er på lager.

 

Så lav en god kop kaffe og shop løs i ro og mag.

Som kunde hos Pixizoo får du fri fragt ved køb over 699,- og ubegrænset returret. Vi yder den bedste kundeservice, og er stolte af vores 5 stjerner på Trustpilot. Hvis du har brug for vores hjælp, er det søde serviceteam altid klar ved telefonerne – god fornøjelse!   

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×