Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

Babyudstyr

Er der en lille en på vej og er du ved at forberede det vigtigste babyudstyr? Eller er dit barn ved at lære at gå og har du brug for udstyr til at gøre dit hjem mere sikkert?
Så har du fundet den helt rigtige side. Vi har nemlig samlet alt til at gøre dit liv med børn lettere. Find alt fra babyalarmer til sikkerhedsgitter lige her.

nyheder babyudstyr Alt babyudstyr babyalarmer
bæreseler børnesikring skråstole
til cyklen kravlegårde

Det rigtige babyudstyr på tur

Kører I på cykel til og fra børnehave eller vuggestue, kan du tage et kig på alt vores lækre tilbehør til cykelturen. Her finder du alt fra cykelstole til cykelhjelme.
Måske bruger I bæreseler eller rygbærere fra sted til sted?

Hvis du mangler tilbehør til bilen, kan du også finde det her. Du kan blandt andet finde sædeopbevaring, flaskevarmere, der kan lades ved hjælp af cigarettænderen
og solskærme så dit barn slipper for at få solen i øjnene. Med Pixizoos store udvalg af babyudstyr bliver jeres udflugter til en leg!

Lækkert babyudstyr der er til at forstå

Hos Pixizoo bekymrer vi os om din oplevelse. Derfor fører vi gennemtestede produkter af god kvalitet så I kan føle jer sikre og trygge i jeres hjem og på farten.
Vores produkter har et skønt design, der er lavet til at være intuitivt når I tager dem i brug. Så de ser ikke kun godt ud, men er også funktionelle og lette at integrere i jeres hverdagen.

Sikkerhed og tryghed i første række

Når du køber babyudstyr – ja når du køber hvad som helst – til dit barn, er de vigtigste ting tryghed og sikkerhed. Derfor er det også rigtig vigtigt, at du finder det
ud hvilke hensyn I skal tage derhjemme. Har I trapper, skal I måske have sikkerhedsgitre. Tag et kig rundt på siden og se på alle vores former for børnesikring af hjemmet.

Det kan være svært at finde det rigtig babyudstyr. Vi har gjort det let. Når du skal finde babyudstyr hos Pixizoo, kan du se på produkterne, om de er testvindere.
Hvis de er fremgår det på forsiden, hvor du kan se en cirkel i Pixizoos farver med ordet ”testvinder” skrevet på. Det kan være en testvinder er det bedste babyudstyr for jer.

Ny forælder?

På Pixizoo Magasin har vi samlet en liste over alle essentials til babyer og tumlinger. Du kan finde den lige her. Du kan også læse mange artikler og guides,
der forbereder og hjælper dig i dit forældreskab. Du kan også besøge vores butik i Tilst ved Århus og se vores mange lækre tilbud.

Som ny forældre står der meget babyudstyr på ønskelisten og mange udgifter. Her på hjemmesiden kan du give alle de ting, du forelsker dig i, et hjerte.
Så kommer det på din helt egen ønskeliste. Udfyld vores tilbudsformular og få et tilbud på alle de ting, du står og mangler.

Vidste du, at Pixizoo har en fordelsklub, der giver dig mulighed for at spare endnu flere penge når du handler hos os? Den hedder Pixizoo og giver dig en masse lækre
fordele som kunde. Så tag et kig lige her og se alle medlemsfordelene.