JANUARUDSALG | Spar op til 75% | Se tilbud her

-54%

Voksi Classic+ sove- og kørepose - blue dot

Specialpris 999 kr

Pris: 2.199 kr

Spar 1.200 kr

Specialpris 999 kr

Pris: 2.199 kr

Spar 1.200 kr

Produktbeskrivelse
  • Voksi Classic+ kørepose i stilrent design.
  • Huller til barnevognssele
  • Imiteret læderforstærkninger 
  • Oeko-Tex certificeret
  • Yderstof: 100% bomuld 
  • Indefor: 100% uld
  • Mål: L 80-110 x B 50 cm
  • Kan anvendes som lift i barnevognen, takket være Voksis smarte støtteplade (medfølger ikke)

Ivalo: Ønsker du et samlet tilbud? Udfyld vores formular, så vender vi tilbage med en skarp pris.

Sove- og kørepose fra Voksi Classic+ i blue dot 

Hvis du ønsker, at dit barn skal have en af de lækreste sove- og køreposer, så er Voksi Classic et oplagt valg. Du får nemlig en kørepose, hvor dit barn kan ligge trygt og blødt og i den rigtige temperatur.

Denne lækre Voksi Classic kørepose er blevet opgraderet, så du får alle de bedste egenskaber. Køreposen har nemlig både fået imiteret læderforstærkninger ved alle snorehuller, samt fået forede uld flapper som dækker hullerne, så varmen kan blive inde i tæppet.

En anden fantastisk egenskab køreposen har fået er, at den kan vaskes i vaskemaskinen. Det er derfor nemt for dig som forældre, at få den rent igen, hvis den i et tilfælde bliver beskidt. Du skal blot følge vaskeanvisningen.

Til denne eksklusive Voksi pose hører en lækker uld dyne til, som kan bruges, fra barnet bliver født, til det bliver 3 år gammelt. Voksi posen bruges i barnevognen som sovepose, og når du begynder, at bruge klapvognen kan den bruges som kørepose. Det er også muligt at bruge den fantastiske Voksi sove- og kørepose som lift, da der er mulighed for at tilkøbe en lift/støtteplade med hank.

Voksiposens inderfor er lavet af uld, som er rigtig godt til at regulere varmen, så du ikke behøver at bekymre dig om dit barn fryser, eller har det for varmt. Det er dog en god ide at give dit barn hue og vanter på i de kolde måneder.

Denne Voksi Classi kan også bruges som et legetæppe.

Specifikationer
  • Varenummer: 7043480204035
  • Mærke: VOKSI
Bedømmelser
Greg 08-10-2019
Vi fik at vide fra mange at vi skulle have en Vokse pose, og nu forstår vi hvorfor...
det er super god kvalitet, vi kan bruge det over det hele og er super praktisk. Farven er lidt mere brun end hvad vi troede men det er stadig flot.
Vis mere
Jonas 05-10-2019
Fin pose, farve på billedet kan dog snyde lidt
Vis mere
Emilie 18-11-2018
Vi er så glade for at vi købte en Voksipose til barnevognen, da vores søn blev født.
Han har altid sovet så dejligt og trygt i den Vi har gjort et rigtig godt køb som vi ved kan holde i mange år.
Vis mere
Maja Degn 18-11-2018
Skøn voksi som kan bruges til lidt af hvert - lure i barnevognen, legetæppe mv. Kan klart anbefales!
Vis mere
Line 06-11-2018
Vi er meget glade for vores nyerhvervede Voksipose, som vores søn har sovet i i barnevognen i omkring 14 dage. Den er hyggelig for ham at putte i og man kan stramme/løsne den om hovedet afhængig af, hvor tæt man ønsker den skal slutte. Jeg kan se, at min søn nyder at kunne gemme hovedet lidt væk i posen, hvilket er smart, så man ikke behøver stofbleer mm. omkring hovedet. Den er hurtig at binde og min søn virker dejlig tempereret, når han kommer ind fra lur. For os er det et plus at den er af uld, hvilket var årsagen til, at vi valgte den frem for fx en Sleepbag.
Den er ikke livsnødvendig, for en ulddragt og en dyne kan bestemt også gøre det, men Voksien slutter godt rundt om hele kroppen, så den kan give en fornemmelse af at være svøbt/omsluttet i modsætning til ulddragt og dyne, og vi fortryder ikke vores køb.
Lille note: den er lidt mere varm grå/brun end kold grå.
Vis mere
Kirsten Nielsen 16-03-2018
Gav den som barselsgave til mit første barnebarn. Den er blevet brugt dagligt siden juli 2016 og er stadig pæn. Rigtig god kvalitet :-)
Vis mere
Maria 07-12-2017
Utrolig lækker voksipose. Min datter sover så dejligt i den og det er skønt, at hun indtil videre ikke behøver overtøj på.
Jeg var skeptisk i starten og i tvivl om jeg ville have den. Nu er jeg blevet rigtig glad for den!
Vi bruger den også indendøre. Her bukker vi siderne ind under og så kan vores datter ikke trille og den omslutter dejligt.
Vis mere
Camilla B 19-07-2017
Utrolig dejlig voksipose. Til vores godt 1 årige dreng har vi nu brugt den i barnevognen, samt til at tage med andre steder når han skal sove. På den måde har han et velkendt sted at falde i søvn.
Vis mere
Jasmine Stæhr Andersson 16-02-2017
Elsker elsker elsker min voksipose! Min datter er også helt vild med den, hun sover med det samme hun bliver puttet i den i barnevognen og hun bliver aldrig kold - selv efter 2-3 timers tur i bidende kulde (-5 grader og vind). Hun sover snildt nogle timer af gangen og gerne flere gange dagligt. Elsker at man kan tage den med ind når man er nogen steder også kan hun ligge og lege og bagefter blot puttes hvis hun falder i søvn. Klart et af mine bedste babykøb og nærmest uundværlig hvis man får et efterårs/vinterbarn.
Vis mere
Skriv din anmeldelse

Skriv din anmeldelse

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×