KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (1)
Størrelse
 1. 56 (1)
 2. 62 (1)
 3. 68 (1)
 4. 74 (1)
 5. 80 (1)
 6. 86 (1)
 7. 92 (1)

WHEAT body

WHEAT body

Leder du efter en god bodystocking, som sidder godt, og passer helt perfekt til dit barn. WHEAT er specialister når det kommer til at tage højde for børns velbehag, når det kommer til tøj. WHEAT blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard, som igennem år har lavede flotte designs, med øje for dit barn.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Mere om WHEAT

Bæredygtighed er et hovedfokus hos WHEAT, som har forpligtet sig til at komplettere dette i alle aspekter af deres forretning. Bæredygtighed kan selvfølgelig være mange ting, men hos WHEAT, ses det som at man ikke benytter sig af skadelige stoffer i nogen af deres produkter. Derudover vil de reducere den påvirkning deres produktion har på miljøet, mens de sikre etiske arbejdsvilkår.

Hvad er værd at vide når du leder efter en body til dit barn

Det vigtigste er, at WHEAT-bodyen sidder rigtigt på dit barns krop, og ikke strammer. Bodyen er det inderste lag af dit barns tøj, derfor må den gerne sidde lidt løsere, eller krølle en smule. En WHEAT-body skal også kunne lukkes godt til i halsen, så dit barn ikke bliver kold.

Bomuldsbodys kan bruges hele året rundt, bomuld er generelt et af de meste behagelige materialer for dit barn. Du kunne også overveje det lidt varmere uld som især er godt om vinteren, da det giver ekstra beskyttelses imod kulden, og er generelt lavet af så høj kvalitet, at det ikke kradser dit barn. 

Langt de fleste af WHEATs bodys, er designet med kvalitetsbevidste trykknapper i bunden af bodyen, som gør skiftning af dit barn væsentligt nemmer.   

WHEATS udvalg af bodys

Hvis det er svært at vælge mellem de mange forskellige smarte WHEAT-bodys, så kunne du måske tage et ekstra kig på denne Langærmet WHEAT-bodystocking i navy blue. Bodyen er produceret af 100% bomuld, så den vil være ekstrem behagelig for dit barn at havde på. Derudover kommer den med to smarte knapper i toppen, imens at der er tre trykknapper i bunden, der gør skiftningen letter for dig.

Du kunne måske også overveje at se nærmere på denne Liv body med print, som kommer i en flot lyserød. Den har samlinger ved halsudskæringen og knapper på skulderen. Den er desuden lavet af 92% økologisk bomuld og 8% spandex.

Hvad end nu vælger, så går dit barn ikke helt galt i byen med de lækre WHEAT-bodystockings. De er designet til at havde dit barns bedste interesser for øje, især når det kommer til komfort og bevægelighed.

Gør det nemt og bestil bodystockings til dit barn online

Her hos Pixizoo bestræber vi os på at gøre din travle hverdag lidt nemmer. Derfor har du mulighed for at bestille tøj til dit barn, online, på vores hjemmeside. Her er der også mange fordele, som du kan benytte dig af, hvis du opretter en kundekonto. 

Opret en kundekonto hos os, så kan du nyde fordelene ved hurtigere bestilling. Du kan også se og spore dine ordrer eller gemme en ønskeliste til senere. Ved at oprette en bruger er det også nemmere at holde øje med nye tilbud som kommer løbende.

Du kan selvfølgelig også oprette et Pixizoo Plus medlemskab. Her kan du drage fordel af særpræget tilbud, kun til dig. Gratis fragt på alle vare samt fire års reklamationsret. Der er også hele tiden nye fordele på vej. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×