Spar 25% på vejl.* priser på udvalgte kategorier | Kode: pix25 | Find dem her

Tekstiler

Mangler du inspiration til indretningen? Eller er nogle af dine gamle tekstiler ved at være slidt op? Så er det på denne side du kan finde dine nye produkter, vi har nemlig et stort udvalg.
Så tag endelig et kig, og find lige præcis det der passer hjem til jer og opfylder jeres behov.

alle tekstiler ammepuder babynests
dyner og puder madrasser sengehimle
sengerande sengetøj sove/køreposer
tasker tæpper pyntepuder

Skab trygge omgivelser for dit barn

Med forskellige tekstiler til værelset kan du skabe trygge omgivelser for dit barn. Det er muligt for dig at skabe et harmonisk miljø på værelset, ved at lave et varmt rum.
Dit barn vil dermed vokse op, og have lyst til at være på sit værelse, samtidig med du har skabt et rum, hvor en følelse af tryghed fylder meget. 

Så tag et kig på hvad du mangler til børneværelset, om det så er en lækker madras til sengen eller barnevognen, en himmel eller noget helt tredje, så er det her på siden du finder det.

Vælg dine tekstiler til indretningen

Skal du indrette et værelse til den lille ny? Eller er børneværelset ved at være gråt og kedeligt? Så tag et kig her på siden, hvor du kan finde lækre tekstiler i god kvalitet,
som kan gøre indretningen mere spændende. 

Med de tekstiler du finder flottest og mest praktiske, kan du skabe et børneværelse, der passer bedst til jeres behov og personlighed. Vi har mange forskellige former,
farver og materialer, så hvis du mangler børnevenlige tekstiler til andre rum end lige børneværelset, så kan du helt sikkert finde noget der passer ind her. 

Vi har et stort udvalg!

Her hos Pixizoo.dk er vi klar over at man har brug for mange tekstiler i alle mulige afskygninger når man bliver forældre.
Derfor har vi et stort udvalg af alt hvad du får brug for, når den lille ny melder sin ankomst. Du kan endda blive ved med at shoppe tekstiler her,
da vi både har produkter til skolestarten og dyner og puder i voksenlængde.  Så find noget til hele familien her, da vi har produkter i mange former, farver og materialer.

Vi har også en lang række forskellige mærker repræsenteret i vores sortiment. Du kan blandt vores mange mærker eksempelvis finde Done By Deer,
Fjällräven, Sleepbag, Quilts of Denmark og Sebra. Så find dine tekstiler i dit favoritmærke her. 

Shop dine tekstiler hos pixizoo.dk

Du kan købe vores store udvalg af tekstiler her på siden i dag. Så skynd dig at smide hvad du godt kan tænke dig i din indkøbskurv, så vi kan få det sendt din vej. 

Husk, at vi super gerne vil give dig en rigtig god oplevelse, så derfor tilbyder vi både prismatch og prisgaranti. Det betyder, at vi matcher den billigste
pris der er på markedet både før dit køb, men også inden for 14 dage efter, du har købt din vare. Så der er derfor ingen grund til at dvæle ved din beslutning, når du handler hos os. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×