-29%

Voksi bæreplade til Voksi Classic

Specialpris 423 kr

Pris: 599 kr

Spar 176 kr

Specialpris 423 kr

Pris: 599 kr

Spar 176 kr

Produktbeskrivelse
  • Brug din Voksipose som lift med denne bæreplade
  • Nemt at montere
  • Gør det muligt at bære barnet i Voksiposen
  • Max belastning: 9 kg
  • Kan kun bruges til Voksi Classic og Classic+
  • Mål: 28x71 cm

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Bæreplade til Voksi Classic fra Voksi

En bæreplade til dit barns Voksipose muliggør, at du kan flytte barnet uden at vække det. Derudover er bærepladen meget anvendelig, når barnet skal bæres rundt i Voksiposen eller som et transportabelt legetæppe. Bærepladen er meget nem at anvende; det eneste du skal gøre er at føre stropperne igennem hullerne på Voksiposen. Bærepladen passer i de fleste barnevogne og kan bruges op til 9 kg.

Specifikationer
  • Varenummer: 7043480400024
  • Farve: Hvid
  • Mærke: VOKSI
Bedømmelser
Charlotte 25-03-2018
Super dejligt at der nu er indbygget sele i bærepladen. Noget der virkelig manglede før i tiden. Jeg synes dog at det er lidt ærgerligt at spænderne ved selen så let falder af. Det gør at det ikke rigtig giver mening at lave en sele når nu sele spænderne bare falder af. Jeg savner at der er en ekstra sikring ved stropperne, jeg stoler simpelthen ikke nok på at klik spænderne kan holde. I gamle dage var der ekstra sikring. Men ellers super fin plade og jeg synes bestemt ikke at den er hård for barnet at skulle sove på.
Vis mere
Cecilie 12-02-2018
Vi bor på 2.sal, og barnevognen står i kælderen. Inden vi fik bærepladen i Voksi'en, var det lidt af et cirkus, at få fragtet baby ned i barnevognen, når også pusletaske mm. skal med. Men med bærepladen i Voksi'en, er det fuldstændig som at have en lift. Eneste minus er, at pladen er en smule hård, så den måtte gerne have være en smule mere polstret.
Vis mere
Eva P 15-01-2018
Vi brugte meget bærepladen sammen med voksiposen - så fungerer den som lift sammen med voksiposen - så genialt og pladen tages let ud også har man legetæppe og soveplads når man er hjemmefra
Vis mere
Nina 18-07-2017
Super smart. Nem at lægge i voksiposen
Vis mere
Line Teglskov Raun 20-10-2016
Brugte voksi med plade i stedet for lift. Fungerede super godt! Og let at bære baby op/ned fra lejligheden. Eneste minus er, at madrassen til pladen burde følge med. Den er alt for hård uden, og babys baghoved bliver fladt, hvis ikke man er OBS på det. Kiropraktoren var ikke glad for bærepladen, men vores dreng har nu et fint, rundt hoved alligevel
Vis mere
Karina Hansen 01-01-2016
Bærepladen har været et fejlkøb fra vores side, da vi simpelthen ikke får den brugt... Voksien er nok i sig selv :) Selve produktet fejler intet og er af vanlig god kvalitet.
Vis mere
Dorte ANDERSEN 16-12-2015
I min iver for at klargøre madrassen til en brugt voksipose til næste barnebarn,fik jeg vasket den på forkert program,så den nu har dukkestørrelse. Og da den er uundværlig til de små ,har jeg hørt,måtte jeg købe en ny. Den er endnu ikke i brug men det varer nok ikke længe.
Vis mere
Maria Jensen 15-12-2015
Rigtig fin bæreplade, der gør vores voksipose til en lift. Hurtig levering og fin service.
Vis mere
Mie Jensen 10-08-2015
Gør voksien meget mere anvendelig.
Vis mere
Trine 10-07-2015
Jeg er så glad for bærepladen. Vi er fri for at skulle slæbe på en tung lift, hvilket er rigtig rart, når man bor på 5. sal og har en temmelig tung baby! Den går op til 9 kg, så vi skal desværre til at finde en ny løsning.
Vis mere
Louise Egholm 18-05-2015
Vi har stort set ikke brugt liften i barnevognen, pladen gør det supernemt at pakke baby ned inde og tage voksiposen med ud, helt fantastisk.
Vis mere
Louise Egholm 18-05-2015
Vi har stort set ikke brugt liften i barnevognen, pladen gør det så super nemt.
Vis mere
Sandra 14-03-2015
Vi tog først vores pose i brug efter baby var blevet for bred til liften. Vi har en Odder Babyray uden bæreplade, og købte derfor bærepladen fra Voksi, som åbenbart også passer. Nu bærer jeg baby i posen med pladen op og ned af trapperne når vi skal ud og gå. Pladen er lidt blød, så med en pude under posen i hovedenden får pladen til at bue. (Buen retter sig ud med det samme puden er væk), men den føltes derfor lidt skrøbelig og ikke som en der kan tåle fugt, i tilfælde af man opbevarer pladen/soveposen ude.
Vis mere
mor nina 13-02-2015
Genial, ganske enkelt
Vis mere
Babymor 14-01-2015
Vi kan ikke undvære bærepladen - fungerer perfekt i stedet for en lift!
Vis mere
Lise 19-06-2014
Uundværlig tilbehør i voksi de første måneder - du kan bruge voksien som lift, bære baby sikkert op og ned af tapper mm.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×