KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (2)
 2. Forlænget leveringstid (2)
Pris
 1. kr169
  kr349

Vampirina

Vampyrpigen Vee er hovedpersonen i den Emmyvindende Disney Juniors tv-serie Vampirina, og hos Pixizoo kan du finde alt til din lille fan. Om dit barn er til bamser, dukker eller biler er der et lækkert produkt, der hurtigt kan blive en af favoritterne i jeres hjem. Alle børn elsker den godhjertede Vee, hendes familie og venner.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Vampirinas vilde verden

Mød 7-årige Vampirina Hauntley, også kaldet Vee, er hovedpersonen i den populære og Emmyvindende Disney Junior tv-serie. Hun bliver klassens nye pige, da hun flytter med sine forældre fra Transsylvanien til den amerikanske delstat Pennsylvania for at åbne en lokal bed & breakfast, der går under navnet Scare B&B for besøgende monstre, vampyrer og genfærd. Familien Hauntley skal nu lære at leve som alle andre personer i Pennsylvania. Især for hendes forældre er omvæltningen stor, og de skal lære at skjule deres monster-livsstil fra menneskerne mens Vampirina er i skole så de ikke bliver skræmt væk. Selvom hele hendes familie og alle hendes venner er farlige uhyrer, finder Vee hurtigt ud af at være venner med menneskene.

                                                              

Ikke helt så skræmmende

Med sit gode humør, smil på læben og skønne lilla farver, er der ingen fare for, at Vampirina legetøj skræmmer dig eller dit barn. Hun er sød og rar – og altid med på leg. Hun er lidt bange for om dit barn vil acceptere hende fordi hun er en næsten helt rigtig vampyr. Så tag godt imod Vee og hendes familie og hun vil uden tvivl blive en af dit barns bedste venner.

                                                      

Vampirina legetøj

Med et stykke Vampirina legetøj kan du lege med både et Vampirina hus, en Vampirina dukke eller hvad med en Vampirina bil? Lad dit barn få et stykke Disney legetøj med hjem og opleve det monsterfyldte og ikke rigtigt skræmmende univers fyldt med vampyrer, spøgelser og mumier. Find lige de ting, der får dit barn til at elske hit-serien her på Pixizoo. Hvad med en bamse med lyd eller en af de mange andre lydgivende og genkendelige produkter, der er en del af vampyr-magien. Du kan også finde en legeudgave af den for serien essentielle bed & breakfast.

Med et af disse skønne produkter vil du hurtigt finde ud af hvorfor Vampirina er blevet et stor hit over hele verden.

                                     

Udnyt alle fordelene ved Pixizoo

Her på siden kan du finde mange skønne og sjove produkter. Vi bestræber os altid på at give den bedst mulige kundeservice, hvilket er derfor at du som kunde vil kunne benytte dig af forskellige fordele, når du handler hos os.

Vil du have endnu flere fordele, har du endda mulighed for at blive medlem af vores kundeklub Pixizoo Plus! Som medlem af kundeklubben får du eksklusive fordele såsom gratis fragt på alle ordrer og forlænget reklamationsret! Men ikke nok med det, vil der også være konkurrencer, kun for medlemmer samt mulighed for at optjene bonuskroner. Det betyder også, at du som medlem af kundeklubben altid vil kunne få ekstra fordele ved køb af varer, da du enten vil kunne spare penge eller optjene bonuskroner! Du kan læse mere om vores Pixizoo Plus medlemskab her. 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×