Mid Season sale! Spar 10-30% ekstra her

X-Shot

3, 2, 1 - skyyyyd! Har du en lille actionman eller actionwoman derhjemme? De farverige og sjove legetøjsgeværer fra Zuru X-Shot sørger for at børnene kan blive de sejeste krigere i leg. Pilene der bliver skudt ud af geværerne er bløde, så der er plads til masser af leg i timevis. God fornøjelse! 

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

X-shot giver action for alle pengene

 

Børns fantasi er fantastisk til at skabe en anden virkelighed. Værelse kan hurtigt blive forvandlet om til et sørøver univers, have kan blive til det vilde vesten og stue kan blive til en slagmark med skjulesteder bag sofaen. X-shot er et fedt legetøj som giver masser af action og spænding, som både drenge og piger kan få glæde af. Geværerne kan både bruges udenfor, hvor man kan skjule sig bag træer, buske og bænke, og indenfor hvor sofaer og døre kan bruges som skjulested. X-shot geværerne findes i mange forskellige former og modeller, alt efter hvor langt den skal kunne skyde. 

 

X-shot kan være for leg for hele familien, overvej den som en morsom udendørsaktivitet. Udover at det er en sjov aktivitet at skyde bløde pumpe pile mod hinanden, er det også en en god leg som man får rørt sig af. Det er et godt alternativ til andre udendørs aktiviteter, og kan også gøre en gåtur i skoven med familien meget sjovere. Må vi give et forslag - tænkt hvor nemt I som familie kunne dele jer op i hold og kæmpe mod hinanden! Så kan I være beskæftiget som familie mange timer med X-shot.  

 

X-shot er et godt alternativ til Youtube og videospil

 

I dag får børn ofte tidligere adgang til en eller anden form for skærmt. Det betyder også at de fleste børn i mindre grad leger mere, eller leger udenfor. Der er en større tendens til at de hellere vil se en sjov video eller spille computer, fordi fantasien ikke er sat i spil. Dog kan det rette legetøj skabe en god konkurrence mod indholdet fra skærmen, og det er X-Shot det perfekte bevis på. Spændingen fra de flotte videospil kan nu blive til virkelighed gennem leg og sjov med X-shot, og børnene bestemmer helt selv handlingen. Nu kan de tage legetøjs-geværerne med udenfor og gennemleve vilde actioneventyr. Hvis dit barn er helt vild med videoer på Youtube, kan du også hjælpe dem med at instruere deres egen film, eksempelvis en actionfilm, med brug af legetøjet fra X-shot. Vi vil dog gøre opmærksom på at legetøjet anbefales til børn på en alder af 8 år og opefter, da alle produkterne indeholder små dele. Skal de yngre også underholdes? Vi har bl.a. masser af seje elbiler, som kan skabe spænding og give fart over feltet.  

 

Stort udvalg af udendørs legetøj hos Pixizoo

 

Selvom X-Shot er et fantastisk stykke legetøj til både ude- og indendørs leg, har vi også mange andre aktiviteter til udendørs leg. Det er godt nogen gange at ligge iPad’en fra sig og komme ud i den friske luft. Som sagt behøver det ikke være kedeligt at lege udenfor, og i vores sortiment af legeting til haven kan I finde mange forskellige spil og legesager, som både børn og voksne kan få glæde af. En anden aktivitet som også er et hit, og især hvis du gerne vil bruge lidt mere tid med dit barn, er at hoppe på trampolin sammen. Det er ikke kun  rigtig sjovt, det er også en god måde at få rørt sig på.  

 

Køb mere igennem Pixizoo og spar mere!

 

Det kan tit blive en dyr fornøjelse at købe stort ind af legetøj. Derfor er du altid velkommen til at sende os en tilbudsforespørgsel, så vi sammen kan finde en god tilbudspris. Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Så skulle du overveje at blive medlem af Pixizoo Plus. Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, eksempelvis gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, og du optjener bonus til dit næste køb, samt 4 års reklamationsret.