BLACK WEEK | SE ALLE TILBUDDENE HER

Væghængt puslebord

Et væghængt puslebord er uden tvivl en uhyre praktisk løsning for dig, som enten bor lidt småt, eller hvis du gerne vil have puslepladsen placeret på eksempelvis badeværelset. Her på siden vil du kunne finde et fint udvalg af funktionelle væghængte pusleborde. Tag et kig og se, hvilket et, der vil passe i jeres hjem. 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Et godt sortiment af funktionelle puslepladser

Vi har et flot sortiment af praktiske og robuste væghængte puslepladser, så du roligt kan pusle dit barn. Vi har både almindelige og ekstra brede modeller, så der er noget, til enhver smag. Her på siden vil du for eksempel kunne finde de populære Baby Dan væghængte pusleborde. 

Vidste du desuden, at vi her på siden også har Tiny Republic væghængte pusleborde? Inden du køber puslepladsen, skal du huske at orientere dig om, hvor høj puslepuden må være, for at lågen kan lukkes i. Det er nemlig ikke ens for alle væghængte pusleborde. 

        

Vælg et væghængt puslebord, der passer til hjemmets behov

Selvom pusletiden er ideel til at knytte bånd med dit barn, så skal man ikke glemme, at puslehjørnet også udgør en arbejdsstation. Med tanke på, at børn bruger typisk ble i de første 2½-3 år af deres liv, vil du med sikkerhed skifte mange, mange bleer og ikke mindst stå en del ved det puslepladsen. Så uanset hvilket væghængt puslebord du vælger, skal du huske, at det skal placeres i den højde, der gør, at du får den bedst mulige arbejdsstilling. På den måde vil du skåne både dine arme, og din ryg, når du står og pusler dit barn. 

Dernæst er det godt, hvis du har tænkt over, hvor det væghængte puslebord skal placeres. Skal det for eksempel hænges op på badeværelset, er det bedst, hvis det er godkendt til vådrum. Dette kan du finde informationer omkring på det specifikke produkt under “Produktbeskrivelse”.

        

De optimale forhold ved det væghængte puslebord

Så langt, så godt. Du ved, hvor det væghængte puslebord skal hænge, men hvad er ellers godt at have for øje? Med få overvejelser, kan du nemt skabe rammerne for en hyggelig samt tryg pusletid. 

Husk, at du under ingen omstændigheder må efterlade din baby alene på puslepladsen. Så derfor er det godt, hvis du har alt du skal bruge indenfor rækkevidde, som for eksempel bleer og rent tøj. De fleste væghængte pusleborde har lidt opbevaringsplads, alt efter den model du vælger. Nogen er ekstra brede, så du på den måde får mere opbevaringsplads, men hvis det ikke er tilfældet, kan du også hænge en lille hylde ved siden af, og således få mere plads.

Du kan også give dit barn mulighed for at blive underholdt og stimuleret ved puslepladsen, ved at hænge et stykke legetøj eller en uro over pladsen. Når baby ligger på puslebordet er det nødvendigt med et godt underlag af høj kvalitet, så tag et kig på vores udvalg af puslepuder.

       

Er du en nybagt forælder? Så læs med!

Vi kender kun alt for godt, hvordan det er, at stå som nybagt forælder; produkter i massevis, der kan det ene og det andet, utallige og ikke mindst dyre udgifter. Men mist ikke modet, for vi har en løsning! Vi har nemlig en kundeklub, Pixizoo Plus, som er helt oplagt for dig, som for eksempel står og skal ud og købe en masse udstyr til den nye verdensborger. Med et Pixizoo Plus medlemsskab får du nemlig tilbud, der skræddersyet til dine behov og yderligere rabatter på vores varer. Er der ikke ekstra rabat at hente, er der til gengæld bonuskroner at hente, som du kan bruge på fremtidige køb! Men vent, for gaveregnen stopper ikke der - nej, for som medlem af vores kundeklub får du også GRATIS FRAGT på alle ordrer!

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×