KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

WHEAT kjoler

Bluser til dit barn skal ikke føles stramt, men behageligt at gå rundt i. Der skal være plads til at klatre i træer og slå kolbøtter - det betyder dog ikke, at det ikke også kan være smagfuldt. Det danske brand WHEAT er mestre i at skabe smukt tøj i skandinavisk stil, som giver dit barn bevægelsesfrihed til at udforske verden.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien bag brandet WHEAT

WHEAT er et dansk brand, stiftet i 2002 af Charlotte og Peter Galsgaard. De havde et ønske om at lave tøj til børn i øjenhøjde, således at tøjet er tilpasset børns betingelser. Deres tøj er rummeligt, og giver dit barn stor bevægelsesfrihed, så der ikke er noget, som forhindrer den gode leg.

Det smukke skandinaviske design afspejler sig blandt andet gennem farvekombinationerne, lyse farver og de klassiske linjer. Deres tøj er produceret med kvalitet og komfort i fokus, og WHEAT kjoler er bestemt ingen undtagelse!

       

WHEAT kjoler til enhver lejlighed

Om du så lige mangler en formidabel kjole til den lille pige derhjemme eller måske savner du en komfortabel basiskjole til dit barns garderobe, så kan du finde det lige her. Vi har for eksempel basis WHEAT kjoler i rib og skønne lyse farver. En basistrøje, som alligevel rummer lidt personlighed for eksempel med sine små feminine detaljer ved kjolens kanter. Andre af deres kjoler har striber, der i sin enkelhed gør, at den kan bruges til ethvert outfit. Materialerne er så uhyre bløde og komfortable i brug, at du bliver misundelig over, at WHEAT kjoler ikke fås i voksenstørrelse.

Går du ind for bæredygtighed, kan du med god samvittighed købe WHEAT kjoler. Hos WHEAT har man nemlig sat sig for at sikre etiske arbejdsvilkår og reducere miljøbelastningen af produktionen af deres produkter.

      

WHEAT & Disney = skandinavisk magi

Som du måske allerede har lagt mærke til, er nogle WHEAT kjoler udsmykket med karakterer fra Disney. Og det er der en god grund til. For siden 2016 har WHEAT haft et samarbejde med Disney, hvor de har inkorporeret dyr og mennesker fra det magiske univers i deres kollektioner. For eksempel har ikoniske og elskede figurer som eksempelvis Mickey Mouse, Marie fra Aristocats og Bambi været bedårende motiver på deres tøj. Resultatet er tøj med illustrationer på børns præmisser, i farver der er tro mod WHEATS æstetik.

Så hvis du er ude efter WHEAT kjoler med motiver dit barn vil juble ved synet af, er du kommet til det rette sted. Her har vi et udvalg af WHEAT kjoler, som kan vælte din seje superhelt bagover eller smelte det lille prinsessehjerte.

      

Køb dine WHEAT kjoler hos Pixizoo

Vi har et alsidigt sortiment af WHEAT kjoler, så du ikke kommer til at gå forgæves. Og handler du meget hos os, kan det måske være, at vores kundeklub Pixizoo Plus er noget for dig? Som medlem i kundeklubben vil du få eksklusive fordele, som for eksempel gratis fragt på alle dine ordrer og mulighed for at optjene bonuskroner, der kan bruges på fremtidige køb!

Vi vil gerne være med til at hjælpe, hvor vi kan. Vores store fokus er børns velbefindende, og især sygdomsforløb kan være hårde for både børn og forældre at gennemgå. Derfor har vi blandt andet støttet Neonatal afdelingen på Skejby Sygehus og H. C. Andersens Børnehospital med legetøj, som de indlagte børn kunne få glæde af, i en svær tid. Du kan læse mere om Pixizoo Care her.

 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×