★ Spar 10% ekstra rabat på ALT legetøj på shoppen | LÆS MERE ★

Ammepuder

Leder du efter en ammepude? Her hos Pixizoo.dk kan du nemt finde den, der passer til dine behov, da vi har et stort udvalg af dem. Vi har også multipuder og tilbehør til ammepuder, så her på siden finder du alt, hvad du har brug for, hvad enten du ammer eller giver flaske. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Hvorfor skal jeg have en ammepude?

Ammepuden er nærmest uundværlig i en familie med en lille baby. Når babyen kommer, er den en kæmpe hjælp, uanset om man er amme-mor eller flaske-mor. Ammepuden bruges til at give barnet støtte under måltidet, så barnet får de bedste, dejligste og mest rolige omgivelser under maden. 

Ved at købe en ammepude, giver du dig selv og din baby de bedste forudsætninger for en behagelig amning. Ammepuder er også komfortable at bruge, når barnet skal have sutteflaske. Her hos Pixizoo.dk har vi samlet et stort udvalg fra kendte og populære mærker. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken ammepude du skal vælge, så har vi lavet en guide til dig, så det hele bliver lidt nemmere og mere overskueligt.

  

Mere end bare en ammepude 

Man kan med fordel anskaffe sig en ammepude allerede under graviditeten.Mange gravide oplever, at maven giver anledning til en urolig nattesøvn, og at en ammepude kan være en stor hjælp. Puden kan både lægges mellem knæene og give støtte omkring maven, så ens søvn bliver mere behagelig. Derudover kan puden bruges som støtte i lænden, når der læses og ses fjernsyn. Dermed sagt, at puden har mange funktioner allerede inden, den lille har meldt sin ankomst.

 

Vi har også multipuder her på siden, som betyder, at den her flere forskellige funktioner og kan bruges under hele graviditetsprocessen, og det første stykke tid efter din babys ankomst. Vi har blandt andet den populære multipude fra BBHUGME. Hvis du gerne vil læse mere om den, har vi en produkt anmeldelse af puden her.

 

Vores udvalg 

Vi har et stort udvalg af forskellige ammepuder her hos pixizoo.dk. Du kan helt sikkert finde en der passer lige præcis til dine behov. 

 

Vi har nemlig forskellige farver, mønstre og former, så du kan finde den du synes allerbedst om. Derudover har vi også rigtig mange ammepuder fra forskellige brands. Vi har blandt andet BBHUGME, Doomoo ammepuder, Småfolk, Done by Deer, Fillibabba, Sebra og mange, mange flere. Så udforsk siden her, og find dit yndlingsbrand. 

 

Shop online hos Pixizoo.dk

Skynd dig at vælge din favorit og smid den i din indkøbskurv, så vi kan få den sendt af sted til dig, så din graviditet kan blive så behagelig som overhovedet muligt. 

 

Der er ingen grund til tøven, når du handler hos os, vi har nemlig prisgaranti og prismatch. Det betyder, at vi matcher den billigste pris både inden dit køb og 7 dage efter dit køb. 

 

Vi har også en Pixizoo Plus-kundeklub, som giver dig en masse fordele, hvis du er medlem. Du får gode tilbud, mulighed for at optjene bonuspoint og mange flere fordele. Alt dette får du for 39 kr. mm måneden.

 

Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller Pixizoo Plus, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.