KÆMPE SUMMER SALE // Se udvalgte tilbud her

Juniorsenge

Der er mange muligheder når man skal vælge juniorseng, og vi har med stor omhu udvalgt de kvalitets juniorsenge, som du kan finde på denne side.

Mange juniorsenge kan bruges fra babyen er nyfødt, da de er kombinerede baby- og juniorsenge. Med en baby- og juniorseng, får du en seng der kan bruges i mange år, da sengen kan forlænges til junior-liggemål.

Vores udvalg af baby- og juniorsenge er udvalgt, så det er senge af høj kvalitet, i flot design hvor dit barn trygt kan sove i mange år.     Juniorseng fra hvornår?


Det er meget forskellige hvornår børn går fra babyseng til juniorseng, det skyldes at børn er meget forskellige både hvad angår størrelse, men også i forhold til behov for plads omkring sig når de skal sove. Nogle børn sover bedst hvis det er en smule trangt, da det kan øge deres følelse af tryghed, imens andre børn har brug for meget plads når de sover.

Det mest almindelige er at børn kommer i en juniorseng når de er 2- 2,5 år. Nogen børn kan sagtens komme i juniorseng før, imens det for andre er bedre at vente til de næsten er 3 år. Der er ikke noget endegyldig svar, her skal man vurdere ud fra hvad barnets behov er.

 

 

Hvilke typer juniorsenge er der?


Der findes mange forskellige typer senge, der har liggemål som juniorseng.

Du kan få både køjesenge, halvhøje senge, juniorsenge og baby- og juniorsenge.

Der er altså rigtig mange muligheder for at finde lige præcist den seng der passer bedst til jeres behov.

 

 

Juniorseng, sikkerhed og komfort.


Der er en stor forskel på om barnet sover i babyseng eller juniorseng, barnet er bedre beskyttet fra at falde ud af sengen i en babyseng.

For at sikre dit barn bedst muligt så det ikke falder ud af junior sengen, er det en vigtigt at der er en sengehest på juniorsengen. En sengehest stopper dit barn fra at trille ud af sengen, når barnet sover. Hvis du har en baby- og junior seng er det også muligt at tilkøbe en sengehest til den, når den udvides og bruges som juniorseng, så dit barn bedst sikret.

Et barn sover rigtig mange timer, derfor er det vigtig at barnet ligger på en god madras, som giver god komfort. Det er mange forskellige madrasser at vælge imellem til junior sengen, derfor er det vigtig at du sætter dig ind i deres egenskaber, så du kan vælge den bedste madras til dit barn. 

Vent venligst ...

Vupti! varen er nu lagt i din kurv.