Skal du købe stort ind? Få hurtigt et uforpligtende tilbud - Klik her

Voksi

Pris
  1. kr79
    kr2299

Voksi

Voksi har produceret deres kendte voksipose siden 1986. Voksiposens naturlige materialer gør, at posen er velegnet til al slags vejr. Posen sikre at dit barn kan ånde og sove trygt i den danske kulde. En Voksipose egner sig bl.a. som: kørepose, sovepose, lift og kan også bruges som legetæppe.  

Om Voksi

 

 

Voksi - Produkter af naturlige materialer

Norske Voksi har produceret deres kendte Voksipose Voksi Classic siden 1986. Firmaet bag denne kæmpesucces er norsk og har bygget firmaet og dets produkter på indstillingen om, at kun det bedste er godt nok for deres produkt, og for dit barn. Voksi er hovedsageligt kendt for deres Voksipose men producerer også tøj og dyner og sommerdyner i høj kvalitet. Disse fører vi naturligvist også her hos Pixizoo.
 

Voksiposen – børnefamiliens favorit med mange anvendelsesmuligheder 

Voksi Classic er det mest kendte produkt fra Voksi, og er blevet en fast bestanddel af hos mange børnefamilier. Voksiposen er produceret i naturlig bomuld, mens dynerne i voksiposer er af det fineste uld, der sikrer at dit barn kan ånde når posen er i brug. Kombinationen af de naturlige materialer gør, at posen er egnet til det danske vintervejr såvel som lunere vejr, da posen både kan holde på varmen og udlede eventuel overskudsvarme.

Voksiposerne kan anvendes i mange sammenhænge. Voksi posen er oplagt at bruge hvis man skal på familietur som kørepose og sovepose. At bruge den når dit barn skal sove i barnevogn eller lift er naturligt, og voksiposen vil biddrage til en tryg og beskyttende søvn til dit barn. Voksipose som lift er en naturlig anvendelses mulighed. Posen kan også bruges som legeområdet når den er foldet ud, et legeområde som vil virke bekendt og hjemligt for barnet.

Miljøvenlige og naturlige materialer

Voksi bruger kun miljøvenlige materialer og stræber efter at lave mindst muligt aftryk på miljøet under produktionen. Her er der tale om 100% ren bomuld, det fineste uld og silkefibre der både varmer, isolerer og fugttransporterende egenskaber. Når kulden bider varmer de naturlige dun barnet dejligt.

 

Har du spørgsmål til produkter eller deres specifikationer, er du mere end velkommen til, at kontakte os via chatten, på vores kundeservice på tlf. 88887415 eller på [email protected].