★ SALE: Spar op til 20% ekstra på favorit brands | Kode: SALE20 | SHOP NU ★

topbanner z-line

CEO


CYBEX CLOUD Z I-SIZE


SOVE-FUNKTION

Er dit barn faldet i søvn i bilen, kan Cloud Z i-Size øge chancerne for at det sover videre. Autostolen kan nemt ændres til en liggende position, så snart du har taget den ud af bagsædet. 

Den lange benstøtte og liggepositionens vinkel er udviklet af tyske CYBEX-sikkerhedseksperter. Deres beregninger gør, at dit barn kan ligge i en behagelig, ergonomisk korrekt stilling.  

I kombination med CYBEX-klapvogne, herunder PRIAM og ePRIAM, kan Cloud Z i-Size let forvandles til et praktisk rejsesystem til barnets første måneder, så din sovende baby kan hvile med optimal beskyttelse.

pil

cloud z sovefunktion


DREJBAR AUTOSTOL, “VRIDFRI” RYG

Enhver der har prøvet at løfte en autostol ind og ud af en bil med tre døre ved, at det er en tung oplevelse - især for ryggen, som bliver udsat for vrid. 

Den innovative rotationsmekanisme i Base Z gør det nemt at dreje Cloud Z i-Size (eller Sirona Z i-Size) hen mod bildøren, så det er nemmere at få barnet ind og ud af bilen. Det gør en forskel i hverdagen, hvor indkøb, ture i institution og udflugter kan give dårlig ryg, hvis man konsekvent skal strække og vride den for at få autostolen ind og ud af bilen.

Cloud Z i-Size passer til alle klap- og barnevogne fra CYBEX, så du nemt kan få dit barn fra bilen og videre i dagens program.

pil

drejbar cloud z


LIVSFORSIKRING

Sidekollisioner er den næsthyppigste årsag til alvorlige skader hos børn i biler.

Vores gennemtestede “lineære sidekollisions-beskyttelsessystem” (LSP), som Sirona Z i-Size også har, er blevet forbedret yderligere i Cloud Z i-Size’en. Det allerførste stød i en ulykke mindskes med den udvidede sidebeskytter, der, jf. billedet, vender hen mod døren. 

Derudover mindsker autostolens fleksible skal slagkraften med op til 25 %, og kanaliserer kraften væk fra dit barn.

pil

livsforsikring


CYBEX SIRONA Z-LINE


BESKYTTER DIT BARNS NAKKE

Sirona Z i-Size har energireducerende teknologi, som giver øget sikkerhed for dit barn, når det sidder i fremadvendt position, i tilfælde af et frontalt sammenstød.

Teknologien reducerer samtidigt belastningen på barnets nakke ved en frontalkollision med mere end 20% i forhold til andre 5-punktsselesystemer.

pil

er-tech


LIVSFORSIKRING

En bagudvendt autostol (muligt med Sirona Z i-Size) reducerer risikoen for skader i et frontalt sammenstød med mere end 80 %, i forhold til en autostol der er fremadvendt. 

Hos CYBEX anbefaler vi, at børn op til 105 cm, ca. 4 år, sidder bagudvendt under kørslen.

pil

livsforsikring


GODT PÅ PLADS, GODT TILPAS

Når dit barns øjenlåg bliver tunge, er det en fordel at kunne lægge det ned uden besvær. Med Sirona Z i-Size kan du lægge din guldklump ned med én hånd, blot ved at hive i et lille håndtag. Det samme gælder, hvis du vil dreje barnet over mod dig.

Sirona Z i-Size-autostolens fem tilbagelæningspositioner, når stolen vender bagud, og tre tilbagelæningspositioner, når stolen vender fremad, gør, at dit barn kan både sidde og sove behageligt.

pil

godt på plads


CYBEX SOLUTION Z I-FIX


VOKSER MED DIT BARN

Fordi ikke to børn er ens. Og så alligevel:

Solution Z i-Fix følger med dit barn fra det er 3 til 12 år. De fleste børn når 55% af deres fulde højde når de er 3 år gamle, og ved 12-års alderen har de nået 89% af deres fulde højde. Med andre ord vokser et barn i gennemsnit 60 cm i løbet af disse 9 år! 

Med Sirona Z i-Fix’ 12 forskellige indstillinger for hoved- og skulderbeskytterne, kan autostolen tilpasses både i højden, ligesom det har en automatisk justering af bredden.

Den smarte betjening med én hånd gør det hurtigt og nemt for dig at tilpasse autostolen, så den passer til lige præcis dit barn, i både højde og bredde.

pil

solution Z - vokser med dit barn


SÆT DIT BARN I SIKKERHEDSZONEN

Hovedstøtten i Solution Z i-Fix er en sikkerhedszone og en patenteret teknologi: Solution Z 

i-Fix hjælper aktivt dit barns hoved ind i en sikker position, hvilket er særligt vigtigt i tilfælde af en sidekollision.

pil

sikkerhedszonen


LÆN DIT BARN TILBAGE OG NYD TUREN

“Er vi der ikke snart?” Enhver forælder ved, at bilturen bliver længere eller kortere, alt efter hvor godt barnet sidder.

Det tilbagelænede ryglæn på Solution Z i-Fix kan nemt tilpasses, så det passer perfekt til ethvert bilsæde. 

Solution Z i-Fix’ justeringsmuligheder øger chancerne for en god køreoplevelse, uanset om I skal på indkøbstur eller ferie sydpå.

pil

solution z


hvem er cybex