KØB MERE - SPAR MERE ! | Spar op til 12% EKSTRA ! | Se her

WHEAT termotøj

WHEAT termotøj er af høj kvalitet, der er åndbart og slidstærk med ekstra forstærkninger på knæ og sæde. Termotøjet kan bruges under regntøjet, når det er lidt koldt eller som overgangstøj om foråret og efteråret. WHEATs varme termotøj muliggør fri bevægelse for børnene, når de er ude. WHEAT arbejder på, at al deres produktion, arbejdsvilkår såvel som salg foregår på en sådan måde, at der sker minimalt skade på miljøet.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

WHEAT termotøj i høj kvalitet

Wheat blev grundlagt i 2002 af ægteparret Charlotte og Peter Galsgaard. WHEAT er et dansk mærke. Grundidéen med Wheat er at skabe tøj til børn, som er bæredygtigt og giver god komfort dvs. ud fra børnenes perspektiv.

Derudover vil de gøre mindst mulig skade på miljøet og sørger samtidig for gode arbejdsvilkår. WHEAT støtter ligeledes SOS-børnebyen, hvis fokus er, at børn skal have lov til at være børn. 

WHEAT fremstiller tøj med klassiske linjer og lyse farver, der er kombineret med fine mønstre – rigtig skandinavisk design. Designet har flotte motiver, som børnene synes er sjove at gå med. Tøjet er produceret ud fra naturlige materialer, og det er 95 % økologisk bomuld.

Der findes både tøj til den nyfødte samt juniorer. Derfor bliver der taget hensyn til de forskellige aldres behov.

Hos WHEAT mener man, at termotøjet er en god løsning til børnene, når de skal have let overtøj på i hverdagen. Termotøjet kan både bruges alene såvel som under regntøj.

Pak dit barn ind i WHEAT

WHEAT har lækre og varme termojakke i forskellige flotte farver og størrelser. Termotøjet er lavet i 100 % OEKO-TEX certificeret polyester. Der er lynlåslukning og smarte lommer foran i termojakken. Nederst på jakkens ribbede ærmer er der hul til tommelfingeren. Derudover finder man et reflekterende badge bag på jakken.

Dertil hører et par flotte termobukser, som har elastik i taljen og ribkant nederst på benene. Bukserne kommer ligeledes i 100 % OEKO-TEX certificeret polyester.

Heldragt til de små

WHEATS har udviklet en termodragt til de små, som har en praktisk lynlås foran. Derudover kommer den med en hætte, elastik i benene og ærmerne. Heldragten har ligeledes et reflekterende badge bag på.

På WHEATS overtøj finder man en ekstra belægning på overfalden, som medvirker til, at tøjet er mere vandafvisende samtidig med, at det er nemt at ånde i. WHEAT følger med på trenden i forhold til, hvad børnene kan lide, så deres kollektion bliver tilpasset børnenes ønsker.

Køb termotøj hos Pixizoo

Hos Pixizoo har du mulighed for at købe termotøj fra eksklusive WHEAT til dit barn. Der findes rigtig flotte farver, som du kan se nærmere på, når du besøger Pixizoos hjemmeside. I tilfælde af at du skal handle stort ind, kan du udfylde vores tilbudsforespørgsel, så vil vi lave et godt tilbud til dig. Det betyder bl.a., at du opnår en stor besparelse ved køb af flere varer. Husk du er velkommen til at kontakte vores kundeservice for yderligere spørgsmål. Vi tilbyder hurtig levering af dine varer, og der er 100 % prisgaranti samt prismatch hos os.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×