KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

Lagerstatus
 1. På lager (1)
Størrelse
 1. 62 (1)
 2. 68 (1)
 3. 74 (1)
 4. 80 (1)
 5. 86 (1)
 6. 92 (1)

WHEAT bukser

Er du på jagt efter et par formidable WHEAT bukser, som er flotte? Og med en bevægelsesfrihed, der kan holde til en hverdag hvor der tumles rundt i stuen, leges dåseskjul eller bygges indendørs fort?

Lange, korte, løse, stramme - her på siden vil du kunne finde et mangfoldigt udvalg af WHEAT bukser, så der nok skal være nogen der passer din spilopmager perfekt!

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Historien bag brandet WHEAT

WHEAT er et dansk brand, stiftet i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard. De havde et ønske om at lave tøj til børn i øjenhøjde, således at tøjet er tilpasset børns betingelser. Deres tøj er rummeligt, og giver dit barn stor bevægelsesfrihed, så der ikke er noget, som forhindrer den gode leg.

Det smukke skandinaviske design afspejler sig blandt andet gennem farvekombinationerne, lyse farver og de klassiske linjer. Deres tøj er produceret med kvalitet og komfort i fokus, og WHEAT bukser er bestemt ingen undtagelse!

       

WHEAT bukser til den aktive krudtugle

Med WHEAT bukser samler funktionalitet sig med legende nordisk stil i et enkelt produkt.

Dit barns hverdag er fuld af sjov og leg - så derfor er det også vigtigt at dit barn har tøj på, hvor der er mulighed for at kunne bevæge sig i det. Hvordan skal dit barn ellers helt uhindret kunne få stille sin eventyrlyst? Buksernes materialer er behagelige for dit barn at bære, men også holdbare i brug. Iført WHEAT bukser er det kun dit barns energi, der sætter grænsen for, hvor længe der skal hoppes og danses.

Uanset hvilke WHEAT bukser du vælger at købe til dit barn, kan du være sikker på én ting - nemlig at komforten og kvaliteten er helt i top!

          

Et brand, der kæmper for bæredygtighed

WHEAT er et brand med et stort fokus på bæredygtighed. At være miljøbevidst handler ikke udelukkende om, at købe brugt, men også om at støtte op om de virksomheder, som er bevidste om bæredygtighed, og derfor reducerer miljøbelastningen eller sikrer gode, etiske arbejdsvilkår for dem som producerer tøjet. Det er netop det, som WHEAT har fokus på. Heriblandt også ved at eliminere brugen af skadelige stoffer i deres produkter, hvilket er derfor over 95% af deres jerseyvarer er lavet i økologisk bomuld. Derfor kan du med ren samvittighed købe WHEAT bukser.

        

Køb WHEAT bukser til dit barn her

Vi ved, at det er rart med noget at vælge imellem. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af WHEAT bukser, der appellerer til enhver smag. Om du så er til fine bukser med knapper og fikse sidelommer, basis ribleggings, der er smørbløde og dejlig rummelige eller bedårende jerseyleggings med illustrationer.

Vi elsker at kunne tilbyde dig en god kundeoplevelse, så derfor vil du som kunde hos os kunne nyde godt af en række fordele såsom ubegrænset returret. Dette betyder, at har du købt en vare hos os, som du fortryder kan du returnere den til os - uanset hvor lang tid der er gået! Så længe varen er ubrugt, i original emballage og en vare vi stadig lagerfører. Sidder du inde med ubesvarede spørgsmål er du mere end velkommen til at kigge på vores FAQ med ofte stillede spørgsmål.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×