Crazy Days - Vanvittige priser

Wheely Bug

Wheely Bug

Her på siden finder du vores udvalg af de prisvindende og meget populære Wheely Bug, som er lavet som små søde dyr, som dit barn kan suse rundt på. De er nemme at bruge for barnet, og kan køre alle vegne – så hvis der skal fart over feltet og en masse sjov hjem til jer, så anbefaler vi her hos Pixizoo.dk en Wheely Bug.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Historien bag Wheely Bug

Tilbage i 1995 startede ideen til Wheely Bug, da grundlæggerne stod og betragtede naboens søn på 1 år, som ikke kunne bruge de samme køretøjer, som storebror kunne. Han kunne ikke selv dreje dem, og sad derfor ofte fast, indtil en voksen kom og drejede ham, så han kunne køre igen.

 

Derfra opstod ideen til at lave et produkt, som mindre børn nemt kunne bruge og styre selv. Wheely Bug er lavet som søde dyr, der er kønsneutrale samtidig med, at børn elsker dem. Faktisk var folk så vilde med dem, at virksomheden er vokset siden da, og har vundet flere priser!

 

Sikkerheden er helt i top

De fleste forældre kender godt til, hvor hurtigt leg og  grin kan blive til gråd, og det gør Wheely Bug også. Derfor er sikkerheden i højsædet, når det kommer til deres produkter.

 

Deres produkter bliver testet meget grundigt efter reglerne i alle lande hvor de bliver forhandlet. Derfor kan du roligt lade dit barn bruge deres produkter, for det bliver nemlig testet, at de ikke går i stykker, vælter, tipper eller bliver ustabile. Du kan roligt regne med, at sikkerheden er prioriteret.

 

Wheely Bug er et kvalitetsprodukt, som sagtens kan holde til at blive brugt, og dit barn vil helt sikkert elske det.

 

Hvad er ellers dejligt at vide om Wheely Bug?

Det er anbefalet at man maksimum vejer 25 kg, når man bruger Wheely Bug, men hvert hjul kan holde til 30 kg, som betyder at den faktisk kan holde til 120 kg, så voksne kan også tage en lille tur på den. Ellers kan den også sagtens bruges som en behagelig fodstøtte, når børnene er kommet i seng, og man trænger til at få fødderne lidt op.

 

Den kan køre på alle lige flader – også udenfor, men undgå at få skidt i hjulene, da de ellers kan sidde fast. Det er heller ikke en god idé at have Wheely Bug til at stå ude i regnen eller i direkte sollys, det kan nemlig skade overfladen.

Det smarte ved Wheely Bug er, at den modsat mange andre lignende produkter, kan køre alle retninger, så den kommer ikke til sidde fast lige så let. Den kan dreje hele 360 grader! Så dit barn kan nemt styre den, og få en masse fornøjelse af den.

 

Køb online i dag hos Pixizoo

Hvis du også gerne vil have fingrene i den, så tøv ikke med at få den bestilt. Vi har nemlig 365 dages returret, så du kan nemt returnere den, hvis du ønsker det. Du skal bare huske at sende i original emballage.

Hvis du er helt vild med gode tilbud og andre super gode fordele, så tag et kig på vores lækre kundeklub, der byder på særligt gode priser, bonuspoint og mange andre fordele. Du kan læse om den her. Du får det hele til kun 39 kr. om måneden, og så er den første måned gratis!