WEEKEND FLASH SALE | SE ALLE TILBUDDENE HER

Lagerstatus
 1. På lager (6)
 2. Forlænget leveringstid (23)
Pris
 1. kr129
  kr1799
Talk Back
 1. Ja (1)
 2. Nej (1)

Vtech

Her på siden finder du vores udvalg af de lærerige og farverige produkter fra Vtech. Du får legetøj til dit barn som både er sjovt, underholdende og udviklende, når der leges med dem. Du er også garanteret en høj kvalitet på produkterne. Dermed er der mange fordele ved at købe produkterne fra Vtech. Rigtig god fornøjelse!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Hvem er Vtech?

Vtech blev grundlagt tilbage i 1976, og har gennem årene produceret mange teknologiske produkter. Her på siden finder du deres udvalg af innovativt legetøj, som dit barn vil elske at lege med. Det er den høje kvalitet, de udviklende egenskaber og miljøbevidsthed som er grundstenene i de produkter, som virksomheden udvikler. Dermed kan du med god samvittighed købe legetøj fra dette brand.

Hvis du er interesseret i at lære virksomheden endnu bedre at kende, kan du læse meget mere om den på deres hjemmeside.

 

 

Sjov og lærerig gaveidé!

Skal du til fødselsdag, barnedåb eller mangler du julegave til et mindre barn? Hvorfor så ikke se nærmere på de fantastiske legetøjsprodukter fra Vtech? Der er et stort udvalg af farverige produkter, som helt sikkert vil fange børns opmærksomhed. Samtidig er legetøjet fra Vtech udviklende, så det er med at udvikle færdigheder som motorik, koordination og koncentration imens barnet har det super sjovt. Der er helt sikkert gemt massevis af sjove stunder i det fantastiske legetøj her på siden.

Uanset om det er biler, musikinstrumenter, musikbøger eller kasseapparater der et hit for tiden, så finder du det her på siden.

 

Vtech legetøj – hvad er fordelen?

Alt Vtech legetøj er designet, så det er lærerigt på den ene eller anden måde. Det betyder, at hver gang dit barn leger med det, er det med til at udvikle forskellige færdigheder, alt imens dit barn har det sjovt. Legetøjet er med til at lære dit barn om tal, former og farver igennem sjov leg med lys og musik. Du kan også finde legetøj hos Vtech, som opmuntrer dit barn til at kravle og gå. Det meste af legetøet er desuden med til at stimulere sanserne og udvikle evner som motorik, koordination og koncentration. Dermed er der rig mulighed for god og sund underholdning til dit barn.

Hvis du har et barn, som elsker farverig og kreativ leg, så kan du finde mere spændende legetøj her.

 

Bestil det online hos Pixizoo

Vil du gerne have noget af det flotte legetøj hjem til dit barn, eller kender du en, som skal have en fantastisk gave? Så køb det hos Pixizoo, hvor du kan bestille dine varer med prisgranti. På den måde er du garanteret den bedste pris på markedet, helt op til en uge efter du har købt produktet.

Vi løber meget hurtigt, for at få pakket dine ordre og sendt dem afsted til dig, men hvis du alligevel skulle kede dig lidt imens du venter, så foreslår vi, at du tager et kig på vores online magasin, hvor du finder opskrifter, artikler fra andre forældre, tips & tricks og meget mere!

Har du spørgsmål til os? Så kan du nemt fange os på enten telefon, mail og chat. Her sidder vi klar til at hjælpe med alle dine spørgsmål.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×