Spar 25% EKSTRA med Kode "Babyboom" på Masser af varer i Babyboom

WHEAT

WHEAT

WHEAT er børnetøj i høj kvalitet og her er børnene altid i fokus. Vores børn er fremtiden og det er derfor vigtigt at vi passer på vores jord. WHEAT arbejder tæt sammen med deres leverandører for at sikre, at alt lige fra produktionen, arbejdsvilkår og salg, skader miljøet så lidt som muligt.

Designet er skandinavisk med lyse farver og fine mønstre. Tøjet er designet til, at børn skal kunne bevæge sig og lege i tøjet. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 5

Side:
  1. Side 1 af 5

Børnene i fokus

Grundlæggerne bag WHEAT, Charlotte og Peter Galsgaards vision er, altid at have børnene i fokus. Lige fra produktionen af tøjet til komforten på kroppen. De går meget op i bæredygtigheden bag deres produkter og ønsker at mindske brugen af skadelige stoffer så meget som muligt. Alt tøjet er tilpasset børns præmisser og giver dem bevægelsesfrihed når de bærer produkterne.

WHEAT arbejder tæt sammen med deres leverandører for at mindske alt unødig skade på miljøet under produktionen og sikre at arbejdsvilkårene er i orden. Derudover støtter WHEAT SOS-børnebyerne, hvor omdrejningspunktet er, at børn skal have lov til at være børn. 

 

WHEAT – Skandinavisk, lyst og lækkert

Charlotte Galsgaard er chefdesigner og tankerne bag WHEATs tøj er, at bevare de klassiske linjer og lyse farver, kombineret med fine mønstre, med et stort præg af skandinavisk design. Alle materialer brugt til produktionen af tøjet er naturlige og 95% af alle produkterne er af økologisk bomuld.  

Tøjet laves både til den lille nyfødte på vej hjem fra hospitalet og til junior på vej i børnehave. Det kræver derfor at tøjet passer til alle behov og kan holde til lidt af hvert. Alt WHEATs tekniske overtøj har en ekstra belægning på overfladen for at gøre det mere vandafvisende og på samme tid, nemt at ånde i. Derudover er over 95% af alle deres jerseyvarer lavet af 100% økologisk bomuld, fra leverandører der er certificeret af Global Organic Textile Standard. 

 

Den gode gaveidé

Står du og mangler en fødselsdagsgave, barselsgave eller dåbsgave? Så er tøjet fra WHEAT den perfekte idé. Tøjet fås i neutrale farver og passer derfor fint som barselsgave til parret der ønsker at blive overrasket ved fødslen og endnu ikke ved kønnet på deres baby.

Den klassiske stil bag tøjet, gør at en af de fine produkter fra WHEAT helt bestemt vil falde i god jord hos modtageren. De laver blandt andet enkle og praktiske bodyer i økologisk bomuld og kommer i mange fine lyse farver og mønstre.

 

Skønt udvalg af WHEAT hos Pixizoo

Når du køber WHEAT her hos Pixizoo.dk, ønsker vi at du får den allerbedste oplevelse før, under og efter dit køb. Har du spørgsmål angående dit køb eller til nogle af produkterne, er du altid velkommen til at kontakte vores søde kundeservice. De sidder klar på telefonen eller til at besvare din mail.