Se vores store julegaveguide | Shop løs her >

Lagerstatus
  1. På lager (1)

Vækkeure

Har dit barn også svært ved at stå op om morgen? Det kan alle til enhver tid have. Du kan være med til at gøre morgen lidt lettere, med nogle af de super tjekkede vækkeure her på siden. Vores vækkeure er designet til at passe lige ind på børneværelset. De er en rigtig god hjælp om morgenen.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Vækkeure har flere fordele

Det er sjældent rigtig rart at stå tidlig op, heller ikke for de små. Men med nogle super lækre vækkeure fra Pixizoo, kan det blive lidt sjovere at trækker fødderne væk fra den varme dyne. Vækkeure til de små i familien har mange fordele. Det er blandt andet med til at styrke deres selvstændighed, og det er også med til at fremme nogle gode disciplinære egenskaber.  

                                         

Man kan ikke være sur på disse søde vækkeure

Selv det mest bidske morgenmenneske har svært ved, at blive sur på disse uskyldige hjælpsomme maskiner. Det kunne for eksempel være de meget populære LEGO-vækkeure. Her finder du alle de populærere tegneseriefigur, som Nijago, Batman, Darth Vader, Superman, en loyal Stormtropper eller en helt almindelig LEGO-politimand.

Det kan da også sagtens tænkes at dit barn er mere til Pawpatrol, hvor de man kan vågne op sammen med venner som Chase, Marshall eller Skye. Lige meget hvad, så er vær sikker på at vi kan finde noget som passer til dit barns nyest yndlingslegetøj.

                                                

Hvorfor er det vigtigt med vækkeure til børn?

Der er nok mange som tænker, at det er lige meget med vækkeure på børneværelset, når man ofte selv står op for at vække sit barn. Ved at give dit barn et vækkeur, lærer barnet af sig selv, at man er nødt til at vågne. Det er noget helt andet at man selv står op, af egen ”fri’” vilje, end hvis en person kommanderer dig op. Det er på den måde med til at lære dit barn selvstændighed, hvor dit barn af sig selv, står op og kommer i tøjet.

Dette betyder selvfølgelig ikke at man ikke gerne må hjælpe vækkeuret med at få barnet op, hvis nu at den nye metode ikke lige fungerer i starten. Dette betyder heller ikke at der er noget galt med dit barn, hvis vækkeuret bliver ignoreret. For selv os voksne kender da til at man sover over sig, eller kommer til ramme snooze-knappen, en gang for meget. 

                                            

Pixizoo Plus medlem

Vær sikker på at du ikke står for sent op til de mange lækre tilbud og fordele vi har på Pixizoo. Du kan holde øje med de gode tilbud ved at tilmelde dig vores nyhedsbreve. I nyhedsbreve vil der bl.a. stå, hvilke vare der kommer på tilbud samt meget andet spændende materiale som vedrør forældre og børn.

Hvis du kunne tænke dig en række gode fordele, kan du blive Pixizoo Plus medlem? Det er en oplagt mulighed for dig at optjene nogle bonuskroner. Hvis du som Pixizoo Plus medlem har optjent bonuskroner på en ordre, kan du bruge dem på dine fremtidige køb hos Pixizoo. Hvis du har yderlige spørgsmål, kan du læse mere om Pixizoo Plus under vores kundeservice her.