Spar 10% EKSTRA  i dag med rabatkoden "påske10"

Farve
 1. SortSort (4)
 2. GråGrå (1)
Pris
 1. kr1399
  kr1818

Voksi Classic Mini

En Voksi Classic Mini er en af de mest populære køreposer fra den anerkendte norske virksomhed Voksi. Voksi Classic Mini er meget velegnet til brug i de lidt mindre klapvogne, i kombivogne og multivogne. Posen er en helt perfekt løsning, når dit barn skal sove og transporteres. Derudover egner posen sig også som legetæppe og lift.  

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Største besparelse

Voksi Classic Mini et kvalitetsbevidst valg  

Køreposen fra Voksi er produceret af miljøvenlige materialer, som er Øko-Tex-godkendte, hvilket betyder, at din lille guldklump kan sove helt sikkert og trygt i posen. Køreposen kan bruges til de helt nyfødte og op til ca. 2-3 år. Posen består af den fineste og dejligste uld, som både varmer og transporterer overskydende varme og fugt væk fra barnet, så det får en rolig og uforstyrret søvn. Posen er meget holdbar og er nem at bruge. Det er både nemt og problemfrit at putte dit barn i køreposen og tage det ud igen. En Voksi Classic Mini er omkring 70 cm lang og 40 cm bred.  

Husk, at du altid skal være opmærksom på, når dit barn bliver for højt, og det er tid til at udskifte sovepose. Barnet skal gerne kunne ligge helt udstrakt for at få den bedste oplevelse. Selvom de små ofte vil krybe sammen under søvnen, skal posen passe til barnets højde. Hvis du ønsker at bruge Voksi-posen som lift, kan det også lade sig gøre med Voksi Classic Mini-modellen. Her hos Pixizoo kan du finde et udvalg af bæreplader, som passer i målene på denne model. Det vil gøre, at køreposens bund bliver stiv og fast, så du uden problemer let kan transportere den lille frem og tilbage. Bærepladen har stærke og solide håndtag, som er lette og bløde at holde i.  

 

En Voksi Classic Mini giver dit barn nærvær  

Når du køber en Classic Mini-kørepose til dit barn, sikrer du, at dit barn gennem sin søvn føler et dejligt nærvær samt en nødvendig tryghed. Som lille nyfødt kan det være en stor omvæltning at komme ud i den kolde verden og forholde sig til nye og nogle gange skræmmende omgivelser. En Voksi Classic Mini vil omfavne barnet lidt på samme måde, som de er vant til fra under graviditeten, og det vil give dit barn en følelse af genkendelighed. Du kan som forælder styrke følelsen af genkendelighed ved at benytte køreposen alle steder, hvor dit barn sover. Så er der altid velkendte omgivelser, og barnet kan derved få lettere ved at falde til ro. Køreposen kan også bruges som legetæppe, så der også skabes genkendelighed i de vågne timer. Posen er meget blød, og dit barn vil derfor ligge rart og sikkert og ikke få skrammer, hvis det skulle være i stand til at rulle fra mave til ryg og omvendt.  

 

Klæd dit barn ordentligt på til udendørs søvn  

Mange nybagte forældre kan være i tvivl om, hvor meget tøj de bør iklæde deres små nyfødte, hvis de skal sove middagslur udenfor, hvilket i Danmark er rigtig populært.  

Selvom en Voksi Classic Mini-kørepose kan virke relativt varm og sagtens burde kunne holde din baby varm gennem luren, så er det ikke tilfældet. Hos Pixizoo anbefaler vi, selvom posen er dejlig varm, at du iklæder dit barn varmt tøj, inden det lægges i køreposen. Vanter og hue er også nødvendigt især i den danske vinterkulde. Man kan let blive snydt, og her er det altså vigtigt, at du er yderst opmærksom på, at dit barn ikke fryser.  

 

Der er hjælp og rådgivning at hente 

Selvom vi her på siden har skrevet en masse fine råd til forældrene ude bag skærmene, er vi bevidste om, at det stadig er muligt, at du som nybagt forælder sidder med spørgsmål, som vi ikke har fået besvaret her. Derfor vil du altid kunne rette henvendelse til Pixizoo med spørgsmål om vores Voksi Classic Mini-produkter, hvis du skulle have brug for det. Du kan rette henvendelse til vores kundeservice på [email protected] eller på tlf. 88887415. Vi bliver også rigtig glade, hvis du vil besøge vores butik, hvor du kan stille spørgsmål til vores søde og dygtige medarbejdere, som sætter en ære i at rådgive vores kunder på bedst mulig vis. De står klar med de gode råd til dig. 

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×