3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Pris
  1. kr240
    kr370

Wild Republic

Er du på udkig efter et nyt tøjdyr til dit barn? Fra Wild Republic finder du et udvalg af naturtro kopier af vilde dyr. Det er bamser der alle pirrer dit barns nysgerrighed og opfordrer til kreativ leg. Så er dit barn glad for nuttede dyr eller måske mere farlige dinosaurer, så har vi den perfekte Wild Republic bamse til dig.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Genbrug og naturbevarelse

Wild Republic er skabt på baggrund af grundlæggerens kærlighed til dyr og børn. Derfor producerer de en lang række tøjdyr, der afspejler vilde dyr. Det gør Wild Republic i et forsøg på at bringe dit barn tættere på naturen og give deres kærlighed til dyrene videre til dit barn. Wild Republic er derfor heller ikke bare et brand, der producerer legetøj og tøjdyr, men også frontløbere, når det gælder om at støtte op om og involvere sig i miljø- og naturbevarende projekter. De prøver på alle fronter at være en virksomhed, der kæmper for naturen. De bruger blandt andet genbrugsmaterialer i produktionen af både tøjdyr og emballage. Samtidig arbejder de på at finde nye og mere bæredygtige og miljøvenlige materialer til produktionen af deres legetøj.

 

Wild Republic er topkvalitet på naturligvis

Her finder du altså et brand, der ikke bare producerer legetøj i godt og naturligt design af bæredygtige materialer, og som samtidig tager ansvar for miljøet. Alt dette gør de uden at gå på kompromis med den høje kvalitet! Det børnevenlige design i plyssede materialer er med til at gøre bamserne krammevenlige og dejlige at putte med. Du får her produkter i høj kvalitet, der sikrer at dit barns yndlingsbamse fra Wild Republic kan holde til at blive leget med i mange timer gennem mange år.

 

Natur og dyrebevarelse

Wild Republic går også meget op i at passe på de dyr, de får deres inspiration fra. Det gør de blandt andet ved at samarbejde med flere organisationer der arbejder for at forbedre og fremme naturen og dyrenes leveforhold. På den måde kan du købe dit barns yndlingsdyr i tøjdyrsudgave uden at bekymre dig om, at du skader miljøet og i sidste ende det dyr, dit barn elsker allerhøjest. 

De flotte realistiske tøjdyr er med til at slippe dit barns fantasi og nysgerrighed løs. Wild Republic laver tøjbamser i alle afskygninger af dyr og i forskellige størrelser. Her hos Pixizoo finder du et udvalg af vores favoritter fra Wild Republic, og vi er sikre på, at en af dem ligger og venter på at blive dit barns nye yndlingslegetøj. Finder du mod forventningerne ikke det, du leder efter, kan du se hele vores store udvalg af bamser her.