3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Vanilla Copenhagen

vanilla_copenhagen    

Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen laver alt hvad du drømmer om af bløde tekstiler til dit barn. Produkterne laves i flotte farver og mønstre, med øje for detaljerne. Alle produkterne laves i en særlig bomuldskvalitet, hvor der ikke gåes på kompromis med kvaliteten. Produkterne laves i den bedste kvalitet af økologisk bomuld og produceres med den bedste vævning og farvning. Vanilla Copenhagen har desuden et øget fokus på bæredygtighed, hvor de stræber efter at producere uden spild og med respekt for naturens ressourcer.

   

Vanilla Copenhagen har et stort udvalg af produkter der er skabt og designet til børn. Derfor vil du altid finde et sjovt og engagerende design på Vanilla Copenhagens produkter. Du kan mixe og matche hele sortimentet fra Vanilla Copenhagen, så dit barns sengetøj, ammepude, puslepude, sengehimmel og legetøj matcher hele vejen igennem. Du finder det store sortiment hos Pixizoo.dk.

   

Stort udvalg af legetøj

Du finder et hav af bløde musikuroer, rangler og nusseklude som du kan bruge på aktivitetsstativet, ved sengen, puslepladsen og i barnevognen. Musikuroerne er klædt i de fine og uimodståelige dyr i flotte farver. Musikuroerne spiller vuggevisen ”Sleep baby sleep” i en fin og rolig klar klang. Den rolige vuggevise vil få ethvert barn til at slappe af. Dit barn vil elske at ligge og lytte til vuggevisen på puslepladsen, hvor I skaber bånd og har øjenkontakt. Vuggevisen vil få dit barn til at slappe af og nyde tiden på puslepladsen. Dit barns følesans vil også blive stimuleret ved at røre de skønne dyr med struktureret materiale.

Du finder de samme søde dyr som rangle med en træring som gør det let for barnet at holde den i sine små hænder. Ranglen har forskellige strukturer og har en klokke, som er med til at stimulere dit barns sanser. En rangle er også rigtig god til ømme og kløende gummer.

Både musikuroer og rangler er lavet i 100% økologisk GOTS certificeret bomuld, så du kan trygt lade dit barn lege med dem. På produkterne sidder der en snor, som gør det nemt for dig at binde det fast til aktivitetsstativet, tremmesengen og barnevognen.

   

Afstøbning af hænder og fødder

Bevar minderne om de små hænder og fødder. Tiden med en baby går stærkt, og før du ved af det kan dit barn gå. Med afstøbningssættene, som fås i forskellige varianter som 3D og med billedramme, kan du forevige aftrykket af dit barns fod og hånd. Gem det til minderne, hav det fremme i stuen eller på dit barns værelse – dit barn vil helt sikkert synes at det er sjovt at se, når han eller hun er blevet større.

   

Sovetid med Vanilla Copenhagen

Vanilla Copenhagen har skabt et fantastisk univers med produkter til sovetid. Du finder sengehimmel, vuggehimmel, sengerand, babynest, tæpper, baby- og juniorsengesæt. Farverne på produkterne kan mixes på kryds og tværs.

En sengehimmel fantastisk til at skabe en hyggelig hule-atmosfære omkring dit barns seng. Har din baby vugge, finder du også flotte vuggehimler. En senge- og vuggehimmel skaber tryghed for dit barn og skærmer af for unødvendig støj fra resten af rummet. En sengehimmel kan bruges i mange år, og behøves ikke kun at høre sig til over tremmesengen. Sengehimlen er nemlig også rigtig god til overgangen fra tremmeseng til juniorseng, så sengen ikke vil virke så stor for dit barn, samtidig med sengehimlen vil være genkendelig for dit barn. Du kan også bruge sengehimlen til at lave en hyggelig krog på værelset eller stuen, hvor I kan læse historier eller lege – det vil dit barn helt sikkert elske.

   

En sengerand er et rigtigt godt supplement til tremmesengen. Den er med til at skabe komfort, ro og tryghed for dit barn. Sengeranden beskytter dit barn fra at slå hovedet ind i den hårde tremmeseng og forhindrer samtidig dit barn i at få arme og ben ud mellem tremmerne. Sengerandene er lavet i polyetherskum og har aftageligt betræk, som du kan tage af og vaske ved behov. En sengerand er med at skabe hygge for dit barn og afskærme fra rummet.

   

Med sengesæt kan du tilføje din personlige stil afhængigt af om du er til ensfarvede eller mønstrede sengesæt. Dit barn skal pakkes ind i det bedste og det gør du med smørbløde sengesæt fra Vanilla Copenhagen. Sengesættene er lavet i 100% økologisk bomuld GOTS certificeret. Hos Pixizoo finder du et stort udvalg af baby sengesæt og junior sengesæt.

   

Babynest

En babynest er næsten uundværlig når du har en baby. Du kan bruge en babynest mange steder i hjemmet. Hvis dit barn skal sove i tremmeseng fra det er nyfødt, er en babynest rigtig god til skabe tryghed for din baby. Du kan også bruge babynesten i sofaen, på legetæppet eller til samsovning i din seng – så dit barn ikke triller nogle steder.

Du kan også bruge babynesten som rejseseng, så dit barn har en tryg base med når I er ude. Bunden og siderne på babynesten er lavet af polyetherskum, så dit barn ligger blødt. Betrækket kan tages af babynesten og vaskes, så frygt ej hvis der skulle ske et uheld i ny og næ.

  

Puslepude

Hos Pixizoo finder du mange flotte puslepuder fra Vanilla Copenhagen. Puslepuderne er lavet i skum med 100% coated økologisk bomuld. Puslepuden er coated på undersiden, så du sikrer dig at puslepuden ligger fast på puslebordet. Puslepuden passer på de fleste pusleborde. Du kan tage betrækket af puslepuden og vaske det på 40 grader, hvis der skulle ske et uheld.

Puslepuden tåler også at blive sprittet af, så du altid kan holde puslepuden ren – puslepladsen er et sted hvor du bruger en del tid med dit barn i et godt stykke tid fremover. Puslepuden er designet med en fordybning, som gør det sværere for dit barn at trille ud over kanten.

   

Ammepude

Når dit barn skal ammes eller have flaske, er en ammepude rigtig god at have. Ammepuden er med til at sikre at du som mor eller far sidder komfortabel når der skal ammes eller gives flaske. Det kan være som støtte til din arm og skulder, bag din ryg og lænd eller for at få din baby højere op.

En ammepude er også rigtig god at bruge til nakketræning med din baby eller som støtte, når dit barn lærer at sidde selv.   

   

Badetid

Udover skønne tekstiler til børneværelset, har Vanilla Copenhagen også lavet skønne små blebadebukser. Badebukserne er lavet i blødt neopren med SPF 50+ solbeskyttelse, som lever op til kravene i svømmehallerne. Blebadebuksen sidder tæt med rib i benene og har en høj talje, så badebuksen holder tæt – så du kan roligt tage til babysvømning med dit barn, uden at bekymre dig om uhled.

Husk også et smørblødt babybadeslag når I er i svømmehallen eller er i bad hjemme. Badeslaget har en dejlig hætte, så du hurtigt kan svøbe dit barn ind i det bløde frottéhåndklæde inden det bliver koldt for dit barn.