• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Cykeltrailere

Vælg den rigtige cykeltrailer til jer 

Det er vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser, inden du går ud og finder den helt rigtige cykeltrailer til dig og din familie. I skal finde den, som passer perfekt til jer og opfylder alle jeres behov. 
 

Alt efter om jeres behov er at komme fra A til B flere gange i løbet af en dag, nyde en hyggelig tur i weekenden eller cykeltraileren kan bruges til et væld af aktiviteter, så er der en, der passer til jer.
 

Disse cykeltrailere skal være med til at gøre hverdagen lettere for jer som familie. Du har mulighed for at vælge en trailer, hvor der er plads til et eller to børn. På den måde kan I være flere om at tage på tur. 
 

 

Gør det nemt at tage på tur 

De forskellige trailere gør det nemt at tage på tur ud i naturen, byen eller hvor end I har lyst til at tage hen. Cykeltrailerne er nemme at sætte på cykel, så I nemt og hurtigt kan komme af sted, selvom du har små børn med dig. 

 

Der er også mulighed for at købe en cykeltrailer, hvor der er inkluderet et klapvognsæt. På den måde kan du nemt cykel ud på oplevelse og lave traileren om til en klapvogn, når I ankommer til jeres destination. Dette vil være en god hjælp, hvis dit barn bliver træt og får brug for en lur. I kan stadig være sammen og gå nogle hyggelige ture uden at bekymre jer, om dit barn bliver træt. 
 

 

Sikkerhed og komfort 

Cykeltrailerne er lavet i et robust materiale, så de kan klare at komme med, hvor end turen går hen. Der er stort fokus på sikkerheden, og at dit barn er spændt godt fast, når I er på farten. Derudover skal komforten også være god for dit barn. Du kan derfor justere selen for at gøre det mest mulig komfortabelt for dit barn i takt med, at det vokser og bliver større. 
Det er også muligt at justere håndtaget, så den er mest komfortabel for dig som forældre, når du skal skubbe den. De forskellige trailere lever op til sikkerhedskravene, så du trygt kan tage på tur med dit barn.

 

Se vores udvalg af cykeltrailere

Se vores udvalg af forskellige cykeltrailere her på vores hjemmeside, og find den, der passer til jeres behov. Du kan også se vores udvalg af multisportstrailere, som også kan være en mulighed for din familie. Ønsker du at se varen, inden du køber den, kan du besøge vores Pixizoo-butik i Tilst. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også ringe til vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål. Husk også på, at vi har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter.