Crazy Days - Vanvittige priser

Ammepuder

Leder du efter en ammepude? Her hos Pixizoo.dk kan du nemt finde den, der passer til dine behov, da vi har et stort udvalg af dem. Vi har også multipuder og tilbehør til ammepuder, så her på siden finder du alt, hvad du har brug for, hvad enten du ammer eller giver flaske. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvorfor skal du have en ammepude?

Hvis du lige har fået en lille ny, eller der er en baby på vej, er det helt essentielt, at du har en blød og lækker ammepude. Den er en kæmpe hjælp, når det er spisetid for din baby, men den kan samtidig også bruges til en masse andre ting. En ammepude kan bruges uanset, om din baby er bryst-barn eller flaske-barn. Den bruges blot til at give støtte til dig og babyen under måltidet. Ammepuden gør dermed, at din baby får de bedste, dejligste og mest rolige omgivelser under maden. Ved at købe en ammepude, giver du dig selv og din baby de bedste forudsætninger for behagelige måltider. Her hos Pixizoo.dk har vi samlet et stort udvalg fra kendte og populære mærker såsom BBHUGME, B'COMPHY, DOOMOO og FILIBABBA.

   

Mere end bare en ammepude

Du kan med fordel anskaffe sig en ammepude allerede under din graviditet. En ammepude kan nemlig have mange andre funktioner end bare at give støtte til dig og din baby under maden. Mange gravide kvinder oplever, at den fyldigere mave giver anledning til en dårligere nattesøvn med meget roderi i sengen for at finde den helt rette stilling. Her kan en ammepude være utroligt behjælpelig. Ammepuden kan lægges mellem knæene og give støtte omkring maven, så din søvn bliver mere behagelig. Derudover kan ammepuden også bruges til at støtte i lænden, når du eksempelvis læser eller ser fjernsyn. Derfor er det super smart at have anskaffet sig en ammepude allerede inden den lille ny er kommet til verden.

   

Her på vores webshop, kan du endda også finde nogle super smarte multipuder. Det ligger jo lidt i navnet, men denne type ammepude er faktisk lavet til, at have flere funktioner som dem vi nævnte tidligere. De fleste af vores multipuder er af det populære mærke BBHUGME. Deres ammepude er nemlig lavet til, at det er en du kan få glæde af i meget længere tid end bare den hvor du ammer dit barn eller får flaske. Den giver som sagt den støtte, du som gravid kan få brug for. Ikke nok med at du kan bruge den under graviditeten, og til når din baby skal ammes eller have flaske, du kan også sagtens bruge den på andre tidspunkter. Det er altid lækkert med en ekstra pude og lidt god støtte, så den kan hurtigt blive en fast inventar og en del af indretningen derhjemme - i det tilfælde er det jo smart, at ammepuderne findes i et væld af fine farver og søde mønstre, så du kan finde den der passer bedst ind i dit hjem.

  

Endnu en ting der gør ammepuden til et multifunktionelt produkt, er at du også kan bruge den til at træne dit barns nakke. Det gør du ved at lægge ham eller hende på maven op af ammepuden. Dette skal du dog tale med din sundhedsplejerske om på forhånd, så du kan finde ud af hvilke nakkeøvelser der er bedst for din baby, og hvornår i skal begynde på dem.

   

LÆS OGSÅ: “Styrk din babys motorik”.

   

Stort udvalg af ammepuder hos Pixizoo

Vi har et stort udvalg af forskellige ammepuder her hos pixizoo.dk. Så du kan helt sikkert finde en der passer lige præcis til dine og din babys behov. Vi har nemlig i alverdens smukke forskellige farver, mønstre, former og størrelser, så du kan finde den du synes allerbedst om. Desuden har vi ammepuder i alle prisklasser, så du også kan få en der passer bedst ind i dit budget. Derudover kan du finde mange ammepuder fra en lang række forskellige brands.

  

Vi har blandt andet populære brands som BBHUGME, Doomoo ammepuder, Småfolk, Done by Deer, Filibabba, Sebra og mange, mange flere. Derfor kan du med fordel udforske denne side og se om vi har en ammepude fra dit yndlings brand. God jagt! Det kan ske, at der bliver spildt på ammepuden, og så er det smart at de fleste har aftageligt betræk, som kan smides i vaskemaskinen. Du kan læse hvordan det skal vaskes på huskesedlen som er syet fast i betrækket. Det aftagelige betræk giver dig desuden mulighed for at skifte ud i looket på din ammepude, ved at købe flere forskellige betræk du kan skifte ud med.

  

Essentielt udstyr til dig der venter sig en baby

Hvis du er førstegangs forældre, kan det være svært at overskue, hvad du får brug for når din baby melder sin ankomst. Derfor kan du med fordel læse om alt det babyudstyr (og produkter til mor) i vores blogindlæg: “Tjekliste til babyudstyr”, og få en helt masse inspiration til hvad der er nice to have og need to have, til når den lille ny kommer. Udover en praktisk ammepude, er det også en god idé, at kigge efter en autostol, barnevogn, sutteflasker, et puslebord med en behagelig puslepude til, alle de ting der skal bruges til god pusletid og hvad du ellers kan komme i tanke om. Det kan lynhurtigt komme til at koste mange penge, og derfor kan du læse blogindlægget: “Hvad koster det at blive forælder?”, for at vide mere om hvordan du kan forvente at din økonomi udvikler sig efter familieforøgelsen.

   

Køb din ammepude her

Skynd dig at finde din favorit ammepude og klik den over i din indkøbskurv, så vi kan få den sendt afsted til dig med det samme! Så du kan gøre din graviditet og de efterfølgende mange måneder så behagelig som overhovedet muligt. Når du handler hos os, er der ingen grund til tøven. Du er nemlig så heldig, at vi har prisgaranti og prismatch på alle vores produkter. Det betyder, at vi matcher den billigste pris både inden dit køb og 7 dage efter dit køb. Så er du sikker på, at få et god produkt til den bedst mulige pris - det må i den grad være en win-win-situation.

   

Hvis du elsker at shoppe lidt lækre ting og sager til børnene og dig selv, kan du også melde dig ind i vores kundeklub, Pixizoo Plus. Det giver dig en masse fordele, hvis du er medlem. Du får gode tilbud, mulighed for at optjene bonuspoint og mange andre fordele. Alt dette får du for 39 kr. om måneden. Yes! Vi gør en dyd ud af at sørge for at vores kunder får den allerbedste service, og der er derfor gode muligheder for at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for ekstra vejledning til køb af baby- og børneudstyr. Du kan kontakte os ved at sende en mail eller ringe til vores søde og kompetente kundeservice, så sidder de klar til at hjælpe dig med et smil. Hvis du mangler inspiration til produkter til børn eller babyer, kan du følge os på både Instagram og Facebook. Her afholder tit fede konkurrencer, så det kan være en god idé at holde øjnene åbne for dem, hvis du gerne vil være en af vores heldige vindere.