• Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ
  • Gratis fragt ved k√łb over 499,- ūüíô
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering ūüöö
  • +30.700 Bed√łmmelser p√• Trustpilot | 4,6/5 Rating ‚≠źÔłŹ

Persondata & Cookies

PERSONDATA


Pixizoo respekterer alle √łnsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver p√• Pixizoos webshop. Desuden er vi opm√¶rksomme p√• behovet for hensigtsm√¶ssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Pixizoo registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid g√¶ldende regler herfor.


Ved at benytte Pixizoo.dk eller bestille varer i Pixizoos webshop accepterer du, at Pixizoo registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.


Du kan benytte Pixizoo.dk uden at fort√¶lle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Pixizoo.dk benytter cookies (se mere i afsnittet nedenfor), men benyttelsen af Pixizoo.dk medf√łrer ikke i sig selv registrering af personoplysninger.




For at Pixizoo kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, f.eks. når du:


  • Foretager et varek√łb i Pixizoos webshop
  • Tilmelder dig et nyhedsbrev
  • Deltager i en konkurrence
  • Sender en foresp√łrgsel, klage eller giver os feedback, eller
  • I √łvrigt giver personoplysninger til os via Pixizoo.dk eller p√• anden m√•de




Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Pixizoo behandler personoplysningerne, herunder at Pixizoo:


  • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
  • Registrerer oplysninger om de k√łb, du foretager p√• Pixizoo.dk


Pixizoo s√¶lger p√• ingen m√•de dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre p√• betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 √•r, for at opfylde bogf√łringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores IT-systemer.


Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Form√•let med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere k√łbte varer til dig, samt hj√¶lpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.




Du har til enhver tid ret til at:


  • F√• oplyst, hvilke personoplysninger, Pixizoo har registreret om dig
  • F√• rettet ukorrekte, ufuldst√¶ndige eller irrelevante personoplysninger
  • F√• overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
  • Bede om at f√• slettet alle personoplysninger


Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Pixizoo tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.



Den dataansvarlige er

Pixizoo A/S

S√łren Frichs vej 38K, 1. sal

8230 √Öbyh√łj

CVR. nr.: 43709070


Ethvert sp√łrgsm√•l og enhver anmodning, beg√¶ring eller henvendelse i √łvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice p√• kundeservice@Pixizoo.dk.


Klage over Pixizoo A/S’ behandling af personoplysninger kan rettes til

Datatilsynet

Borgergade 28,5

1300 K√łbenhavn K


dt@datatilsynet.dk


www.datatilsynet.dk



COOKIES


En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på en pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren.


Pixizoo benytter cookies for at forbedre kvaliteten af vores webshop og serviceydelser. Herudover benyttes cookies til at tilpasse din browsing-oplevelse.


Når du får adgang til vores webshop, sender vores server en cookie til den computer, smartphone, tablet-pc eller anden enhed, som du benytter, når du får adgang til og benytter vores webside. Denne cookie giver os mulighed for at genkende din enhed, men ikke hvem der bruger den.


Afvis eller slet cookies


Hvis du √łnsker det, har du altid muligheden for at afvise eller slette din cookies p√• din computer. For at g√łre dette skal du √¶ndre indstillingerne i din browser, hvilket er forskelligt alt efter hvilken browser du anvender. V√¶r dog opm√¶rksom p√• at mange funktioner og services ikke l√¶ngere vil v√¶re tilg√¶ngelige, da de foruds√¶tter, at hjemmesiden kan huske de valg du foretager. Se vejledning til hvordan du afviser eller sletter dine cookies her.



Klik for at se Pixizoo's cookiedeklaration


‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč


Version 07-09-2023